Isabellanın dıyet gunlugu

Evet o ölünce bitti dizi .
Bende son bölüme baktım .Hayriye gıcığım çok kötü

Gayet güzel canim hatamiz acele etmek 1 ay oldu bugün benim 3 ,5 kilo gitmis gayet iyi 3 ayda 9 kilo eder ki yeter bana zaten ama acele etmemek lazim düzen oturtup devam edelim güzel sonuclar yakindir canim

Kendime mercimekden grissini yapiyorum dilara demirin tarifiyle umarım güzel olur
Bende diyet bisküvi yedim biraz çok acıktım akşama kadar tutsun çok sağlıklı değil ama elimin altında vardı ne yapayım.
Akşam bulgur pilavı ve yeşil fasulye var menüde

Gayet güzel canim hatamiz acele etmek 1 ay oldu bugün benim 3 ,5 kilo gitmis gayet iyi 3 ayda 9 kilo eder ki yeter bana zaten ama acele etmemek lazim düzen oturtup devam edelim güzel sonuclar yakindir canim
Sen çok iyi vermişsin canım ya maşallah ben önce 700 Gr aldığım sonrada onunla birlikte 400gr daha verdiğim için az geliyor bana 1.3 vermek. Halbuki almadan versem tam olucaktı. Umarım Haziran ayında bende 3 kilo veririm buna çok ihtiyacım var gerçekten.

çünkü çok kilon yok bebeğiimm :)

Verirsin kasma bu kadar bence .
Piskolojik olarak yorma kendini rahat bırak .
Çok kafaya takınca olmuyor

Cünkülüm verecek kilolar cok olunca ben 57 olsam varya gram bile vermem

Kimse kilosundan memnun değil ya ama benim boyum 1.60 ve 57 kilo çok bana en fazla 52 olmam gerek böyle beğenmiyorum bu halimi
Vericeksin merak etme Hersey kontrol altında
Yeter ki çok kafaya takma bunaltms kendini sürekli de tartılma ..
Bende 2 senedir başladım diyetlere yarım bıraktım verdiğim gram kiloyu tekrar aldım sonra üstüne kilolar aldım.
Bir türlü olmadu ama 1 aydır özellikle topiğimizi açtıktan sonra baktım yavaş yavaş gidiyor.
E tabi gönül ister ki 1 haftada 5 kilo verelim bitsin ama o iş öyle olmuyor maalesef.
Sabır azim çok önemli.

Bakalım umarım bir sorun çıkmaz güzel geçer .
Tabi yazarım zaten tatildeyken de girerim ben bir şekilde buraya
Ya sormayı unuttum tatili nereden ayarladınız tur falan mı yoksa kendiniz mi planlayacaksınız? Benimde çok aklıma yattı ya, eşim ille de deniz tatili olsun demezse ben Balkan turu isterim

Evet kesinlikleee öyle bende 3 kilo verip 5 kilo almaktansa kalıcı olarak vermek istiyorum. Zaten sürekli tartılmıyorum ya o beni çok etkiler, onun yerine haftada bir ya da iki hafta da bir falan tartılıyorum. Keşke öyle bir hafta da verebilsek de kurtulsak ama olmuyor

Ya sormayı unuttum tatili nereden ayarladınız tur falan mı yoksa kendiniz mi planlayacaksınız? Benimde çok aklıma yattı ya, eşim ille de deniz tatili olsun demezse ben Balkan turu isterim
Turla gitmiyoruz ama turlar var aileler için bence turu düşün sen araştır.
Montenegra bölgesine de uğrayacaz orda deniz var zaten.
Biraz yorucu oluyor turla gitmeyeceğimiz için.
Ama senin çocuğun var turla daha iyi olur kuzu

Evet o ölünce bitti dizi .
Bende son bölüme baktım .Hayriye gıcığım çok kötü
Evet ya, gerçek hayatta aşık olunacak bir adam değil üstelik hiç.
Ahh bahtsız nalanım.
Bende diyet bisküvi yedim biraz çok acıktım akşama kadar tutsun çok sağlıklı değil ama elimin altında vardı ne yapayım.
Akşam bulgur pilavı ve yeşil fasulye var menüde
Akşam için nohutlu salata yiyeceğim ben
Bende kizilcik serbeti ne bakiyorum iyi gidiyo simdilik yada yedi numaraya eski bi dizi ama ben seviyorum güzel polisiye dizi öneriniz varsa alabilirim kanita 50 kere bakmisimdir
Ya şu kızılcık şerbeti çok konuşuluyor, bende merak ediyorum ama hiç başlamadım o diziye.
cuma akşamı benim belli, yalı çapkını

Ah Nalan ah.
Feride manyaktı falan ama Hayrinin ne mal olduğunu gördü kadın.
Bizimkiler döner almış bende ekmeğini yemicem döner bulgur pilavı yoğurt yiyecem.
Yalı çapkınını hiç izlemedim herkes çok beğeniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…