- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.619
- 773
- 39
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
hadi desene
Yalnizkelebek
neyi bekliyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak naap yarın gene köy ürünü bişey getir annem yapmıs vs de o eminimki diyecektir banada getir diye o zaman yapıstır lafıUtandım diyemedim işte aslında tam zamanıydı
Nasıl birşeyse bu o tekrar istemeye utanmıyor da ben söylemeye utanıyorum
Aynen o sıralar hamileydim ve doğum dan beri masraflar aldı başını gdiyor bi eksiğimi alabilirdm ama helali hoş olsun sıkıntı yok. Sende aynen iste ve bidahs yüz verme hemde hiç kmseye. bende umarım yüz vermem :/ deneyeceğim.Evet benden bitane daha
Senin adına da çok üzüldüm şuan da , yeri geliyor kendinden kısıyorsun o parayı
Yada eşine bi hediye daha alabilirdin o parayla
Nasıl oluyo da bu denli yüzsüzlük yapabiliyorlar anlamıyorum
Ben istemeye karar verdim bidaha da maddi manevi mesafe koycam o kadınla arama
Şuan da ortam müsait değil işyernde bende yoğunum çıkışta rahat rahat söylycem yada yarın sbah gelince sanki dün akşam annem istemiş gibi annem soruyo diyehadi deseneYalnizkelebek neyi bekliyorsun
Şöyle anlatayım fasulyeleri istediği gün ben mesaiye kaldım köye gidemedim arkadasımda kaldım , annem de toplamış beklerse iyi olmaz dedi ertesi sabah köy otobüsüne verdi o gün de bahsettiğim abla izinliydi gitti kendisi aldı köy otobüsünden.İşte bütün bu sorunlar en basit iletişimi beceremediğinizden oluyor. Yurdumun kanayan yarası insanların iletişim kuramaması. Allah ağız vermiş değil mi, "buyur, burada 6 kilo var, fiyatı da bu" diyeceksiniz verirken. Bu kadar basit.
İnsanların aklında 40 çeşit mesele dönüyor, bazı insanlar en basit şeyleri unutabiliyor. Belki de kadın ödeme yaptığını sanıyor. Ben her türlü unutma örneğine çok rastlıyorum.
Bu konuyu açarak, sayfalarca cevap vererek, kafanızda senaryo kurarak boşa enerji harcıyorsunuz. Kendi kendinizi doldurmaktan başka bir şey değil.
Kadını bilip bilmeden iyi niyet suistimal etmiş falan da denilemez. Doğru düzgün konuşup konuyu açıklığa kavuşturun yani. Ufacık meseleleri büyütmeye gerek yok.
Günaydınnnn KK'nın en ennn güzel hatunları
Mis kokulu öpücükler hepinize
Yaklaşık 2 ay önce yeni bir yere işe başladım
Genelde güleryüzlü iyi niyetli bi kızımdır
Ama insanların bunu suistimal etmesi acaba ben mi çok safım yada onlar mı fazla zeki sorusunu düşündürtüyor bana fazlaca
Konuma gelecek olursak ;
İşe girdim ve kendimi şartladım bu kez herkesle arama mesafe koycam diye çünkü eski işyeimde çok sıkıntı yasadım
Ne var ki yine elimde olmadan bunu uygulayamadım sanırım ve olduğum gibi davranmaya devam ettim
Neyse işyerinde çay temizlik vs. işlerini yapan bir abla var
İşe girdiğimden beri gayet güleryüzlü bana da samimi geldi
1 hafta olmuştu işe başlayalı bizde köyde oturuyoruz sohbet ederken bağ bahçe de yetişen köy ürünlerinin konusu açıldı bizim de vardı bahcede mısır taze fasulye falan
Abla da ayy ne güzeldir şimdi onlar canım çekti pazarda çok pahalı diyince ben de ertesi gün bir miktar hediye olarak getirdim
Çok sevindi kendisi de
Sonra akşam evde pişirip yemişler ertesi gün bana dedi ki kelebek sizde daha fasulye varsa bana getirir misin parasıyla , çünkü pazardan alcam zaten buzluğa koycam oraya para vereceğime sana veririm annen harclık yapar hem fasulyeniz de güzel dedi
Ben de getirmek sorun değil de abla bahce de kaldı mı bilmiyorum annem bitiyo demişti çnkü dedim
Neyse sonra annem toplamış bi kova 6 kilo gelmiş
Hemen ertesi gün gönderdi annem , abla da aldı köy otobüsünden izinliydi o gün
Sonra işe geldi aldım canm tesekkür ederim buzluğa koydum dedi
Ama kilosunu vs. sormadı hiç
Bende maaşa 2 gün vardı parasını o zaman verecek herhalde diye düşündüm üstünden 2 maaş geçti hala veren eden yok
İlk günlerde maddi olarak gücü yok diye düşündüm bakıyorum hergün sigarasını falan eksik etmiyo alıyo
Konusunu açıyorum çaktırmadan ister gibi değil de fasulyeleri yemeye başladın mı diye
Gayet yüzsüzce kışın yiyecem diyo
O kadar sinirlerim bozuldu ki
Belki çok ederi yok 30 tl yapar en fazla parasını da geçtim zaten, sadece anlam veremiyorum bu rahatlığa hergün yüz yüze bakıyoruz
Biz normalde parayla satmayız zaten annem eşe dosta verir
Kadın da bahçe de o kadar işinin gücünün arasında sıcağın altında 2 saat topladı onu o kadar emek var
Zaten ilk etapta hediyesini gönderdi
Kaldı ki 6 kilo da hediye edilecek bir miktar değil
Bu kadın ne yapmaaya çalıştı anlamadım
Yanıma gelip isteyen kendisi , parasıyla istiyorum diyen kendisi
Bide geçen bana demez mi sohbet ederken , köy ekmeği de mi yapıyosunuz siz bana da getir ben parasını veririrm
Dalga mı geçiyo bu diyorum
Acaba kendi kendine onu da mı hediyeden saydı yada kelebek saf kız istemez nede olsa diye mi düşünüyo ?
Çözemedim
Dikkatimi çekti, yorum yapıyorum var mı?Özellikle işle ilgili olan konuları yazmıyorum , problem neyse buraya yazıp fikirlerinizi alıyorum
Eğer ilginize çekmiyorsa yorum yazmayabilirsiniz
bir ekmek gotursen fasulyelerle birlikte su kadar tuttu toplam desen ne bir sekilde. parasini verirse alirsin vermezse daha da birsey vermezsinGünaydınnnn KK'nın en ennn güzel hatunları
Ama insanların bunu suistimal etmesi acaba ben mi çok safım yada onlar mı fazla zeki sorusunu düşündürtüyor bana fazlaca
Konuma gelecek olursak ;
İşe girdim ve kendimi şartladım bu kez herkesle arama mesafe koycam diye çünkü eski işyeimde çok sıkıntı yasadım
Ne var ki yine elimde olmadan bunu uygulayamadım sanırım ve olduğum gibi davranmaya devam ettim
1 hafta olmuştu işe başlayalı bizde köyde oturuyoruz sohbet ederken bağ bahçe de yetişen köy ürünlerinin konusu açıldı bizim de vardı bahcede mısır taze fasulye falan
Abla da ayy ne güzeldir şimdi onlar canım çekti pazarda çok pahalı diyince ben de ertesi gün bir miktar hediye olarak getirdim
Çok sevindi kendisi de
Sonra akşam evde pişirip yemişler ertesi gün bana dedi ki kelebek sizde daha fasulye varsa bana getirir misin parasıyla , çünkü pazardan alcam zaten buzluğa koycam oraya para vereceğime sana veririm annen harclık yapar hem fasulyeniz de güzel dedi
Ben de getirmek sorun değil de abla bahce de kaldı mı bilmiyorum annem bitiyo demişti çnkü dedim
Bende maaşa 2 gün vardı parasını o zaman verecek herhalde diye düşündüm üstünden 2 maaş geçti hala veren eden yok
İlk günlerde maddi olarak gücü yok diye düşündüm bakıyorum hergün sigarasını falan eksik etmiyo alıyo
Konusunu açıyorum çaktırmadan ister gibi değil de fasulyeleri yemeye başladın mı diye
Belki çok ederi yok 30 tl yapar en fazla parasını da geçtim zaten, sadece anlam veremiyorum bu rahatlığa hergün yüz yüze bakıyoruz
Kadın da bahçe de o kadar işinin gücünün arasında sıcağın altında 2 saat topladı onu o kadar emek var
Bide geçen bana demez mi sohbet ederken , köy ekmeği de mi yapıyosunuz siz bana da getir ben parasını veririrm
Acaba kendi kendine onu da mı hediyeden saydı yada kelebek saf kız istemez nede olsa diye mi düşünüyo ?
Çözemedim
annem parasını soruyor desene...Günaydınnnn KK'nın en ennn güzel hatunları
Konuma gelecek olursak ;
Çok sevindi kendisi de
Çözemedim
Var tabii olmaz mıDikkatimi çekti, yorum yapıyorum var mı?
Söyledim kızlar ,
Abla ben sana fasulye getirmiştim ya onun parasını ne zaman verebilirsin annem soruyo dedim
Aybaşı verebilirim ancak 20 tl veririm dedi
Bende tamam dedim
Sonradan tekrar yanıma geldi sanki ben ayıp etmişim gibi
Sen bian da isteynce şaşırdım bende, sen bana sıkıntı yok abla getiririm dedin diye vermedm ben diyo
Yoksa verirdim paranı diyo
Bende sen benden parasıyla istedin bende anneme öyle dedim
Hatta dedim ki getirmek sorun değil ama bahcede var mı bilmiyorum varsa sıkıntı olmaz getiririm dedim
Oda öyle anlamış
Ayrıca bu kadar surat yapması anlamsız 6 kiloyu da kimse kimseye hediye vermez zaten ben sana hediyemi getirmiştim
Onun lafını yapıyosun der gibi konusuyo benimle
Teşekkür ederim ilginiz için,Sırf sizin için giriş yaptım
Öncelikle büyük emek var zaten fasulye de daha doğrusu tarımda o yüzden emeğinizi alın. Zaten siz kendiniz için değil anneniz için alacaksiniz. 20 lira verirse de abla 10 lira kaldı diyeceksin annemle aramda sıkıntı oluyor diyeceksin. Ben versem sıkıntı yok ama annem baya üzüldü ve sıkıntı çekiyor deyip alacaksın.
Bazı şeylerin lafı edilmez ama ettirilmeyecekte o zaman. Siz doğru planı yapmışsınız