Sağol şekerim ama ben pek sevmem böyle şahşahlı eski isimleri, daha modern ama aynı zamanda bilindik isimleri daha çok tercih ediyorum ama ne yapalım, kendi ismine karar veremiyorsun işte
Sen de Güneş'sin demek, memnun oldum canım, ismin gerçekten çok güzel bence
Sakaaaa herhalde.?:-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynı sorun bende de var
hiç bir isim içime sinmiyor
aynı sorun bende de var
hiç bir isim içime sinmiyor
ben koyunca olacak
kızlar beni çok güldürdünüz ya şu küçük surat işaretleri çok komikmiş. bana da iki tane erkek ismi önerir misiniz
Biz 13 yıl önce koymuştuk, cennet bahçesi diye düşünerek... demek ki gerçekten iyi araştırmak gerekiyormuş:)
Ben de ismimi hiç sevemedim mesela, tamam bir anlamı var ama öyle derin değil güzel değil...ne bileyim isim önemli :)
Napıcaz peki:))) sen kac haftalık hamilesin???
öyle oluyor maalesef haftalardır düşünüyorum taşınıyorum içime sinen bir isim yok ama nerdeyse bebişim doğdu doğacak:) karar vermeliyim artık allah nasip ederse BERİL koyacağım kızım adını yıne içime en çok sinen o oldu.
öyle oluyor maalesef haftalardır düşünüyorum taşınıyorum içime sinen bir isim yok ama nerdeyse bebişim doğdu doğacak:) karar vermeliyim artık allah nasip ederse BERİL koyacağım kızım adını yıne içime en çok sinen o oldu.
ERVA GÜNEŞ
ERVAYI YENİ BULDUM HZ. PEYGAMBERİN HALASININ İSMİYMİŞ YANİ SAHABE İSİMLERİNDEN ASLINA BAKILIRSA ÇOKDA TAKINTIM YOK ÖYLE İSLAMİ VS.. OLMASI KONUSUNDA AMA FONETİĞİ DEĞİŞİK GELDİ SİZ NE DERSİNİZ ..... ?
ERVA 1.Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit.
23 haftalığım kızım olacak. sen?
çekyaz ben de senin gibi son ana kadra bulamaycağımdan eminim. hiç birşeyi beğenmem zaten gıcık bir tipimamma zormuş ya!! çünkü çocuk ismiyle yaşayacak, isminden etkilenecek fazla önemsiyoruz haklı olarak
Asmira:gokyuzundeki en büyük yıldızMerhaba güzel bayanlar...
Bu seferki sıkıntı degil ama işte kızıma isim ne koyacagım diye düşünmekten bi hal oldum,yavrum gelmek üzere daha bi isim yok ortada isimsiz kaldı :)) ben 4,5 yıl önce Esila ismine karar vermiştim ilk duyduğumda cok begenmiştim ama şimdi cok yaygınlaştı rica etsem cok bilinmeyen değişik anlamlı isimler önerirmisiniz :))
38+6 günlüğüm :))) bende hala bulamadım aramıyorum artık pes ettim :)
çok az kalmış. belki de ben bunlarrı yazarken doğurmuş olacaksın
ne isim koydun haberdar et lütfen
[SUP][/SUP]
benimde kızım olucak uzun uğraşlar sonucu adını Zeynep Duru olarak belirledik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?