- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.181
En önemlisi o aslında, sürdürebilir bir sağlıklı beslenme şeklimiz olmalı. Bende genelde sağlıklı beslenirim ama son zamanlarda protein yerine karbonhidrat bastım vücuduma ondan böyle oldu.Bende coktan birakmistim canim normal de hic istikrar yok ama buraya yaziyorum diye devam ediyorum alistimda sanki biraz yasam sekline getirmeyi basarirsam en büyük basarim olurc
İnşallah inşallahVereceksinnnn ,merak etme
En sevdiğim makarna türündenİyi geceler kızlar, bu aksam yarım porsiyon kıymalı makarna yedim yanında salata, bugun de yürüyüş yapamadım yogundum, yarın inşallah
Benim neredeyse 1 ay olmak üzere, ekmeksiz yaşam formu :)İnşallah inşallahşuan regl olduğum için tartılmıyorum, kilo verdiğimi hissedince tartılacağım
Günaydın beybisi :)Günaydın kızlar bol enerjili bir gün olsun
Depolarken dakikasında emiyor vücut ama atmaya gelince aylarca uğraş durBenim neredeyse 1 ay olmak üzere, ekmeksiz yaşam formu :)
Daha yeni yeni hissediyorum , daha doğrusu o şişlik, dolgunluk hali eksildi gibi.
O yüzden düşmüyor diye canını sıkma, düşecekkk
Kuzu dün giremedim ama bugün geldim
Aynen. kış döneminde aldım bende kilo, sabahları simit, börek ve hareketsizlik.Depolarken dakikasında emiyor vücut ama atmaya gelince aylarca uğraş durinşallah bizimde yüzümüz gülecek
Kuzular günaydın
Dün giremedim disardaydim herşey kontrol altında
Reglim bende tartilmicam bu hafta.
Kalktım kahvemi içtim şimdi spor yapicam .
Günaydın canımcım , tahmin ettim, dün pek uğrayamadınKuzu dün giremedim ama bugün geldim
Erkenden kalktım spor yapicam şimdi biraz enerji dolayım.
Gözün aydın, haftada 800 kg bence de gayet iyi, tebrik ederimGünaydın güzeller
Gecen hafta:73,6
Bu gün:72,8
Giden :800 gram
Gayet basarili bence
Bende sürekli çay partisine katılmaktan aldım vallaAynen. kış döneminde aldım bende kilo, sabahları simit, börek ve hareketsizlik.
ama şimdi kovuyoruz o fazlalıkları
Bence çok iyi umarım hep bu şekilde giderGünaydın güzeller
Gayet basarili bence
Günaydın güzeller
Gayet basarili bence
Evet aşko.Günaydın canımcım , tahmin ettim, dün pek uğrayamadın
yarın tartılacağım sabah uyanır uyanmaz
Ayy sorma ya, hamur işi falan çok da severim.Bende sürekli çay partisine katılmaktan aldım vallabir de bugün misafirlerim var çay partisine çok kontrollü olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?