Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Gunaydin kizlarr, bugun 9.gunumun sabahi ac karnina tartildim 74.7 geldim sonunda 75in altina indim neredeyse 5 yildir inmemistimm. Baslangic kilom 77.6 suan 74.7 3kg kadar vermisim. Ama hic spor yapmadim Busesese , spor salonu uyeligim var ama spor yapilacak kadar saglikli bir beslenme sekli degil bu, yani sıfır enerji veriyor bu diyet listesi dolayisiyla yığılıp kalırım ben 18 yasinda degilim bebegim 35 yasindayim

Iyi vermissiniz yinede kalan 4 gundede 1-1.5 arasi yine verseniz size yeter o zaman... ben 25 yasindayim ama sporda yapiyorum hiç bi halsizlik falan olmadi çok şükür bakalim insallahda olmaz

Anladımm Bende malum kaçamak yapmama rağmen 56.6 dan 55.4 oldum 6 günde regl araya girmeseydi daha iyi sonuç alırdım sanırım kalan günleri değerlendireceğim artık ama ginede siz çok iyi vermişsiniz

Selam kızlar bende 78.500 olmusum 500 gr daha gitmis bugün 4. Gune basladim kilo azaldikca verme orani düşüyor galiba
kesinlikle öyle ya baksana bugün 8. günüm ama 56.6 dan 54.8 anca gördüm (önceden bir düştü regl da 55 e çıktım 2 gün 55 de kaldı sonra tekrar 54 e düştü

Slm kizlar bugun yazamadim 200gr vermisim 78.300 gittikce verme sayisi düşüyor bu kadar az gorunce de biraksam mi acaba diyorum kendi kendime

Selam ben tartılmadım bu ara meşgulüm çünkü Ve misafirler var gayret etmeye çalışıyorum..
Ne zaman diyet yapsam zaten bir şey oluyor illa tahminen 55 im ama

11.gunum
Baslangic 77.6
Bu sabah 74.1 geldim
Son iki gunde de 73kusuru gorsem iyi, bu diyetten sonra daha saglikli bi diyetle salonuma devam edip spora agirlik vericem, yaza yakin da tekrar bu programi uygulayip 60lara inersem super olacak :)

Selamlar..bende tekrar baslamak istiyorum isvece..4 yil once yapmistim ve muthis etkileyiciydi..tam 46 dan 40 bedene düşmüştüm..yeni yılın son 13 gününde tekrar yapicam..2017 ye biraz hafif girmek istiyorumvarmı benimle yeni yıla bikac beden incelerek girmek isteyen

Boyum 1.75 kilom 88. 18 kilo vermek istiyorum . Ama bir türlü diyete başlayamıyorum. Kararlıyım zayıflayacağım. Mart'ta düğünümüz var hayranlıkla bakılmak istiyorum.

Selam bugün 10. günüm.
Başlangıç: 56.4
bu sabah :54.9
Araya regl girmesi,eve misafir gelmesi,bazı kaçamaklarla bu kadar olduk. Bu diyetten sonra şok diyet değilde sağlıklı bir diyete geçiş yapacağım..

Herkese Günaydın... Ben bundan 6-7 ay önce bu diyeti uygulamıştım. Ama birebir uygulamamıştım. Ondan sonrada Ramazanda dikkat ederek toplamda 11 kilo kadar verdim. Sonrasında iki gün fazla yediysem 2 gün az yiyerek kilomu korumaya çalıştım. Ancak malum uzun kış günleri, kestaneler, mısır patlakları, tatlılar derken 2 kilo kadar geri aldım. Tekrar başlamak istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum kızlar. Sizlerin nasıl gidiyor geçmişi okudumda biraz gayet iyi kilo verenler var. Bu arada ben nescafemi 2 si bir arada içiyordum. öğlen yumurta yiyordum domates biraz de peynir yiyordum. Akşamları da yaz ayında yaptığım için her zaman et tavuk tercih etmiyordum. Kabak yoğurtluyordum. Patlıcan salatası yapıyordum. Bazen salata yapıp içine tavuk veya ton balığı koyuyordum. Yeşil mercimek salatası hatta patates salatası veya yoğurtul makarna bile yememe rağmen bir ayda 6-7 kilo verdim. Sonraları da yemek istediğim şeyleri öğünlerde yiyordum. Mesela tatlı mı yemek istiyorum o gün öğlen yemeği yemeyip iki tane tatlı yiyiyordum. Pastamı yemek istedim akşam yemeği yemiyordum pasta yiyordum. İşte böyle buarada 33 yaşındayım 2 oğluşum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…