- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Isabella_7
-
- #1.301
Moral bozma sakın vericeksin illa ki.İyi akşamlar güzellikler. Bende sabah bir dilim peynir, salatalık, domates, 2 dilim tam buğday ekmeği ve çok az patates yedim. Arada hiçbir şey yemedim su içtim.
Akşam yemeğini de 16.30 da yedim eşimle birlikte. 3 kaşık pilav, yarım tabak sebze yemeği ve cacık.
Tek yediğim bunlar kizartmayi da genelde yemem hep yumurta yerim jama üst bacaklarımdaki kalınlık artık çok canımı sıkıyor ya. O kadar bacak çalışıyorum yok hiç gitmiyor resmen. Bir de bu yediklerimle tıka basa doydum acaba çok mu yiyorum hissine kapıldım bu sefer de. Geçen yillarda sadece iş stresinden 5 kilo vermiştim ne spor ne bir şey yokkken. Şimdi bu kadar uğraşırken verememek çok canımı sıkıyor ya.
2 ay sonra tatile gideceğiz çok değil sadece 5 kilo vermek istiyorum niye olmuyor ya. Gidince kilo almışsın lafını duymak istemiyorum aslaaa.
Nereye gideceksiniz canımİyi akşamlar güzellikler. Bende sabah bir dilim peynir, salatalık, domates, 2 dilim tam buğday ekmeği ve çok az patates yedim. Arada hiçbir şey yemedim su içtim.
Akşam yemeğini de 16.30 da yedim eşimle birlikte. 3 kaşık pilav, yarım tabak sebze yemeği ve cacık.
Tek yediğim bunlar kizartmayi da genelde yemem hep yumurta yerim jama üst bacaklarımdaki kalınlık artık çok canımı sıkıyor ya. O kadar bacak çalışıyorum yok hiç gitmiyor resmen. Bir de bu yediklerimle tıka basa doydum acaba çok mu yiyorum hissine kapıldım bu sefer de. Geçen yillarda sadece iş stresinden 5 kilo vermiştim ne spor ne bir şey yokkken. Şimdi bu kadar uğraşırken verememek çok canımı sıkıyor ya.
2 ay sonra tatile gideceğiz çok değil sadece 5 kilo vermek istiyorum niye olmuyor ya. Gidince kilo almışsın lafını duymak istemiyorum aslaaa.
Senin tatil planın ne isabelMoral bozma sakın vericeksin illa ki.
Zaten çok kilon yok.
O yüzden yavaş gidiyor.
Biraz daha kardiyo ağırlıklı antrenman yap.
Yürüyüş olur Leslie olur ip atlama olur .
Ben bu hafta kardiyoya ağırlık vermeyi düşünüyorum.
Bir yandan da amacımız kilo vermek güzel bir şekilde kardiyo antrenmanı çok yardımcı olur .
Bölgesel antrenmanlar kilo vermekte çok işe yaramaz ama sıkılaşman için tabi önemli.
2 ay varmış daha iyi bir zaman .
Bende temmuzda çıkıyorum tatile 3 kilom var hatta 4 olsa fena olmaz.
1 ayım var zaman kısa.
Tabi oldupu kadar şok bir diyet yapmıcam.
Bu şekilde sağlıklı beslenerek vericem kilolarımı.
Canım biz önce ailelerimizin yanına sonrada tatile gideceğiz ama tatil kısmını henüz netleştirmedik. Onu belirlemek için eşimin yıllık izninin hangi tarihte olduğunun belli olması lazım o da şimdiden çok zorNereye gideceksiniz canım
Ben balkanlara gidiyorum bu yaz.Senin tatil planın ne isabel
Ayy çok iyi bence yaBen balkanlara gidiyorum bu yaz.
Önce Belgrad sonra Karadağ ve Saraybosna.
Böyle bir tatil planladık arkadasımla.
Bekar olunca kız kıza tatil işte
Tatile kadar kilolar gitsin mayo bikini giycez malum
Afiyet olsun canımSelam kızlar , bugün iş yerinde patronlarım hep oradaydi pek sık giremedim bende
Bizim menüde domates soslu makarna var , mecbur abartmadan yiyecem aşırı açım
Yağmur da yağdı ama inşallah daha da yağma da sporuma gidebilirim. Araya çok zaman girince soğuma gibi bir huyum varda
Afiyet olsun canımBende akşam yemeğimi yedim .
3 kaşık taze fasulye.
Yarım su bardağı tam buğday makarna ve yoğurt.
Canım sen bikini mayo giyiyor musun kilon çok çıkıyor mu ben selülitlerden çekiniyorum en çok bakalım şu at kılı fırçaya devam ediyorum inşallah işe yararAyy çok iyi bence yabende Karadağı çok merak ediyorum çok istiyorum gitmeyi. Tecrübelerini bizimle de paylaş lütfen
Giyiyorum canım ama şöyle ki ben 4 ay öncesine kadar 53 kiloydum ve öyle olunca hiç sıkıntı yoktuCanım sen bikini mayo giyiyor musun kilon çok çıkıyor mu ben selülitlerden çekiniyorum en çok bakalım şu at kılı fırçaya devam ediyorum inşallah işe yarar
Verirsin ya senin az bi şey var benim 10 kilo vermem lazımGiyiyorum canım ama şöyle ki ben 4 ay öncesine kadar 53 kiloydum ve öyle olunca hiç sıkıntı yoktuşimdi 57 kiloyum ve önümde 2 ay var mutlaka kilo vermem gerekiyor yoksa giymek istemem ya
İnşallah veririz canım yaVerirsin ya senin az bi şey var benim 10 kilo vermem lazım
Bakalım umarım bir sorun çıkmaz güzel geçer .Ayy çok iyi bence yabende Karadağı çok merak ediyorum çok istiyorum gitmeyi. Tecrübelerini bizimle de paylaş lütfen
10 kiloda verilir kuzu merak etme .Verirsin ya senin az bi şey var benim 10 kilo vermem lazım
Öylemiymiş .Iyi geceler
Kahvalti :yarim simit 1 haslanmis yunurta marul domates salatalik beyaz peynir kücük kare kasar peyniri zeytin 8 adet cay ara:tarcinli süt
Ögle :bulgur pilav et sote cacik ayran
Ara saat 3 :yesilcay
Aksam :4 kasik kisir 5 yaprak sarmasi
Su :2 litre
Spor:7500 adim 20 dakika workout
Bugün cok aciktim kizlar ay büyürken istah acik oluyomus ilgisi varmi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?