Doğuma Hazırlık isim konusu cok zormuş!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evet canım anlıyorum dusunsene buyuyunce balımsu hanım balımsu hanım dıye etrafında dolanacsklar.

bırde BAHTIGUZEL vardı oda doktor esıydı bızde bahtı guzelmıs derdık

Oneren oldumu bilmiyorum,butun sayfalari okumadim.Benim kizimin adi nehir,ben cok seviyorum bu ismi hatta kismet olurda bi kizim daha olursa onuda irmak koymak istiyorum

kızım olursa zeynep koyacağım babasının kıymetlisi demek

evet canım anlıyorum dusunsene buyuyunce balımsu hanım balımsu hanım dıye etrafında dolanacsklar.

bırde BAHTIGUZEL vardı oda doktor esıydı bızde bahtı guzelmıs derdık

Askım hanım die birinin hitap etmesi ay düşünemedim bi an :))Bahtıgüzelde iyiymiş :))birde gülhanım var hiç duydunmu bilmiyorum :))

Oneren oldumu bilmiyorum,butun sayfalari okumadim.Benim kizimin adi nehir,ben cok seviyorum bu ismi hatta kismet olurda bi kizim daha olursa onuda irmak koymak istiyorum

Evet cnm söylediler Hos bi isim cok sevdgm. bir arkadasım var adı ırmak cok güzel huylu oluyolar:))

kimya koyun mevlana nın evlatlığının ismi farklıda

Önceki yorumları okumadım ama eğer uyuyorsa sizin isminiz ve eşiniz ismi ile uyumlu bir şey yapabilirsiniz. Bir yakınımın adı ezgi idi. Eşinin adı da enis ve kızlarına eliz ismini verdiler. Onun haricinde ben sare, destina issimlerini beğeniyorum şu sıra. Onun haricinde zelal de güzel diye düşünüyorum.

Askım hanım die birinin hitap etmesi ay düşünemedim bi an :))Bahtıgüzelde iyiymiş :))birde gülhanım var hiç duydunmu bilmiyorum :))

gülhanım cok ıyıydı neden bılıyomusun benım adım gül le baslıyo bı akrabamız neden bılmıyorum bana gülhanım derdı ve ablam da bana gırgırına gülhanım der bazen ,bazende ruhugül der cunkı adım konmadan once ruhugülüde tavsıye etmısler allahtan koymamıslar anneme dedım kendımden korkardım

İsim birleştirmeyi cok düşündüm ama mantıklı hiçbirsey cıkmadı :)) Destina farklı olabilir araştırmak lazım anlamı ne diye TS ederim :)

Hüma ismini çok beğenirim, başına konduğu kişiye mutluluk getireceğine inanılan kuş demektir
Bi de Sare ismi saf, temiz anlamına gelir ama bizim dinimizde pek kullanılmıyor olabilirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…