insan cocuna barırken detone olmuca isimler düşünmeli o yüzden e sesi olan isimlere daha güzel barılıyo zeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeneppppppppppppppppppppppppp
ayy
Merhaba güzel bayanlar...
Bu seferki sıkıntı degil ama işte kızıma isim ne koyacagım diye düşünmekten bi hal oldum,yavrum gelmek üzere daha bi isim yok ortada isimsiz kaldı :)) ben 4,5 yıl önce Esila ismine karar vermiştim ilk duyduğumda cok begenmiştim ama şimdi cok yaygınlaştı rica etsem cok bilinmeyen değişik anlamlı isimler önerirmisiniz :))
Ailemde okadar zeynep varki okadar elif varki koymak istedigim isimlerdi ama kardeşlerimin cocuklarının isimleri mecburen baska isimlere yönelmeliyim..mânâ olarak dini anlamda zaten bi göbek adı olcak bu konuda gayet bilincliyim bi ismin anlamlı olması yetiyor bende biliyorum isim hakkını diger tarafta o isimle cagrılcaklarını ama dedigim gibi zaten dini bi göbek adı var benim istedgm farklı isimler TS ederim yorumlarınız için :))
​İrem isminin anlamını yalancı cennet bahçesi diye okumuştum internette bir sitede.
insan cocuna barırken detone olmuca isimler düşünmeli o yüzden e sesi olan isimlere daha güzel barılıyo zeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeneppppppppppppppppppppppppp
ayy
Ben gizli tutuyorum kizimin adini kimse koymasin..
Bence farkli olmasindan ziyade anlami guzel olmali.
Mesela bir aralar Aleyna ismi yayginlasmisti. Sırf Kuran'da geciyor diye herkes koyuyordu. Ama anlami isim olacak turden degil oysa.
Göbek adı dedigim kulağına söylenen isim ve göbeği söylenirkenki isim zaten tek isimli degil 2 isimli olacak :))
Benim kizimin adi isik....isik gibi nur gibi gozleri mavi isildayan pamuk kizim allah herkesin evladini bagislasin isimleriyle yasatsin....
ben kızımın adını Asel koymayı düşünüyorum. hatta koydum galıba aylardır sadece bu isim üzerindeyim
önerebıleceğim isimler
ela
asya
derin
hayal
nehir
aklıma bunlar geldi şu an
Öncelikle allah bağışlasın cnm söyledimi bilmiyorum ama tuana ismini tavsiye ediyrm kızımın ismi anlamıda çok güzel iyiki bu seçmişim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rumuzunuz aden'in annesi ama
Aden de kız ismi
Kardes saka yaptim ya parantezli ünlem koymayi unuttum.
Tabi dogru kızımın adı Aden :))
Öncelikle allah bağışlasın cnm söyledimi bilmiyorum ama tuana ismini tavsiye ediyrm kızımın ismi anlamıda çok güzel iyiki bu seçmişim
Çok hoşsunuz yaaa
Allah yavrunuza hayırlı uzun ve sağlıklı ömürler versin
Tuanalar çok yaramaz oluyorlar
Bende çok kararsız kalmıştım isim konusunda sonunda eşimin çok istemesi üzerine Karen ismini koyduk. Çok klasik bir isim ama ben Öykü çok istemiştim. Son zamanlara doğru Lina ismini duymuştum oda çok hoşumuza gitti.Kolaylıklar diliyorum zor iş isim
Canım benim kızım tam tersi maaşaallah çok uslu çok akıllı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?