Isabellanın dıyet gunlugu

Bende coktan birakmistim canim normal de hic istikrar yok ama buraya yaziyorum diye devam ediyorum alistimda sanki biraz yasam sekline getirmeyi basarirsam en büyük basarim olurc
En önemlisi o aslında, sürdürebilir bir sağlıklı beslenme şeklimiz olmalı. Bende genelde sağlıklı beslenirim ama son zamanlarda protein yerine karbonhidrat bastım vücuduma ondan böyle oldu.

İnşallah inşallah şuan regl olduğum için tartılmıyorum, kilo verdiğimi hissedince tartılacağım
Benim neredeyse 1 ay olmak üzere, ekmeksiz yaşam formu :)
Daha yeni yeni hissediyorum , daha doğrusu o şişlik, dolgunluk hali eksildi gibi.
O yüzden düşmüyor diye canını sıkma, düşecekkk

Benim neredeyse 1 ay olmak üzere, ekmeksiz yaşam formu :)
Daha yeni yeni hissediyorum , daha doğrusu o şişlik, dolgunluk hali eksildi gibi.
O yüzden düşmüyor diye canını sıkma, düşecekkk
Depolarken dakikasında emiyor vücut ama atmaya gelince aylarca uğraş dur inşallah bizimde yüzümüz gülecek

Kuzular günaydın
Dün giremedim disardaydim herşey kontrol altında
Reglim bende tartilmicam bu hafta.
Kalktım kahvemi içtim şimdi spor yapicam .
Kuzu dün giremedim ama bugün geldim
Erkenden kalktım spor yapicam şimdi biraz enerji dolayım.
Günaydın canımcım , tahmin ettim, dün pek uğrayamadın
yarın tartılacağım sabah uyanır uyanmaz

Günaydın canımcım , tahmin ettim, dün pek uğrayamadın
yarın tartılacağım sabah uyanır uyanmaz
Evet aşko.
Ama bugün çalışkanım sıkı bir antrenman yaptım bacak kalça .
Şımdi duşumu alıp kahvaltı hazırlayacağım.
Bir kaç gün reglden dolayı bir moralsızlık enerji dusukluğu vardı ama kendime geldim

Bende sürekli çay partisine katılmaktan aldım valla bir de bugün misafirlerim var çay partisine çok kontrollü olmam lazım
Ayy sorma ya, hamur işi falan çok da severim.
Güzel geliyor o an, sonrasında kilo artışı, göbek olarak dönüyor.
kasım ayına kadar güzel gitti formumu korudum ama sonra saldım , kilo almaya başladım kış döneminde.
her sene nisan ve mayıs ayları böyle diyet eziyetinle geçiyor benim alıştım artık
şu yiyip yiyip kilo alamayan insanlar var ya, çok özeniyorum onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…