İssizim iş bulamıyorum

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
32
Artık delirme noktasındayım.yok kac yere denedim olmuyo ilkokul mezunu arkadaşım belediyede yazı işlerinde ben bulamıyorum nerde adalet . Kira oducez diye kartlar patlıcak.küçük çocuğunuz var teşekkür ederiz biz sizi aricaz resmen hayattan biktim.

suriyeli olsaydınız bak nasıl bulurdunuz

Ne mezunusunuz önceden is deneyminiz varmi internetteki is arama sitelerine kayit oldunuzmu iskurada kaydinizi yaptirip gorusme yaptirabilirsiniz bende o donemlerden gectimde o yuzden soruyorum yeri geldi kapi kapi is sordugumu bile hatirliyorum allah kolaylik versin

Canim cocugum küçük kurumsal yerler almiyo eski is yerinde doğumdan sonra haftam doldu çıkışımı verdi çocuklu bayan hele küçük çocuklu bayan duydular mi hortlak görmüş gibi bakiyolar

Valla arkadasim universite mezunu öğretmen manav esim edebiyat mezunu kasap bende adalet okudum kasiyerlik işi bile bulamıyorum delircem

Canim cocugum küçük kurumsal yerler almiyo eski is yerinde doğumdan sonra haftam doldu çıkışımı verdi çocuklu bayan hele küçük çocuklu bayan duydular mi hortlak görmüş gibi bakiyolar
Haklisin kucuk cocukla zor olsa gerek yeni dogumsa eger issizlik maasina basvurma imkanin varmi kosullar uyuyorsa sigorta gun sayin falan bide isten isyerinin cikartmasi falan gerekiyor tabi bu sekilde cocukla is bulman cok zor dogruyu soylemek gerekirse.evde yapilabilen is imkanlari var onlari arastirabilirsin belki

Sizi üzmek istemem ama malesef işiniz öok zor ekomomik sıkıntı var işçi çıkarıyorlar az paraya calısacak sigorta istemeyen personel talep görüyor

Siz lise mezunusunuz, arkadaşınız da ilkokul öyle mi?
Bu yüzden ona o işi fazla görüyorsunuz?

Paraya gerçekten çok ihtiyacıniz varsa ve çocuğunuzu bırakabilecek birileri de varsa asgari ücret vs diye düşünmeden başlayın bir işe. Büyük marketlerde kasiyerlik de olur mağazalarda reyon sorumlusu olarak da iş bulabilirsiniz pekala.

Yok ben okuduğum bölümle alakali daha insani şartlarda çalışmak istiyorum diyorsanız maalesef günümüz turkiyesinde iyi bir işe sahip olmak için tırnaklarınizla kazıya kazıya kendinizi durmadan geliştirmeniz gerekiyor. Küçük çocukla şu anda bu mümkün değil. Geçici süreliğine en azından bebeğiniz büyüyene dek sadece çalışmayı deneyin. Belli bir birikim yapıp, cocugunuz büyüdüğünde kendi alaninizda kendinizi geliştirir, daha iyi işlere yonelirsiniz.

hangi şehirdesiniz? çağrı merkezlerine başvurdunuz mu?
vardiyasız müşteri hizmetleri işi her zaman bu tarz işlerin arasında en rahatıdır.
bu arada ben de işsizim, gayet vasıflısından, olmayınca olmuyor :)

Ayni sknti bende de var.Ama umudunuzu tuketmeyin ben de saglik okudum ama is snktili kasiyerlik isi bile suan durmus vaziyette.Yani soyle dusunun sadece sizin basinizda degil bu dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…