- 31 Ekim 2015
- 136
- 64
- 98
- 34
- Konu Sahibi Mor hayaller
-
Bugün yeniden üniversite sınavına girmek için başvuru yapmaya gittim bir önce ki gün de müdürden izin almıştım ama sınav kayıt merkezi çok kalabalıkdı ve bana sıra gelene kadar saat baya geç oldu is arkadaşima haber verdim geç gelicem dedim üstüne müdür aradı nerdesin sen iki saatlik izin aldın saat kaç oldu dedi böyle böyle bir durum var dedim zaten gün içinde sinirliymis herkesi odasına çağrıp tek tek konuşup uyarmis.
Benim de masam da benim dışımda sebeplerden dolayi biriken işler vardı bu durum sıkıntı çıkartmış gelince savunma aldı benden ve ihtar verdi imzaladım mecburen ama savunmada herseyi yazdım benle ilgisi olmayan sebeplerle bekleyen işleri isguzar insanların yüzünden sinir oldum sizce bu ihtarla ne yapabilir
İşten atarlarsa her şeyi usulüne göre yapmaya çalışıyorlar gibi geldi zira mahkemeye verdiğin zaman uyarma ve savunma var mı ona bakıyorlar. Adamlar işi ogrenmisBugün yeniden üniversite sınavına girmek için başvuru yapmaya gittim bir önce ki gün de müdürden izin almıştım ama sınav kayıt merkezi çok kalabalıkdı ve bana sıra gelene kadar saat baya geç oldu is arkadaşima haber verdim geç gelicem dedim üstüne müdür aradı nerdesin sen iki saatlik izin aldın saat kaç oldu dedi böyle böyle bir durum var dedim zaten gün içinde sinirliymis herkesi odasına çağrıp tek tek konuşup uyarmis.
Benim de masam da benim dışımda sebeplerden dolayi biriken işler vardı bu durum sıkıntı çıkartmış gelince savunma aldı benden ve ihtar verdi imzaladım mecburen ama savunmada herseyi yazdım benle ilgisi olmayan sebeplerle bekleyen işleri isguzar insanların yüzünden sinir oldum sizce bu ihtarla ne yapabilir
izin kagıdı ımzalamanız gerekıyor ızne cıkarken yasal olarakYani benim anladigim kadariyla işten çıkarmak değilde uyarı amacıyla sabah geç geleceğimi sözlü olarak izin almıştım ihtari o sebeple verdi diğer konu ile ilgili sadece savunma yazdım
izin kağıdını bir güne vvelden imzaladınızmı ?Başka bilgisi olanda yazabilir mi.acaba rica etsem uyku tutmadı beni gece gece
doktorda oldugu zamanları da ispatlayabilirihtar vermesi çok saçma olmuş.
sonuçta izin almışsınız şu kadr ssat demişsiniz ama
bazen saat şaşar.
bundan sonra izin alırken bir gün evvelden izin kağıdını doldurup dönüş kısmını boş bırakın
imzalatın ama siz imzalamayın .
geliş saati vermeyin.
tamamen egosundan yapmış.
o ihtra bile sayılmaz kanunlarda.
Doktoramı gitmişki cmm ben görmedim o kısmıdoktorda oldugu zamanları da ispatlayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?