Kadınlar ne ister?

bu konuya yazılanlardan onu anladım. galiba bazı seyleri kabul etmek lazım dürte dürte görcez işimizi
Eşin ilgisini çekme eşle zaman geçirme taktikleri verilmiş ama bence sadece eş ilgisi kafi gelmiyor, siz eş istediğiniz ilgiyi verse yetecek sanıyorsunuz lakin bir süre sonra o da yeterli gelmeyecek.
Sizin temel sorunlarınızdan bir tanesi bebekle 24 saat zaman geçirmeniz, evet eşiniz bebeğin bakımı için destek oluyormuş ama tam bir sorumluluğu yok.
Haftada 1 eşle zaman günü yapın ama bir de kendinize zaman ayırma günü yapın.
Eşinizin evde olduğu bir gün eşiniz çocuğa baksın siz dışarı çıkın, arkadaş buluşması mı yapacaksınız, kuaföre mi gideceksiniz, mağaza mı gezeceksiniz ne yapmak istiyorsanız, dışarı çıkmak istemediğiniz zamanlarda da eşiniz bebeği alıp gitsin siz evde birkaç saat kafa dinleyin, bu da çok iyi geliyor ben kız küçükken yapıyordum, haftanın 1 günü kızımızın tüm sorumluluğu eşimde oluyordu, dışarı mı çıkacağım evde yan gelip yatacak mıyım canım ne isterse onu yapıyordum çok rahatlatıyordu.

Ben seni çok iyi anladım hiçte şımarıklık bir durum yok, hatta bazı şeyler bi an tanıdık geldi mesela fark olarak çalışıyorum bazen sadece dümdüz durmak istiyorum eşim mıncık mıncık benle ilgilen adlı şiirini okumaya başlıyor ilgi konusuda bence öyle kenarda yancı gibi durması yetmez, direk banyo yapıcaksa yaptırır, uyutcaksa uyutur yani komple işi yapacaksa yapar öyle yanımda dikilse ne anladım işten derim. Oyun konusuda ben uyumadan açmaz uyanıksam oynamaz çok nadir(ben kitap okuyacam derim mesela oda oyun açar).
Biz mesela meslektaşız ama evde iş konuşmayız vaka çook çok nadir anlatırız ekstrem bir şeyse, yani hiç sevmem, genelde dizi film serileri izleriz, dev puzzle yaparız, bide kutu oyunları bazen, bazen buzluk stoğu hazırlıyoruz beraber, bazen balkona mum şarap peynir tabağı vs yani böyle tabi hergün hergün değil, bence ilişkide mizahta çok önemli mesela bana şiir okusa baygınlık geçiririm ama kahkaha atsak mizah yapsak tav olurum.
Mesela bugün bad day benim için kimse yaklaşmasın soru sormasın modundayım

bunu düzenli olarak yapmıyoruz ama mesela iki haftada bir kuaföre gidiyorum. ya da esimin çarşıda işi varsa ve ben gitmek istemiyorsam bebeği alır gider ben de evde kahve içerim vs. ama dediğim gibi düzenli değil bu. esimin işi de düzenli değil ama zaten. bu yüzden sanırım yapamıyıruz bunu.

biz bi kez tavla oynayalım dedik, kavga çıktı ben çok hırslıyım. o yüzden artık birlikte oyun oynamayı teklif bile etmiyoruz

eskiden biz de sarap gecesi yapardık her pazar. ama simdi emziriyorum

yeni bir olay bulmam lazım

İyi ki erkek değilim, şımarıklık sizinki. Çocuk gibisin. Bu adam da çalışıp yoruluyor diye empati yaptınız mı hiç?

İlla şarap olarak bakma bende emzirirken başka şeyle eşlik ediyordum, tavla falan sevmiyorumda scrabble tarzı oynuyoruz, mesela belgesel çok izlerim ben aralarda yorum yaparız bazen tartışırız. Romantik şeyleri sevmediğimi fark ettim şiirler, çiçekler (özel gün dışında) birde rahat takılmam için çocuğu alır parka götürür oyun alanına götürür yada odasında oyun kurar şuan 3 yaşa geldik baba-kız time yapıyolar mutlaka.
Kendi kendine deşarj olacak şeyler bulmak gerek ilgiyi içten kendindende alıp besleyeceksin yani ben bunu keşfettiğimden beri stres seviyeminde düştüğünü gözlemliyorum.
Stresli işimiz var tutup evde rahatlamamız gerek gülmemiz gerek birbirimizi sıkmamalı yada illa ilgi diye darlamamamız gerektiğini düşünüyorum. Mesela çiçektense sevdiğim tatlıyı almış olsun, ben kahvaltı götürüyorum işe mesela bazen uyuyakalıyorum bi bakıyorum eşim gece hazırlamış yada benden erken kalkmış hazırlamış çantama koymuş, böyle şeylere eriyorum ilgiyi sevgiyi daha çok hissediyorum.
Yorgunsun diyip masaj yapmak istemesi, evde atıyorum mutfağa gidiyor banada çikolata getirir misin diyorum -evde var sanıp -bitmişse üşenmeyip gidip almasını çok seviyorum. İlgi ve sevgi dili herkesin farklı bence eşin “ne yapayım” dediğinde önce kendine bi sor bi tara ondan sonra açıkca söyle. Belli ki sevgi sorununuz yok

Bebekten Bebekten canım. İnsan gerçekten bunalıyor. Kafayı sıyırıyorum saracağım tek yer eşim. Farkettim haddinden fazla talepkarım. Ne kadar verirse başka bir talebim gün yüzüne çıkıyor. Sanırım biz kadınların genel huyu. Benim destek olamıyor. 1 sınıf öğrencisi ve kolik oğluma tek bakıyorum diyebilirim. Çünkü adam yetebilmek için haftasonu dahi yoğun çalışıyor. Evde olduğu zaman mümkün olduğu kadar desteği var. Bende yalnızlıktan ve zorluktan boğuluyorum. Ama erkekler düz mantık uyutunca gelir kahveyi hak ettim yapta kendime gelim derim. Makinayı boşaltır mısın derim. Çocukla uyuyacağımı biliyorum misal. Uyuya kalırsam kızı aç bırakma yazık derim mesajı anlar yapar. Yani sevgi saygı sadakati varsa kızımdan biliyorum büyüdükçe gene cicimleşiyor insan . Şimdi gene bebeğim oldu birbirimizi saldık.

Ne istediğimi çok bilmiyorum ama ne istemediğimi çok iyi biliyorum ben öyle ilerliyorum siz de öyle bir değerlendirin istemediğiniz şeyler neler bu ilişkide?

ay ben şu saatten sonra sadece para istiyorum sadece para para
Valla ücretsiz izne ayrıldım. Kartta istediğimi alıyorum ödüyor fakat. Ara tatilde memlekete gidecem aradım 25 bin nakit ayarla memlekette cilt bakımı saç boya badana yapıcam kendime dedim. Haklısın ayarlim diyor

Eşim bazen içer bende süte buz koyarak eşlik ederim. Çok hoşuna gider güler takılırız öyle. İlla içemiyorsun diye o gününüzü bitirmeyin bence.

İstek ve talepleri gerçek manada karşılanan , karşılanmış kadınlar ne diye habire bir şeyler istesin ki , her şey zaten yolunda ve olması gerektiği gibiyse tadını çıkarır mutlu oluruz normal şartlarda.

Ne istediğimi çok bilmiyorum ama ne istemediğimi çok iyi biliyorum ben öyle ilerliyorum siz de öyle bir değerlendirin istemediğiniz şeyler neler bu ilişkide?
telefonla oynaması, tv izlemesi ben mesela cocuğunuyuturken takılıyorum telefonda. onun yanındayken almıyorum elime. o kapatmıyorsa ben de alıyırum en sonunda ama ilk tercihim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…