Doğuma Hazırlık isim konusu cok zormuş!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
esila adını pek beğenmedim. bende hamileyim haziranda cinsiyetini öğreneceğim ama burada yazılan kız isimleri hoşuma gitti. özellikle eliz, elizan, erva, zaten serrayı beğeniyorum. zeynep ismi 1 numaralı favorimdir benimde. birde mehlika ismi var. mehlika serra isimli bir tanıdığım vardı.

​İrem isminin anlamını yalancı cennet bahçesi diye okumuştum internette bir sitede.

Ama diğer tarafta göbek adı ile değil kulağına okunan isimle çağırılacak bunu da unutmayın

Arkadaşımın ablasıda Esila Liya ismini koymuştu kızına.. Eşiniz yada sizin isimlerinizle uyumlu güzel dini bir isim bulursunuz inşallah

benimde lisede cocukgelişimi ögretenimin adı nilsemka ydı ondan daha değişik isim duymadım :) anlamınıda nil nehri kraliçesi demişti bilemme yalan bilmem dogru dünyayı bilmem ama tr de tek sanırım arama motorunda bitek ögretmenim çıkıyoda arkadaşım yeni zühra koydu berre beren deren derin bu sıra revaşta... her sene onalrca cocuk gördüm geçirdim kendi kızım içinde baştan değişik bişey mi koysam diye 6 senelik okul geçmişini sorguladım her isimin cocukalra kattıgı bi karakterde olduguna inananlardnaım bazı isimler cocuklara agır gleiyo ömer faruk mesela tanıdıgım bütün ömer faruklar düz duvara tırmnan cinslerdendi hamzalar celaller cok hiddetli oluyolar mesela ...

kız cocukalrında erva merve zeynep olanalr cok zeki oluyolardı uslu terbiyeli bilmem ben öyle hissediyodum ve rüyalarımda sadece zeynep kızımı görüyodum dogurdugumu büyyüttügümü felan sonunda kızım oldu ve adını ZEYNEP koydum türküsüde var onu söyleyerek uyutmak güzel oluyo

Benim tanidigim butun ömer faruklarda aynen öyle. Cok hareketliler cok.

benim hayatımda tanıdığım zeynepler hep akıllı zehralar hanım hanımcık :)))

Walla Gayet değişik bi isimsiz:))) bende isim konusunda sana katılıyorum isim sahibine ceker isimler karakteri etkiler benim tanıdığım tüm emreler fırlama yusuflar sakindir zeynepler sessiz sakin naz ve nazlılar gayet nazlılardır :))

Eliz'in anlamı gerçekten çok güzelmiş söylemeden geçemedim :) Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah razı olsun tolcancim:) cok tesekkur ederim

Nilsemka :) bir seyin tersten okunuşu gibi

Nilsemka :) bir seyin tersten okunuşu gibi

insan cocuna barırken detone olmuca isimler düşünmeli o yüzden e sesi olan isimlere daha güzel barılıyo zeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeneppppppppppppppppppppppppp

ayy

Benim kizimin adi isik....isik gibi nur gibi gozleri mavi isildayan pamuk kizim allah herkesin evladini bagislasin isimleriyle yasatsin....

Yeni isimler ariyorsaniz nil,doğa,toprak,isimlerini tavsiye ederim ozellikle suyla alakali olan nehir,deniz,yagmur,damla da benim favori isimlerimden.Ama hem modern hem anlami diyorsaniz ipek elif zeynep cok guzel isimler hem anlamlari cok guzel hem biraz yayginlar ama kulaga da hos geliyorlar zeynep degerli tas demek elif isik sacan guzel kiz demek ipek de nadir bulunan demek ucu de birbirinden guzel

Pardon elif zeynep olma ailemde cok var demissiniz.O zaman kesinlikle ipek,nehir veya yagmuru oneririm

Allah izin verirse benim kızımın adı Cemre Eliz olacak. Cemrenin anlamı malum eliz de gözümün nuru demek... Eliz düşünebilirsiniz

Açıkcası Cemre ismini sevmem ama Eliz''e bayılırııım

Benim favorilerim Eylül, Özgü, Eliz, Ela, Deniz , Nil aklıma gelenler... Gece de var ama o erkeğe çok yaşıyo. Biri var mesela çocuğunun adı Deniz Gece bayılıyorum resmen :)

Açıkcası ortalık Merve, Zeynep, Elif kaynıyo üniversitede sınıfımda tam 6 Merve vardı. Benim adım da bilindik ama bu yaşıma kadar sadece 3 kişiyle aynı ortamda denk geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…