İşte bunlar heep Beren Saat
İrem isminin anlamı bilindiği gibi iyi bir anlam değil. Gazetede okumustum ayrıca ben de ismin karakteri etkilediğine inananlardanım. Ne isim koyarsanız koyun ama anlamı güzel olsun bence. Yukarıda arkadas Serra vs önermiş bence de Serra, Sena, Zeynep vs. güzel isimler. Allah analı babalı büyütsün.
Bu arada Nil isminin anlamını bilmiyorum ama Nil ismini çok severim.
Ailemde okadar zeynep varki okadar elif varki koymak istedigim isimlerdi ama kardeşlerimin cocuklarının isimleri mecburen baska isimlere yönelmeliyim..mânâ olarak dini anlamda zaten bi göbek adı olcak bu konuda gayet bilincliyim bi ismin anlamlı olması yetiyor bende biliyorum isim hakkını diger tarafta o isimle cagrılcaklarını ama dedigim gibi zaten dini bi göbek adı var benim istedgm farklı isimler TS ederim yorumlarınız için :))
Merhaba güzel bayanlar...
Bu seferki sıkıntı degil ama işte kızıma isim ne koyacagım diye düşünmekten bi hal oldum,yavrum gelmek üzere daha bi isim yok ortada isimsiz kaldı :)) ben 4,5 yıl önce Esila ismine karar vermiştim ilk duyduğumda cok begenmiştim ama şimdi cok yaygınlaştı rica etsem cok bilinmeyen değişik anlamlı isimler önerirmisiniz :))
Ama diğer tarafta göbek adı ile değil kulağına okunan isimle çağırılacak bunu da unutmayın
benimde lisede cocukgelişimi ögretenimin adı nilsemka ydı ondan daha değişik isim duymadım :) anlamınıda nil nehri kraliçesi demişti bilemme yalan bilmem dogru dünyayı bilmem ama tr de tek sanırımarama motorunda bitek ögretmenim çıkıyoda arkadaşım yeni zühra koydu berre beren deren derin bu sıra revaşta... her sene onalrca cocuk gördüm geçirdim kendi kızım içinde baştan değişik bişey mi koysam diye 6 senelik okul geçmişini sorguladım her isimin cocukalra kattıgı bi karakterde olduguna inananlardnaım bazı isimler cocuklara agır gleiyo ömer faruk mesela tanıdıgım bütün ömer faruklar düz duvara tırmnan cinslerdendi hamzalar celaller cok hiddetli oluyolar mesela ...
kız cocukalrında erva merve zeynep olanalr cok zeki oluyolardı uslu terbiyeli bilmem ben öyle hissediyodum ve rüyalarımda sadece zeynep kızımı görüyodum dogurdugumu büyyüttügümü felan sonunda kızım oldu ve adını ZEYNEP koydum türküsüde var onu söyleyerek uyutmak güzel oluyo
benimde lisede cocukgelişimi ögretenimin adı nilsemka ydı ondan daha değişik isim duymadım :) anlamınıda nil nehri kraliçesi demişti bilemme yalan bilmem dogru dünyayı bilmem ama tr de tek sanırımarama motorunda bitek ögretmenim çıkıyoda arkadaşım yeni zühra koydu berre beren deren derin bu sıra revaşta... her sene onalrca cocuk gördüm geçirdim kendi kızım içinde baştan değişik bişey mi koysam diye 6 senelik okul geçmişini sorguladım her isimin cocukalra kattıgı bi karakterde olduguna inananlardnaım bazı isimler cocuklara agır gleiyo ömer faruk mesela tanıdıgım bütün ömer faruklar düz duvara tırmnan cinslerdendi hamzalar celaller cok hiddetli oluyolar mesela ...
kız cocukalrında erva merve zeynep olanalr cok zeki oluyolardı uslu terbiyeli bilmem ben öyle hissediyodum ve rüyalarımda sadece zeynep kızımı görüyodum dogurdugumu büyyüttügümü felan sonunda kızım oldu ve adını ZEYNEP koydum türküsüde var onu söyleyerek uyutmak güzel oluyo
Allah razı olsun tolcancim:) cok tesekkur ederimEliz'in anlamı gerçekten çok güzelmiş söylemeden geçemedim :) Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nilsemka :) bir seyin tersten okunuşu gibi
Allah izin verirse benim kızımın adı Cemre Eliz olacak. Cemrenin anlamı malum eliz de gözümün nuru demek... Eliz düşünebilirsiniz
benim hayatımda tanıdığım zeynepler hep akıllı zehralar hanım hanımcık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?