Doğuma Hazırlık isim konusu cok zormuş!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

çok teşekkür ederim canım bende küçükken ismimi beğenmezdim nasıl bir şanssa karşı komşumuzun oğlunun adıda güneşti o benle erkek ismi diye diye dalga geçerdi bende onla kız ismi diye
sonra ablalarım oldu ebru diye onlara özendim annemin canını yerdim büyüyünce adımı değiştircem ebru yapcam diye işte böyle yani önemli olan isim değil şahsiyet bence

aynı sorun bende de var

hiç bir isim içime sinmiyor

öyle oluyor maalesef haftalardır düşünüyorum taşınıyorum içime sinen bir isim yok ama nerdeyse bebişim doğdu doğacak:) karar vermeliyim artık allah nasip ederse BERİL koyacağım kızım adını yıne içime en çok sinen o oldu.

Son düzenleme:
ERVA GÜNEŞ

ERVAYI YENİ BULDUM HZ. PEYGAMBERİN HALASININ İSMİYMİŞ YANİ SAHABE İSİMLERİNDEN ASLINA BAKILIRSA ÇOKDA TAKINTIM YOK ÖYLE İSLAMİ VS.. OLMASI KONUSUNDA AMA FONETİĞİ DEĞİŞİK GELDİ SİZ NE DERSİNİZ ..... ?

ERVA 1.Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit.

asel güzel bence anlamı çok daha güzel
ela da severim ben..
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi

adın ne ki canım merak ettim???

Napıcaz peki:))) sen kac haftalık hamilesin???

23 haftalığım kızım olacak. sen?

çekyaz ben de senin gibi son ana kadra bulamaycağımdan eminim. hiç birşeyi beğenmem zaten gıcık bir tipim amma zormuş ya!! çünkü çocuk ismiyle yaşayacak, isminden etkilenecek fazla önemsiyoruz haklı olarak

ay sen bu hafta doğurursun, havalar çok sıcak

normal mi doğuracaksın? ben çok korkuyorum ya

söylemesi zor ve bana kaba geliyor
ayrıca erkek ismi olarak da konuluyor
erva ismi çoktur var ve baya koyan olmuştu

Hamile degilim evlide degilim ama isim konusunda cok merakliyim
Kizim olursa adi deniz oglum olursa timur kaan diyorm yillardr:) eger farkli isim soran varsa kardesimin ismi Asilhan herkes cok begenir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

38+6 günlüğüm :))) bende hala bulamadım aramıyorum artık pes ettim :)

Asmira:gokyuzundeki en büyük yıldız

[SUP][/SUP]

benimde kızım olucak uzun uğraşlar sonucu adını Zeynep Duru olarak belirledik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…