- 26 Kasım 2016
- 20
- 6
- 1
- 42
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.681
Iyi vermissiniz yinede kalan 4 gundede 1-1.5 arasi yine verseniz size yeter o zaman... ben 25 yasindayim ama sporda yapiyorum hiç bi halsizlik falan olmadi çok şükür bakalim insallahda olmazGunaydin kizlarr, bugun 9.gunumun sabahi ac karnina tartildim 74.7 geldim sonunda 75in altina indim neredeyse 5 yildir inmemistimm. Baslangic kilom 77.6 suan 74.7 3kg kadar vermisim. Ama hic spor yapmadimBusesese , spor salonu uyeligim var ama spor yapilacak kadar saglikli bir beslenme sekli degil bu, yani sıfır enerji veriyor bu diyet listesi dolayisiyla yığılıp kalırım ben 18 yasinda degilim bebegim 35 yasindayim
Anladımm Bende malum kaçamak yapmama rağmen 56.6 dan 55.4 oldum 6 günde regl araya girmeseydi daha iyi sonuç alırdım sanırım kalan günleri değerlendireceğim artık ama ginede siz çok iyi vermişsinizGunaydin kizlarr, bugun 9.gunumun sabahi ac karnina tartildim 74.7 geldim sonunda 75in altina indim neredeyse 5 yildir inmemistimm. Baslangic kilom 77.6 suan 74.7 3kg kadar vermisim. Ama hic spor yapmadimBusesese , spor salonu uyeligim var ama spor yapilacak kadar saglikli bir beslenme sekli degil bu, yani sıfır enerji veriyor bu diyet listesi dolayisiyla yığılıp kalırım ben 18 yasinda degilim bebegim 35 yasindayim
MükemmelSlm biraz geç girdim ama 79 kiloyum. 700 gr daha vermişim yani başlangıç 81.5 2. Günün sonu 3. Günün baslangici toplamda 2.5 kilo
Teşekkürler spor cok yapiyorum onun etkisi var cokMükemmel
Bende günde 1 saat spor yapıyorum ama pek vakit bulamıyorum yarıda bırakmak zorundada kalıyorum bazenYine az bi farkla kaçırdık galiba busesese
Ups 53.8 yazmışım 54.8 olacakGünaydınGüne karla başladık ne güzel Ve tartıda 53.8 i gördüm sonunda
kesinlikle öyle ya baksana bugün 8. günüm ama 56.6 dan 54.8 anca gördüm (önceden bir düştü regl da 55 e çıktım 2 gün 55 de kaldı sonra tekrar 54 e düştüSelam kızlar bende 78.500 olmusum 500 gr daha gitmis bugün 4. Gune basladim kilo azaldikca verme orani düşüyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?