- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.473
- 548
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
Herhalde öyle olacak ..Yakında işyerinde birbirine aşkım demek garip mi diye konu açar o zaman.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herhalde öyle olacak ..Yakında işyerinde birbirine aşkım demek garip mi diye konu açar o zaman.
Kahve deyip geçmemek lazımEvet benimki de bana gelmişti kahveye.![]()
aman sen de, bi kahve olmuş 30 lira dışarıda, neden para versinler ki?Yani tabi canım bı kereden bişey olmazevde kahve içmek güzel mi onu denemişlerdir
Evet adam tutumlu bir ev erkeği belki deaman sen de, bi kahve olmuş 30 lira dışarıda, neden para versinler ki?bence ehonominin çok iyi olmadığını kanıtlamak için yapmış olabilirler hemen art niyet aramasak mı?
Whitelite ev kahvesinin akışkanlığını merak etmiştir adam, ne var ki...
Tam bir evlenilecek adam.Evet adam tutumlu bir ev erkeği belki de![]()
Evcimen adam işte evden çıkmazTam bir evlenilecek adam.
O akşam o akşamdı değil miKahve değildir okocam da beni eve kahve içmeye davet etmişti yıllar önce bir akşam
![]()
Ahahah tabiy kiO akşam o akşamdı değil mi![]()
Afiyet olsun :)) artık şarap netflix var :))Kahve değildir okocam da beni eve kahve içmeye davet etmişti yıllar önce bir akşam
![]()
Şarapla kandırmıştı zaten. Gel sana şarap ısmarlayayım dedi yemekten sonra kahveleri evde mi içsek diye bağladı mevzuyu. Ben de dünden razıysam demekAfiyet olsun :)) artık şarap netflix var :))