- 7 Ocak 2022
- 472
- 64
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
İsteme söz nişan olmadan direk evlenmek olmaz mı aileler birbirini tanıyor ama şartlarım buna uygun değil direk evlenmek olmaz mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur neden olmasın. Ama maalesef elalem denen şey yüzünden günümüzde pek yaygın bir yöntem değilİsteme söz nişan olmadan direk evlenmek olmaz mı aileler birbirini tanıyor ama şartlarım buna uygun değil direk evlenmek olmaz mı
İsteme olmadan nasıl olur yahu, durumunuza gore yapılır ılla bısey nısan zaten cok gereksız bısey soz dedıgınde ısteme anında yuzukte takılır olır bıterİsteme söz nişan olmadan direk evlenmek olmaz mı aileler birbirini tanıyor ama şartlarım buna uygun değil direk evlenmek olmaz mı
İsteme söz nişan olmadan direk evlenmek olmaz mı aileler birbirini tanıyor ama şartlarım buna uygun değil direk evlenmek olmaz mı
Walla böyle fikirler genelde erkeklerin başının altından çıkıyorİsteme söz nişan olmadan direk evlenmek olmaz mı aileler birbirini tanıyor ama şartlarım buna uygun değil direk evlenmek olmaz mı
Yok ben istiyorum böyle olsunWalla böyle fikirler genelde erkeklerin başının altından çıkıyor
Neden peki? sebebi ne?Yok ben istiyorum böyle olsun
Ailesi belki sorun eder ama benim durumum hiç müsait değilSiz, sevgiliniz ve aileler için sorun değilse neden sorun olsun ki?
Çünkü evim buna müsait değil gerginlik çıkar diye korkuyorumNeden peki? sebebi ne?
Aileler tanışıyor bir araya da geldiler yanıTam olarak anlatmak istediğiniz nedir ? Aileler hiç bir araya gelmeden,tanışmadan erkek arkadaşınızla direkt nikah kıymak mı istiyorsunuz ? Yoksa salon tutup, büyük çaplı bir şey yapmamaktan mı bahsediyorsunuz ?
Ailelerinizin tanışması veya karşı tarafın ailesi yoksa gelip kendisinin ailenizle tanışması, evlenme isteğinizi ifade etmesi isteme oluyor ; geldiklerinde yüzüklerinizi de takarsanız , bu da söz ve nişan olmuş oluyor. Söz ve nişanı herkes salon tutup, davetliler eşliğinde yapmıyor neticede.
Olur niye olmasın bana bu tarz şeyler hep fuzuli gelmiştir zaten. Örf adet yerini bulsun diye diye yeterince tükendik.İsteme söz nişan olmadan direk evlenmek olmaz mı aileler birbirini tanıyor ama şartlarım buna uygun değil direk evlenmek olmaz mı
Evi müsait olmayan arkadaşlarımda hiç gerginlik çıktığını görmedim. Güzelce yüzüklerini takıp evlerine dağıldılar.Çünkü evim buna müsait değil gerginlik çıkar diye korkuyorum
Çünkü evim buna müsait değil gerginlik çıkar diye korkuyorum