İyi mi kötü mü çözemedim

Ben öyle yapıyorum valla Hatta kayınvalidem geldiği zaman neredeyse ben hiç yemek yapmıyorum
Bende geldikten sonra ki bir iki gün, anne oğlunu senin yemeklerini izlemiş diyorum, içli köfteler, el açması börekler, yaprak sarmalari geliyor peşi sıra insan bu keyiften mahrum kalır mı

Haklısınız.

Bende geldikten sonra ki bir iki gün, anne oğlunu senin yemeklerini izlemiş diyorum, içli köfteler, el açması börekler, yaprak sarmalari geliyor peşi sıra insan bu keyiften mahrum kalır mı
Ohhhh mis valla Bu keyfiten mahrum kalınmamalı yemek buldun ye iş buldun kaç diye boşuna demiyorlar

Be
Bence sizin asil probleminiz esinizi annesinden kiskanmaniz. Sizin sevgi siralamanizda 1.sirada esiniz var ve siz istiyorsunuz ki esinizin de oyle olsun. Ama onun sevgi siralamasinda 1.sirada annesi var. Sizin cok konunuzu okudum kv cok cagiriyo falan diye de dertliydiniz size hak verdigim de oldu ama bu defa kadin size hic bi sey yapmamis ki. Sadece oglunu cok seviyo. Ben de sevdigim biri icin onemli bi olay oldugunda gece uyuyamam merak ederim. Bu normal bence. Ben de annemi sapir supur operim bu da normal. Aslinda annesinin oglunu ve kizini yani sizi surekli gormek istemesi de normal aslinda ama tabi sizi de sikmayacak kadar goruserek ortayi bulmak onemli olan. Siz bence kvnizi sevmeye onu benimsemeye calisin. Esinizi onunla pasiyomus gibu hissetmeyin. O da sizin bi annenizmis gibi dusunun.

Eşiniz ailesine duskunse sizle başka şehire nasıl gidecek
Eğer gitmeyi kabul ediyorsa düşkün değil demekki
O zaman bu durumda gerilmenize gerek yok.
Mesela benim eşim asla bulunduğumuz ilden gitmez çünkü ailesi bulunduğumuz ilde

Seni anlıyorum mesafeli hayatin olunca micmic eş ailesi tuhaf geliyor
Ama degsitirmezsin sadece kendin mesafe koyarsin
İlk başta saçma geliyor ama empati yapmak lazim
Herkesin yaşam bicimi farkli
Elestirdikce siz esinizle araniz bozulacak
Sürekli gerginlik
Siz gitmeyi azaltin mesafe koymaya calisin
Enazindan sizden hizmet bekleyen insanlar degil
Herzaman daha beteri var
Benim kaynanam da meraklı
Ama bana soramiyor pek onunla konuşmadığım için
Ama esimle konusur.
Ona sorar
Ben artık bana karisilmasin da kim napiyorsa napsin modundayim
Kimseyi degsitiremyiz belli yasa gelmis insanlar

Kvnin eşini sevmesi öpmesi seni niye rahatsız ettiğini anlayamadım.Acaba aynı sevgiyi senin görememen mi seni tetikledi.Elektrikli battaniyeyi memnun kaldınız mı kullandınız mı diye hevesle sormuştur.Eve kim geldi kim gitti bunlar abartı tabi ki ama idare edilebilir.

Kıskanmıyorum da gözüme batıyor sadece. Ben etrafımda da görmedim bu kadar bagımlı olanları. Kafama takmamaya calısıcam ama.

Konusunca bana da sorar. Ama eşim sormasada en ayrıntısına kadar anlatır. Mıç mıç anne evınde de degıldım. Akrabalara falan gıtmezdım. Görüştügüm sabit insanlar var. Eşim zaten sık sık gel demiyor. Çünkü aramız bozuluyor. Hatta bi ara hıc gelme dedı. 2haftada bır gıdıyorum ancak ben. Şimdi sınava calısıyorum dıye telefonu da kapatacagım. Sınav sonrası ınsallah ıse gırecegım. O zaman daha az takarım herhalde. Kardeşimde dıyor aşırı anneci, kv ogluna cok duskun,sen cok sıkıntı cekeceksın dıyor. Arkadaşım takma bende aynısını yasadım azalır dıyor. Eşime kesınlıkle yansıtmıyorum. Eşime her detayı anlatma demıyorum. Ama ben kendimle ılgılı her detayı anlatmıyorum. Mesela bu sene sınırda kaldım. Kv ye ben bırsey demedım. Eşim söylemıs. Yanı hersey den haberı var. Bu da bana batıyor bıraz. Sonucta burası bızım evımız. Hanı bı ınsanın elektrık battaniyesi kullanıp kullanmadığını nıye sorarsın. Fazla meraklı ve ısrarcı.

Eşim 35 yasında kocaman adam. Tuhafıma gıdıyor.

Ayrıca sende bu eş varken daha çok konu açarsın. Ana kuzularıyla evlenip evlenip kendinize dert ediniyosunuz. Atansan da gelmez o adam başka yere
Gelırım dıyor. İşinden nefret ediyor. Annesı de gıtsın diyor. Gelmezse de kalır burda ayrı ayrı yasariz uzun süre

Ben senin sınav çalıştığına valla inanmıyorum
Valaa calısıyorum ama kafama cok takılıyor bunlar. Kafamda kuruyorum. Ay cocuk olunca hep gelecekler, benı darlayacak, lohusa depresyonun sokacak, sehır dısına gıtsek kalmalı gelecekler falan. Hep kafamda kuruyorum

Gelirim dıyor cunku işinden nefret ediyor. Gelcem dıyor. Gelmezse de kendı bılır. Ama gelır gıbı

Biz de durum tam tersi. Benim aile bağlarım kuvvetlidir. Kuzenler dayılar teyzeler her özel günü kutlar, coronadan önce sık görüşürdük.
Eşimin ailesi de uzak, çekirdek aile hariç görüşmezler.
Eşim bundan rahatsız oluyor bazen, mesela doğumgünlerine ilka toplanıp hediye alınması rahatsız ediyormuş. Onlarda hediye olayo olmadığından çekiniyor, utanıyor. Gereksiz görüyor. Bizimkiler ama bunj değer görmek olarak görürler. Kusura bakmayacak yılda bir kaç kere idare edecek. Ha annemi babamı ara diyr darlamam. Hiç aramaz o da. Kendi annesini ne kadar aradığına da ben karışmam.
Kayınvalidem ama mesela bizim evin iç işlerine karışacak oldu, gayet kesin önünü kestim. Artıl sormaz. Mesafeliyimdir ben.
Kısacası samimiyetlerine karışamazsınız. Ama siz samimiyet kurmak zorunda değilsiniz.
Şehirdışına taşınırsanız da yatılı kalmaları hesaba katın derim. Tadıyla gidip görüşme olayınız biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…