- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.341
Evettt Mayıs bitiyor ve yavaş yavaş gidiyor kilolarEğer şu gazla kilomdan kurtulup eski bedenime kavuşursam bir daha asla sağlıklı beslenmeyi bırakmicam tatlıyı abartmadan yiyeceğim koruyacağım bunu yaş ilerledikçede vermek zor oluyor
Kesinlikle öyle ya. Mesela şuan 27 yaşındayım 3 sene önceki metabolizma ile dağlar kadar fark var. Hiç kilo almayan ben şimdi 5 kiloyu vermek için kendimi parçalıyorumEğer şu gazla kilomdan kurtulup eski bedenime kavuşursam bir daha asla sağlıklı beslenmeyi bırakmicam tatlıyı abartmadan yiyeceğim koruyacağım bunu yaş ilerledikçede vermek zor oluyor
Çok gençsin dur bakalım.Kesinlikle öyle ya. Mesela şuan 27 yaşındayım 3 sene önceki metabolizma ile dağlar kadar fark var. Hiç kilo almayan ben şimdi 5 kiloyu vermek için kendimi parçalıyorum
Bende öyle diyordum ama önceki yıllarla kıyaslayınca insan farkı anlıyorÇok gençsin dur bakalım.
Metabolizma düşmesi için .
Ben öleyim o zaman 46 yasindayimKesinlikle öyle ya. Mesela şuan 27 yaşındayım 3 sene önceki metabolizma ile dağlar kadar fark var. Hiç kilo almayan ben şimdi 5 kiloyu vermek için kendimi parçalıyorum
Tabiki her geçen yıl yavaşlar ama 27 çok genç bir yaş o yüzden dedim.Bende öyle diyordum ama önceki yıllarla kıyaslayınca insan farkı anlıyor
Hayır hayır bu metabolizma yavaşladı olayını unutuyoruz .Ben öleyim o zaman 46 yasindayim
Ay yok estağfurullah yaBen öleyim o zaman 46 yasindayim
Evet evet kesinlikle öyle bende bu zamana kadar hep yürürdüm, spor yapardım onlar aksayınca kilo almaya başladım. Ve tabiki en büyük etkisi burada çok kısıtlandım ve üzerine bir de çok fazla karbonhidratlı beslendim. Bence bütün bunlar metabolizmadan daha etkili.Tabiki her geçen yıl yavaşlar ama 27 çok genç bir yaş o yüzden dedim.
İdeal kilona ulaşınca dikkat etmen gerekiyor egzersizle işte metabolizmanı hızlandıracak sun.
30 lu yaslarımda 55 kiloydum bu kiloyu yıllarca korudum tabi doğum yapmadığım için de koruma kolay oldu .
Ama dikkat ettim hep egzersiz yaptım sağlıklı beslendim.
Şimdi 37 yaşındayım 2 senedir ideal kilomun üstündeyim 7 kilo almıştım veremiyordum.
Çünkü sağlıklı beslenmedim Spor yapmadım eskisi gibi tabi buda bana 7 kilo olarak döndü.
Evet metabolizma yavaşladı yaşla ama daha önemlisi ben kendime bakmadım.
Herkes metabolizman yavaşladı eskisi gibi olamazsın dedi çevremde kilo aldım ya ben dedikçe .
Ama fena halde yanılıyorlar .
1 ay oldu sağlıklı beslenmeye başlayalı 3 kilo verdim bile .
4-5 kilo kaldı verilecek vereceğime inanıyorum .
2 ay daha böyle gidersem gidecek onlarda.
Metabolizma yavaşladı artık ne yaparsam yapayım diye düşünürsem olmuyor işte .
Önemli olan sağlıklı beslenmeyi oturtmak ve hareket etmek .
Doğumda az kilo alman çok güzel olmuş .Evet evet kesinlikle öyle bende bu zamana kadar hep yürürdüm, spor yapardım onlar aksayınca kilo almaya başladım. Ve tabiki en büyük etkisi burada çok kısıtlandım ve üzerine bir de çok fazla karbonhidratlı beslendim. Bence bütün bunlar metabolizmadan daha etkili.
Doğum olayında da ben 52 kilo ile başladım hamileliğe ve 9 kilo alarak bitirdim. Oğlumda 3.400 doğunca pek kilo sıkıntım olmadıbenim kilo sebebim tayinden sonra eve sıkışıp kalmak ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmek oldu. Umuyorum 2 ayda eski kiloma ineceğim
Evet bende çok yedim ama işte almadım çok şanslıydım benceDoğumda az kilo alman çok güzel olmuş .
9 kilo çok iyi .
Sürekli dikkat edicen hayatım işte ne yapalım kadınız bakıcaz kendimize.
Benim ananemde rahmetli 5 çocuk doğurmuş hep zayıftı kadın.
Ama az yerdi günde 2 kete çok su içerdi .
Muz severdi
Ama iştahı çok yoktu zaten minik minik yerdi hep bir oturuşta koca bir tabak yediğini hiç görmedim ben .
Ölene kadar zayıftı hep hiç kilo problemi olmadı.
Şimdi bazı kadınların iştahı da fazla yok.
Benim iştahım maşallah yani.
Buda bir dezavantaj.
Mesela millet üzülünce hiçbir şey yiyemez ben aksine yemeğe veriririm kendimi.
Bunu bildiğim için hemen sağlıklı beslenmeye geçtim zaten yoksa giderdim kilo alarak
Afiyet olsunmuzlu yulaf ezmeli kahvaltımı yaptım kızlar. akşama fırında levrek yapacağım yanına bolca salata. gaza geldim bakalım inşallah önümdeki bir hafta güzel kilo vereceğim.
Bende yulaf yaptım yedim.muzlu yulaf ezmeli kahvaltımı yaptım kızlar. akşama fırında levrek yapacağım yanına bolca salata. gaza geldim bakalım inşallah önümdeki bir hafta güzel kilo vereceğim.
Kuzu evde yap sende Leslie falan.Metebolizma mevzusunda isabellacığımın dediklerine bire bir katılıyorum.
Kesinlikle her şey bizde biter.
Mod düşürmek katiyen yok burada
Bugünde yağmurlu , ya benim spor yalan olmasın. geçen hafta ne güzel tam oturtmuştum.
inşallah akşam yağmaz da giderim.
allahın işine de karışmayım tövbee , Neyse hayırlısı :)
Bende telefonda car car çok konuşurum kuzumKuzu evde yap sende Leslie falan.
Ben bugün Leslie yapucam kısmet olursa.
Dün çok dandik yaptım sporu yine yaptım ama biraz böyle saçma oldu.
Şu tel görüşmelerini azaltmam gerek car car susmuyorum gereksiz konuştuğumu farkediyorum sonra .
Çok konuşuyorum bazen ya annemde öyle söylüyor gevezeyim
Buda enerjimi düşürüyor enerjimi farklı şeylere vermem lazım artık..
Camdaki kızı ben ilk sezon hiç kaçırmazdım. Sonra sıktı.Ay camdaki kıza baktım demin iş yok dizi bakıyorum burda.
İğrençleşmiş iyice dizi sinirim bozuldu ams meraktan bitirdim bölümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?