- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.361
Evet o ölünce bitti dizi .Bende telefonda car car çok konuşurum kuzumAma her zaman buna enerjim olmuyor benim.
Eğer konuşmak istemiyorsam kimseyle o an, modum düşüktür , Kötü bir gün geçirmişimdir, bilinç altım o gün karışıktır falan. telefonu uçak moduna alırım, kısa süreliğine tabi :)
Camdaki kızı ben ilk sezon hiç kaçırmazdım. Sonra sıktı.
Feride hanımcım öldüğünden beri dizi eksik öylesine bakıyorum.
Gayet güzel canim hatamiz acele etmek 1 ay oldu bugün benim 3 ,5 kilo gitmis gayet iyi 3 ayda 9 kilo eder ki yeter bana zaten ama acele etmemek lazim düzen oturtup devam edelim güzel sonuclar yakindir canimAyy kızlar başıma güneş geçti resmen ya burada hava 30 derece ve oğlum parkta sallanmak istedi batıda durumlar ne
Bu arada bu sabah iyi bir spordan sonra 2 rafadan yumurta, yarım salatalık, 1 domates 2 tam buğday ekmeği ve 1 tatlı kaşığı acılı ezme yedim.
Az önce de 1 muz, 3 tatlı kaşığı yulaf 3 ceviz 1 türk kahvesi ile öğünü bitirdim. Bu sabah çok erken kahvaltı yapınca acıktım resmen ya. Gün içinde 750ml Dukan birası ve 1 lt su içtim
Akşam da sebze yemeği ve cacık ile günü kapatacağım. Genelde öğlen hiçbir şey yemiyorum 5 gibi akşam yemeği ile günü kapatıyorum. Nerede yanlış yapıyorum da azıcık kilo veriyorum sizce ya bana bir söyleyin
Bende diyet bisküvi yedim biraz çok acıktım akşama kadar tutsun çok sağlıklı değil ama elimin altında vardı ne yapayım.Kendime mercimekden grissini yapiyorum dilara demirin tarifiyle umarım güzel olur
Sen çok iyi vermişsin canım ya maşallahGayet güzel canim hatamiz acele etmek 1 ay oldu bugün benim 3 ,5 kilo gitmis gayet iyi 3 ayda 9 kilo eder ki yeter bana zaten ama acele etmemek lazim düzen oturtup devam edelim güzel sonuclar yakindir canim
çünkü çok kilon yok bebeğiimm :)Ayy kızlar başıma güneş geçti resmen ya burada hava 30 derece ve oğlum parkta sallanmak istedi batıda durumlar ne
Bu arada bu sabah iyi bir spordan sonra 2 rafadan yumurta, yarım salatalık, 1 domates 2 tam buğday ekmeği ve 1 tatlı kaşığı acılı ezme yedim.
Az önce de 1 muz, 3 tatlı kaşığı yulaf 3 ceviz 1 türk kahvesi ile öğünü bitirdim. Bu sabah çok erken kahvaltı yapınca acıktım resmen ya. Gün içinde 750ml Dukan birası ve 1 lt su içtim
Akşam da sebze yemeği ve cacık ile günü kapatacağım. Genelde öğlen hiçbir şey yemiyorum 5 gibi akşam yemeği ile günü kapatıyorum. Nerede yanlış yapıyorum da azıcık kilo veriyorum sizce ya bana bir söyleyin
Verirsin kasma bu kadar bence .Sen çok iyi vermişsin canım ya maşallahben önce 700 Gr aldığım sonrada onunla birlikte 400gr daha verdiğim için az geliyor bana 1.3 vermek. Halbuki almadan versem tam olucaktı. Umarım Haziran ayında bende 3 kilo veririm buna çok ihtiyacım var gerçekten.
Bu kadar da yavaş gitmesin ama yaçünkü çok kilon yok bebeğiimm :)
Orası öyle de bakalım ya hayırlısıVerirsin kasma bu kadar bence .
Piskolojik olarak yorma kendini rahat bırak .
Çok kafaya takınca olmuyor
Cünkülüm verecek kilolar cok olunca ben 57 olsam varya gram bile vermemSen çok iyi vermişsin canım ya maşallahben önce 700 Gr aldığım sonrada onunla birlikte 400gr daha verdiğim için az geliyor bana 1.3 vermek. Halbuki almadan versem tam olucaktı. Umarım Haziran ayında bende 3 kilo veririm buna çok ihtiyacım var gerçekten.
Kimse kilosundan memnun değil yaCünkülüm verecek kilolar cok olunca ben 57 olsam varya gram bile vermem
Vericeksin merak etme Hersey kontrol altındaKimse kilosundan memnun değil yaama benim boyum 1.60 ve 57 kilo çok bana en fazla 52 olmam gerek böyle beğenmiyorum bu halimi
Ya sormayı unuttum tatili nereden ayarladınız tur falan mı yoksa kendiniz mi planlayacaksınız? Benimde çok aklıma yattı ya, eşim ille de deniz tatili olsun demezse ben Balkan turu isterimBakalım umarım bir sorun çıkmaz güzel geçer .
Tabi yazarım zaten tatildeyken de girerim ben bir şekilde buraya
Evet kesinlikleee öyle bende 3 kilo verip 5 kilo almaktansa kalıcı olarak vermek istiyorum. Zaten sürekli tartılmıyorum ya o beni çok etkiler, onun yerine haftada bir ya da iki hafta da bir falan tartılıyorum. Keşke öyle bir hafta da verebilsek de kurtulsak ama olmuyorVericeksin merak etme Hersey kontrol altında
Yeter ki çok kafaya takma bunaltms kendini sürekli de tartılma ..
Bende 2 senedir başladım diyetlere yarım bıraktım verdiğim gram kiloyu tekrar aldım sonra üstüne kilolar aldım.
Bir türlü olmadu ama 1 aydır özellikle topiğimizi açtıktan sonra baktım yavaş yavaş gidiyor.
E tabi gönül ister ki 1 haftada 5 kilo verelim bitsin ama o iş öyle olmuyor maalesef.
Sabır azim çok önemli.
Turla gitmiyoruz ama turlar var aileler için bence turu düşün sen araştır.Ya sormayı unuttum tatili nereden ayarladınız tur falan mı yoksa kendiniz mi planlayacaksınız? Benimde çok aklıma yattı ya, eşim ille de deniz tatili olsun demezse ben Balkan turu isterim
Evet ya, gerçek hayatta aşık olunacak bir adam değil üstelik hiç.Evet o ölünce bitti dizi .
Bende son bölüme baktım .Hayriye gıcığım çok kötü
Akşam için nohutlu salata yiyeceğim benBende diyet bisküvi yedim biraz çok acıktım akşama kadar tutsun çok sağlıklı değil ama elimin altında vardı ne yapayım.
Akşam bulgur pilavı ve yeşil fasulye var menüde
Ya şu kızılcık şerbeti çok konuşuluyor, bende merak ediyorum ama hiç başlamadım o diziye.Bende kizilcik serbeti ne bakiyorum iyi gidiyo simdilik yada yedi numaraya eski bi dizi ama ben seviyorum güzel polisiye dizi öneriniz varsa alabilirim kanita 50 kere bakmisimdir
Ah Nalan ah.Evet ya, gerçek hayatta aşık olunacak bir adam değil üstelik hiç.
Ahh bahtsız nalanım.
Akşam için nohutlu salata yiyeceğim ben
Ya şu kızılcık şerbeti çok konuşuluyor, bende merak ediyorum ama hiç başlamadım o diziye.
cuma akşamı benim belli, yalı çapkını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?