Kadınlar ne ister?

ay maşallah çok hoşuma gitti yazmadan geçemedim mutluluğunuz daim olsun

Çok özel olcak ama c*nsel ilişki durumunuz nasıl? Bilemedim yani bunalmış olabilirsin yada belkide bu dediğim şey eksik.. ama yeterli geldi ilgiis felan hiç ilgisiz bırakmamış seni.. biraz baş başa flört gibi edeceğiniz zaman mı yaratsanız bebeği aile büyüğüne 1-2 saat emanet edebilcek yer varsa ?

ben çok takıntılı oldupum için kimse cocugumh kabul etmez kucaklarına bile temkinli alıyorlar ben de bırakamam zaten. cok kücük.. sanki ben yanında olmazsam basına bir sey gelecek

cinsel hayatımız aktif bayağı ama yukarda mesajlarda da bahsettim o büyüsğ yok gibi. yani sevişmenin kendisi iyi ama hazırlık aşaması heyecanlı değil artık. o sabahtan başlayan mesajlar, birbirimizin modunu yükseltme, flörtler yok. bakıyoruz cocuk uyuyor, ortam uygun

+sevişelim mi?
-oluur..

bu kadar jfjfj yani eskisi gibi bir hazırlık veya bir uğraş yok. dümdüz

Bence takıntılı değilsin ya yada bende takıntılı insanım bana normal geldi her anne korkar bişeymi olcak acaba diye ben olsam bende temkinli davranırdım.. e ilişki de oluyomuş kız normal geldi bana aranız psikoloğa gidip danışsan mı ? Hani gerçekten bunalmış olabilirsin ya gebelik şu bu derken şimdi çocuk bakmak felan ne bileyim kendimce oraya bağladım ama maşallah diyelim

ya cok sükür kavga dövüş yok, iyi de anlaşıyoruz. ama işte ben ben ilgi beklentisindeyim sürekli. ben tüm ilgimi bebeğe verirken o da bana versin istiyorum

ya cok sükür kavga dövüş yok, iyi de anlaşıyoruz. ama işte ben ben ilgi beklentisindeyim sürekli. ben tüm ilgimi bebeğe verirken o da bana versin istiyorum
Yorma kız adamı yazık zaten calışıyomuş iş yorgunluğu arasında yine iyi ilgileniyor helal olsun benim eşim de cok yoğun hatta ikimiz iki işte calışıyoru ama şükür oda hiç aksatmaz ilgiyi bu çok kıymetli gerçekten

şuan böyle hissetmenın tek nedeni olabilir bebeğin
Yani bırakıp gidebilirsin gidemiyorsun
Onsuz bişey yapamıyorsun eşinle hersey okey ama ne kadar ilgi verirse versin o yalnızlığı hissedemiyorsun bebek odada uyuyorsa sevısmek için başka odaya geçmek bile normalde olan konforunun dışına çıktığın için tat vermıyor olabilir odadan çıktıktan sonra bile sevısme biter bitmez odaya donmek bebegının yanında olmak istiyorsun . Önceden oylemıydı sevısme oncesı saatlerce cırılcıplak bakışmalar sonrasında ten tene sarılmalar belkide farkında değilsindir .
eşinin de böyle düşünecegını düşünüp sana ilgisi az gibi hissetmenın nedeni bu olabılır bişey yok sadece taze anne - baba olduk

Ay benim kız yaşına girdi ve şu muhabbet bizde ayne döndü eşimde ben daha neyapayım abartıyorsun dedi herşeyi yapıyormuş ama yaranamıyormış. Oysa be bebekk gibi bakılmak istiyorum çocukfan önceki cilveli anlara dönmek istiyorum. Not kocam işten gelince oyy güzel kızm diye kızmı öper aklına gelirsem de beni jzjdsjdk ay ne bileyim bu işi bende çözemedim yorumları okumaya geldim

Selam bence bu eşinizle alakalı değil yazan oldu mu bilmiyorum ama annelikle alakalı. Biz kadınlar doğurunca uzunca bir müddet “ sadece anne “ oluyoruz bu çok verici hal bir yerden sonra bunaltıyor ben de huzursuz ve mutsuzdum kendime ne olsa mutlu olurum diye sorduğumda bir cevabım bile yoktu, yavrum üç yaşındayken fark ettim sadece anne olduğumu kendime ait hiç bir alanım onsuz geçirdiğim on dakikam bile yoktu ( bakacak kimsem de yoktu ) yani bunun verdiği mutsuzlukla insan arayışa giriyor siz de en yakınınızdan başlayarak girmişsiniz bence bu arayışa.

canım yorumların birazını okudum, öncelikle sorayım naptınız? bir gelişme oldumu? benimde tavsiyem kendine zaman yarat, bizim çocuğumuz yok, birbirimizdende bazen sıkılıyoruz, kabuğuma çekilmek, kendimle başbaşa kalmak, canımın istediğini yapmak gibi anlara ihtiyaç duyuyorum.

esim daha cok cabalıyor su an. zaten kötü bir dönemdeyiz, esim izinsiz çalışıyor haftasonu dahi yok su an ve 3 ay böyle devam edecekmis. o yüzsen kendime ayrı zaman ayıramıyorum cok malum bebek var.

ama esimin çabası bile daha iyi geldi. 10 dk dahi olsa her gün oturup sadece birbirimizle ilgileniyoruz. çay, kahve içiyoruz. düzeleceğiz ya insallah

süper, en azından sana keyfince duş alma, gerekirse keyfince müzik dinleme vb. imkanı verse her gün 30-40 dk bu bile iyi gelecektir, terapi gibi yani. belki kendine zaman ayırınca modunda olur, olumlu enerjiyle sevişekmi vb. modundan çıkarsınız, isteyen tarafa geçersiniz bellimi olur

kendime de bakmıyorum ya hiç. esim de diyor eskiden duştan çıkınca elli tame krem sürerdin, sevilmek isteyince gecelik vs giyerdin diyor. simdi sürekli pespaye dolanıyorum biraz özensem kendime ben de iyi hissedeceğim

Sen rutin hayattan sıkılmışsın adamın bir olayı yok ki.

Yav arkadaş her allahin günü aynı evdesiniz. El insaf.

Biyolojiyi değiştiremezsiniz arkadaş? Boşuna sinirlerinizi bozmayın.bebek en az yüzde 80 annenindir.kabullenemeyen doğurmasin.adamcağızları da bir rahat bırakın.kendileri mi istediler bu şekilde olmasını düzenin.ev işleri konusunda haklısın.

Sen doğurma, dogurduguna kendin bak. Adamın arkasını da topla, her işi sen gör, yüzüne de bakilmasin, saygı görme, bize ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…