İşin içinden çıkamadım!

-BaSkaN-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2016
113
162
53
Adana
Kızlar merhaba. Çok ciddi borcumuz var ve ben çok büyük stres altındayım düşünmeden duramıyorum rüyalarıma bile girer oldu artık. Bazı yanlış yöntemler krediler vs derken işin içinden çıkamaz hale geldim. Ne olur bana bi akıl verin etraf çok karanlık görünüyo bi mum yakın. Muhtemel çözümleri göremiyorum çünkü.
Aylık gelirimiz 7.00 tl eşimle toplam.
Aylık 2700 lira kredi ödüyoruz 24 ay kaldı.
Evimiz kira ve 1000 tl.
Ve çok yakın bi aile dostumuza 27.000 tl borcumuz var 6 ay içinde ödememiz gereken.

Aylık 4.500 kenara atmamız lazım ki toplayalım parayı ama bizim masraflar hariç kalan para 3000 civarı. Ne yapmalı ne etmeli bi fikir?

(Elimizde bir tek arabamız var oda 20000 civarı ve 2 çocuk var arabayı satmayı son çare düşünüyorum)

Arabayı satacaksınız, araba rahatlık evet ama maddi olarak bu kadar sıkıntıdaysanız araba sizin için şuvdurumda lüks. Çünkü arabanın aylık masrafı az buz bir şey olmuyor.

Arabayı satacaksınız, araba rahatlık evet ama maddi olarak bu kadar sıkıntıdaysanız araba sizin için şuvdurumda lüks. Çünkü arabanın aylık masrafı az buz bir şey olmuyor.
Doğru söylüyorsunuz satınca alamam diye çok korkuyorum. Zaten elde kredi borcu var bide araba için ekstra çekmem gerekecek.

Borcunuzu 6 Ayda değil de 9 Ayda ödeseniz çok sorun eder mi borçlu olduğunuz kişi.3000*9=27000

Büyüttüğüm kadar değilmi yani.
bence değil. Yani babam yaklaşık bir sene önce iflas etti ve borcu neredeyse 800 bin tl. Şimdilik bunu ödeyebilecek bi gücü de yok iş falan yapmaya çabalıyor. 27 bini görünce yani bana devede kulak geldi

arabayı satın bozcunuzu kapatın,daha sonra ufak yollu bir araba alırsınız

Evimi sattım şimdide araba gidecek galiba çok zoruma gidiyo
Evinizi neden sattınız? Yani şundan soruyorum; pahalı bir tedavi isteyen ani bir hastalık mı cıktı?

Birine kefil mi oldunuz?

Harcamayı mı bilmiyorsinuz?

Ev gitti e şimdi de araba gidecek, demek ki düzelmeyen bir durum var ortada.

Ben olsam arabayı satardım. Onun yakit vergi ivir zivir masrafından da borçtan da kurtulursunuz

İlk çare arabayı satmanız. Satın elden borcu ödeyin
Diğer krediyi her ay çift yatırarak 1 senede bitirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…