Doğuma Hazırlık isim konusu cok zormuş!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben kızımın adını Asel koymayı düşünüyorum. hatta koydum galıba aylardır sadece bu isim üzerindeyim

önerebıleceğim isimler

ela
asya
derin
hayal
nehir

aklıma bunlar geldi şu an

Öncelikle allah bağışlasın cnm söyledimi bilmiyorum ama tuana ismini tavsiye ediyrm kızımın ismi anlamıda çok güzel iyiki bu seçmişim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esila'dan vazgecmekle iyi yapmissiniz bence. Yeni moda simdi. Bilinmeyen, farkli olsun diye olusturulan, ne oldugu belirsiz bir suru isim var. Benim hic tarzim degil mesela. Farkli isim isteyen, alakasiz heceleri bir araya gelerek isim olusturur olmus vesselam. esilan, amila, tuana, hira, liya miya,...

Ben klasik ama ayni zamanda cok da yaygin olmayan isimler severim. Ipek, Sena, Irem, vs. Bir de Zeynep var, yaygin ama cok guzel bir isim.

Göbek adı falan filan bunlar uydurulmus safsatalardir. Ve dini ismi göbek adına mi koyacaksiniz? Ayy kusura bakmayın ama hiç guleceğim yoktu. Ila dini isim olması gerekmiyor. Dini isim nedir ki zaten? Genelde Arapça isimlere dini isim diyorlar. Vahşi de arapça. O halde vahşi koyun. Velhasıl, önemli olan yok Ecrin yok bilmem ne gibi anlamsız isimler koymak değil. Önemli olan anlamlı, kişinin karakteri üzerinde etkili isimler koymaktir. Ayrıca o Esila dediğinizi arkadaş açıklamış ama Asila demiş. Gerçeği Vâsiyla'dir. Ayrıca mahşer günü kişi babalarının adıyla çağrılır. Velhasili çocuklarınıza sırf farklı olacak diye eciş bucus isimler koymayınız lütfen.
Isim tavsiyesi olarak da: Dünyanın gelmiş geçmiş en iffetli Kur'an'da ismi geçen 2 şerefli kadından biri: MERYEM... Allahım nasip eder de bana bir evlat bağışlarsa adını Meryem koyacağım. Dünyalar güzeli Meryem. Müslüman kadın Meryem. Eline erkek eli değmemiş Meryem...
Selametle...

Son düzenleyen: Moderatör:
Göbek adı dedigim kulağına söylenen isim ve göbeği söylenirkenki isim zaten tek isimli degil 2 isimli olacak :))

Ha anladım tamam o zaman :)
Ama hitap ederken de mutlaka kulağına okunan isimle hitap edilip alıştırılmalı o isme.

Bu arada kızım olursa Ömür koymayı düşünüyorum ben de.

Benim kizimin adi isik....isik gibi nur gibi gozleri mavi isildayan pamuk kizim allah herkesin evladini bagislasin isimleriyle yasatsin....

ben kızımın adını Asel koymayı düşünüyorum. hatta koydum galıba aylardır sadece bu isim üzerindeyim

önerebıleceğim isimler

ela
asya
derin
hayal
nehir

aklıma bunlar geldi şu an

Allah bağışlasın ismleriyle yasasılarn insallahh :))) cok zormuş harbiden isim konusu içine sineği cok önemli

Tuanalar çok yaramaz oluyorlar

Bende çok kararsız kalmıştım isim konusunda sonunda eşimin çok istemesi üzerine Karen ismini koyduk. Çok klasik bir isim ama ben Öykü çok istemiştim. Son zamanlara doğru Lina ismini duymuştum oda çok hoşumuza gitti. Kolaylıklar diliyorum zor iş isim

Canım benim kızım tam tersi maaşaallah çok uslu çok akıllı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…