Kadınlar ne ister?

özen kız, karıştır bi dolabı, aynaya bi bak süz kendini modun gelsin, sen kadın gibi hissetki o
özen aşko, bu auranı harekete geçirir, kadınlık auranda evlilik enerjinizi ve olumlu havayı tetikler.

Buna kızdım ben ya. Balkonda sigara icecegine çocuğu kendisi yikasin sen de bakımını yap o arada. Off bakımsız demiş sana kendi gotune baksın. Pespaye dolanman normal 24 saat onlar çocuk baksa ne olur acaba? Su laf denir mi yani.

Sana zaman yaratsin Paşa sonra tabii ki kendine bakarsın.

ya duş alacağım zaman falan alıyor çocuğu. her gün de duş alıyorum. adam gitti airwrap varken airstrait de aldı saçımı duştan sonra yapayım diye. ama ben duş alıp direkt ıslak saçı topuz yapıp devam ediyorum benim de eski hevesim yok neden bilmiyorum. gebelikte gitmişti bende bu heves. kuaföre falan da gidiyorum iki haftada bir ama yok çıkınca yine topuz

o da aynı bu arada. ben de ona laf ederim eskiden spora giderdi her iş çıkışı simdi cocuk var sizi yalnız bırakmak istemiyorum hemen eve koşuyorum diyor. 3 aylık üyelik aldı spor salonuna 2 kez gitti. ailecek el kadar bebeye bakacaz diye cürüdük 85 kilo adam 72 kiloya düştü

Tamam işte o zaman seni elestirmesin

adam sana hasta kızz, kıymetini bil, sensiz nefes alamıyo bağımlı sana, onada telefon vb. nefes alma fırsatı ver, çok düşünceli bence. ufak tefek kusurlarını görme

Ahahahw bdv cevapları beni benden alıyor gerçekten herkes tetikte kime sallasam diye bekliyo

Bence eşiniz gayet ilgili. Okuduklarımdan bunu hissettim. Siz çocukla çok vakit geçiriyor doğal olarak yorulup, bunalıyor ve bu nedenle aşırı ilgi bekliyor olabilirsiniz. Ancak erkekler de insan nihayetinde. İşe gidip yoruluyor, eve gelince dinlenmek istiyorlar, bir sigara içmek ona iyi geliyordur, arada TV vs.oyalanıyordur, robot değiliz hiç birimiz. İlgi istediğiniz zaman siz de sokulabilirsiniz, karşılıklı ilerler temaslar, sarılma, koklaşma, sohbet vb, eşiniz bunları yapmayacak bir adama benzemiyor. Arada da siz adım atın, belki atıyorsunuzdur bilemiyorum. Veya ben bebeği uyuturken kahve yap da içelim diye siz teklif edin gibi gibi..

Neyin hevesi kalsın 7/24 bebekle? Kalsa şaşırıyoruz zaten.insan bu sosyalleşmek, dışarı çıkmaz istiyor.siz de hem evli olup hem bekarlık kadar renkli hayat istiyorsunuz arkadaş.çok yiyerek zayıflasam, gizli olsa herkes bilse, sevgilimden ayrılmadan hergün yeni aşk yaşasam.... bunu diyorsunuz resmen.

Sen yine mi hamilesin yorumlarının altinda 6 haftalik hamile yazıyor

Kocam da kocam diyorsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…