Isabellanın dıyet gunlugu

Canım sen bikini mayo giyiyor musun kilon çok çıkıyor mu ben selülitlerden çekiniyorum en çok bakalım şu at kılı fırçaya devam ediyorum inşallah işe yarar
Selülit herkes de var ya o kadar takılma.
Az yada çok bütün kadınlarda var.
Benim yapım selülite müsait mesela ne yaparsam yapayım oluyor ben çok dert etmiyorum artık.
G5 e gitmiştin ne oldu devam ediyor musun?
Ben devam ediyorum ama seanslar bitince bırakıcam artık tamamen gitmiyor ama bayağı düzeldi .
Tabi sağlıklı beslenme ve spor da yaptığım için farkediyor

Benimde soğuma huyum var o yüzden çok ara verme kuzu .
Evde Leslie de yapabilirsin hava yağışlı olunca

Deneme seansına gitmişti el masajı yapmıştı g5 için randevuları verdi kayıt oldum 3 haziranda başlıyor 12 seans

Deneme seansına gitmişti el masajı yapmıştı g5 için randevuları verdi kayıt oldum 3 haziranda başlıyor 12 seans
Farkeder görüceksin.
Ben bu hafta gidemedim regldim.
Yarın gıdıcem randevu alabilirsem.
4-5 seans kaldı galiba .
Bitirince de kendi yöntemlerimle artık olduğu kadar.

Teşekkür ederim canım ,ancak girebildim
Bir defa yeterli çok yorma bence kendini.
Biraz fazla yükleniyorsun kendine gibi geliyor bana ,dikkatli ol annecik
Benimde soğuma huyum var o yüzden çok ara verme kuzu .
Evde Leslie de yapabilirsin hava yağışlı olunca
Yağmur yağdı burada yine gidemedim maalesef kuzu.
Ama ben ne yaptım ,evde açtım oryanteli oynadım bir güzel Ahh nasıl stres attım ,bir iyi geldi anlatamam
Yatıyorum,yoruldum iyi geceler kızlar

Sabah twm anlamıyla yapamadım diye akşam yapayım dedim ama yookk oğluş beni mahvediyor inşallah zamanla sakin sakin halledeceğiz bu işi

Günaydın canım.
Gider merak etme böyle devam et .
Bence çok iyi 400 gram.
Bende işe geldim kahvemi hazırlıyorum
Güzel bir gün olsun

Günaydın canım.
Gider merak etme böyle devam et .
Bence çok iyi 400 gram.
Bende işe geldim kahvemi hazırlıyorum
Güzel bir gün olsun
Teşekkür ederim canım inşallah ya umarım böyle gider Hiç ödemim olmadığı için yavaş gidiyor heralde diye düşünüyorum, bu sabah daha etkili bir spor yaptım çok terledim. Umarım hızlanır bu şekilde

canım şimdi seni okuyunca bende bi tartıldım 1.5 kilo vermişim. ama ben 2-3 haftadır pek tartılmamıştım. tartıyı yeni getirdim eve zaten. ya geçen hafta ofiste kaçamaklarım olmuştu doğum günleri proje kutlamaları derken. keşke daha dikkat etseydim. ama bunu görünce iyice motive oldum kızlar.

canım ben sporu çok az yapıyorum artırsam baya iyi olcak ya.

Canım bence harika vermişsin kendinle gurur duymalısın. Benimde oldu kaçaklarım ya eşimle pizza yemiştim ben bu ay önce 700 Gr aldım sonra bugünle beraber toplamda 1.3 verdim. Almadan verseydim çok iyi olacaktı. İnşallah Haziran ayı daha verimli geçer hepimiz için
canım ben sporu çok az yapıyorum artırsam baya iyi olcak ya.
İmkanın varsa mutlaka artırmalısın gerçekten çok iyi geliyor. Benim oğlum henüz 20 aylık onu bırakma şansım yok onunla da yürüyebilecehim bir parkur yok lojmanda yoksa saatlerce yürürdüm. Fırsat bulursam sabahları bulamazsam da onu uyutunca akşamları yarım saat spor yapıyorum bende.

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım ben daha kahvaltı yapmadım bebiş bırakırsa yapacağım bir an önce
Şifa olsun
Arada kaçaklar hepimizde oldu yapacak bir şey yok. Ama 1,5 kilo bence çok çok iyi , Vücut kilo vermeye başlamış
bende pazar günü kendimde kilo düşüşünü görünce inanılmaz motive oldum.
inşallah böyle devam, tebrik ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…