Doğuma Hazırlık isim konusu cok zormuş!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Cemre bize baharı getiriyor bulum yewrum bir de icinde babasının adı var sakladık icine :)

bana da durulardan alyalardan ve adalardan gına geldi :)

Biz 13 yıl önce koymuştuk, cennet bahçesi diye düşünerek... demek ki gerçekten iyi araştırmak gerekiyormuş:)
Ben de ismimi hiç sevemedim mesela, tamam bir anlamı var ama öyle derin değil güzel değil...ne bileyim isim önemli :)

"Peyker" ismi hep hoşuma gitmiştir ama yüz, surat anlamındaymış. Bir de "Selva" Bunun anlamını hiç bilmiyorum Ayşe Kulin'in bir romanında nazi olaylarında yahudi kocasına desteğiyle ve direnişiyle karaktere hayranlık duyduğumdan bu isimde çok hoşuma gider :))

Güneş ismini bende beğeniyorum kızım olsa esmer olmayacağını bilsem veririm bu adı
Kardeşimin ismi olmasa Tuğçe'yi de düşünebilirdim :)

Ne kadar yagmur tanidiysam hepsi birbirinden sinsiydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim hep hayalim kizim olursa adini Izmir koymak..

Zeynep ennn sevdiğim kız ismi.. Asya ve Sena isimlerini de çok beğeniyorum. Yeni moda, garip isimleri hiç sevmiyorum. Mira, Hira, Maya hoşuma gitmiyor. Bir de o dönem popüler olan isimler konmamali bence. Öğretmenim ve şu an 9uncu sınıflarda her sınıfta en az 2-3 tane irem var.

Cemre bize baharı getiriyor bulum yewrum bir de icinde babasının adı var sakladık icine :)

bana da durulardan alyalardan ve adalardan gına geldi :)

Eniştenin adını öğrendik Ozaman anlamlı ve romantik olmuş. Bi'de bende şey huyu var çevremde o isimden biri varsa ve ondan hoşlanmadıysam isimden de soğuyorumCemre de küçüklükten kalma arkadaşımın kuzeniydi ay nasıl şımarıktı. İnşallah senin beben öyle olmaz

Derin ismini çok severim bende
Esın, cemre, esma da sevdiğim isimler arasında
Asla koymayacağım isimler maya, ada, ava, arya, alya, ... Su, .. Naz.
Isinin sonuna su naz Nur gibi takıntılar olsun istemiyorum, itici geliyor bana.

Ela da olabilir. O da güzel

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Allah izin verirse benim kızımın adı Cemre Eliz olacak. Cemrenin anlamı malum eliz de gözümün nuru demek... Eliz düşünebilirsiniz

Ben aslında Cemre ismini severim kulağa hoş geliyor ama Peygamberimiz bazı isimleri anlamlarının kötülüğünden dolayı değiştirirken ateş parçası manasına gelen Cemre'yi de güzel kız manasına gelen Cemile'yle değiştirmiş. Bunu iyice araştırmak lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…