Doğuma Hazırlık isim konusu cok zormuş!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim tanidigimin bir akrabasi cocugun ismini ne biliyor musunuz?

DUNYA MALI

Kardeşim bana geçen telefnda diyor ki. Abla sen ölmezsin biliyon mu. Niye dedim. Dünya malı dünyada kalır kihkihkih yaptı. Yeni moda ergen esprisi galiba. Senin yazdığını görünce aklıma geldi

Neden öyle bir isim koymuşlar hakkatten?

Bu arada ben Sare ismini çok beğeniyorum

ben de bu ismi kızım olursa düşünüyorum gerçek bir Türk ismi( aslı almıla ama söylenişinde almila daha kibar ) .. söylenişi de anlamı da çok güzel.

almula burada bi apartmanın adı. elma yanaklı demek diye duydum. ama almila değildi. almula..

naçizane fikrim masal ismi hep çok güzel gelir.bir kızım olursa düşünebilirim:)

Sahra benim kızımın ismi :)
Çok cok asil bir isim gibi hissettirmişti bana zamanında.. Açıkçası aşık olduğum bir isimdi.
Bir daha kızım olsa adını Doğa koyardım çünkü doğaya ve onun içinde barındırdıklarına bayılıyorum. Evet isim bulmak çok zor. Oğluma isim bulurken de çok zorlanmıştım. Hayırlı doğumlar

Adi Güldalı olan bi akrabamiz var bizim de

valla bende bilmiyorum neden oyle koymuslar duyunca bende saka sandiydim ama gercekten ismi dunya mali babasinin ismide aşkin :)
o cocuga yazik bence oyle isim mi olur ileride herkez onla dalfa gecer hic mi dusunmemis annesi babasi anlamadim

Üniversite'de ilk kez arkadasim yegenine esila isminin koyulacagini anlaminin cennetin kapilarindan biri oldugunu söylemişti. Koymaktan vazgectiler zaten bir anlamida yokmus ismin. Ben sıla ismini hep koymayi dusunmustum. Hic degismedi fikrim senelerdir. Allah nasip ederse sıla koyacagim. Ama yanina belki 2. bir isim koyabilirim. Size de sıla, eliz, duru, başak isimlerini onerebilirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de ismim nadir duyulan isimlerden, kendisini hiç sevmedim küçüklüğümden bu yana
Eskiden hep değiştiricem derdim
Ama git gide alışıyorum sanki, napalım...

Benim de ismim nadir duyulan isimlerden, kendisini hiç sevmedim küçüklüğümden bu yana
Eskiden hep değiştiricem derdim
Ama git gide alışıyorum sanki, napalım...

canım adın güneşmi yoksa eğer öyleyse aynı ismimiz var

Yok tatlım, ismim Aybüke
Pehh, eski kadın Türk isimlerindenmiş... Lakin ben pek sevemedim ismimi 22 yıldır...

iyigeceler canım aybükede güzel bi isim aslında,banada eski osmanlı isimlerini hatırlattı aybüke hatun der gibi
bende güneş nıcını gorunce adaşız zannettim

iyigeceler canım aybükede güzel bi isim aslında,banada eski osmanlı isimlerini hatırlattı aybüke hatun der gibi
bende güneş nıcını gorunce adaşız zannettim

Sağol şekerim ama ben pek sevmem böyle şahşahlı eski isimleri, daha modern ama aynı zamanda bilindik isimleri daha çok tercih ediyorum ama ne yapalım, kendi ismine karar veremiyorsun işte
Sen de Güneş'sin demek, memnun oldum canım, ismin gerçekten çok güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…