Kafam karışık coronadan dolayı ameliyat iptali

Elimden geleni Yapıcam düşürmemek için dedi. Asla olmucak diyodum ama kist rahimi kaydırmış ve tutmasına engel olur tüp bebeğin dedi muayene olduğum 2 güvendiğim doktor da. O yüzden malesef mecburum
Size dua edicem lütfen ameliyat olacağınız gün bizi haberdar edin lütfen.
Bende çok uğraştım evlat sahibi olabilmek için ameliyatlar vs vs sizi çok iyi anlıyorum.
Şöyle yapsanız daha mantıklı değil mi, önce yumurtalarınızı toplasınlar,embriyoları dondursunlar sonra ameliyat olsanız.
Genelde çikolata kisti ameliyatından önce boyle yapıyor doktorlar.

Çok sağolun çok mutlu oldum msjınızla doktorum yumurta toplamada sıkıntı yaratır yumurtalara ulaşamam kötü bi yerde kistin dedi. Ameliyattan sonra en az bir ay en çok 3 ay geçici menapoz uygucak sonra transfer yapıcak. Gerçekten çok zor canım çok yanıyo..Allah herkese nasip etsin inş ama beklemek çok zor cidden..

bu stresle şu an salgın olmasa bile zor olurdu ki. önce psikolojik rahatlık önemli. akışa bırakın kendinizi. allah en güzelini en uygun zamanda nasip eder.

Hiç moralini bozma asla, bak bana senin çocuğun olmaz, illa tüp bebek dedi doktorlar, ameliyatlık sorunlarım vardı ve benim ameliyatlarımda çok riskliydi. İlkinde ölümden döndüm.
Su an 11 aylık bebeğim var 11 aylık gebeyim.
Seninde bebeklerin olacak buna inan ben inanıyorum.
Bırak yolumuz zor olsun, sınav olsun, ders olsun sonu güzel olsun, gül bahçesi olsun.

Ertelemenizin sağlık açısından sıkıntısı yoksa erteleyin bence. Bende tüp bebek transfer sürecindeydim ama şu corona virüsünden ülkece kurtulduğumuzda başlamak üzere durdurduk işlemleri. Bu süreçte hamile kalmak çok daha tehlikeli. Muhtemelen 2-3 ay bekleme çok birşeyi etkilemez

bu stresle şu an salgın olmasa bile zor olurdu ki. önce psikolojik rahatlık önemli. akışa bırakın kendinizi. allah en güzelini en uygun zamanda nasip eder.
Tüp bebek için başlıcak olsam tedavşye keisn ertelerdim ama şuan sadece ameliyat olcam.

Ya ne güzel yakın olcak yaşları birbirine bende öyle istiyorum benim hayatım hep böyle zorlu oldu cnm her istediğim şeyi çok bekledim. Eşimle kavuşma atamam şimdi de bebek..

Tüp bebek olsa direk ertelerim zaten ama ameliyat olduğu için acaba diye düşünüyorum şuan. Allah senin de yardımcın olsun inş

Ya ne güzel yakın olcak yaşları birbirine bende öyle istiyorum benim hayatım hep böyle zorlu oldu cnm her istediğim şeyi çok bekledim. Eşimle kavuşma atamam şimdi de bebek..
Benim de dediğin gibi zor oldu.
Sınavımız bunlar bizim.
Bebeğinde olacak artık Zorbey mi olacak zorhanım mı olacak nazlı nazlı gelecek annesi

Benim de dediğin gibi zor oldu.
Sınavımız bunlar bizim.
Bebeğinde olacak artık Zorbey mi olacak zorhanım mı olacak nazlı nazlı gelecek annesi
Ah ah kapatsam gözlerimi uyusam Bi uyansam yavrularım olsa.. Her isteyen kavuşsa..

Buna katılamayacağım . Vücut reddetmesin diye yerleştirme sonrası bağışıklık baskılayıcı bir ilaç kullanmıştım ben.

Buna katılamayacağım . Vücut reddetmesin diye yerleştirme sonrası bağışıklık baskılayıcı bir ilaç kullanmıştım ben.
O çok farklı bı durum.
Vücudu kabul embriyoyu kabul etmeyenlere p ile başlayan bı ilaç verilir embriyo transferinden sonra.
Bu da bağışıklığı baskılayarak vücudun embriyoyu kabu etmesi beklenir.
Bu da her tüp bebek hastasına uygulanmaz.
Kişiye özeldir tedavi yöntemi gerekliyse vücudu embriyoyu red eden yada spermi rahmi mikrop gibi algılayan kadınlar var.onlara uygulanır.

Bu tedaviye ek kullanılan o ilaç da herkese verilmez. Herkesin vücudu embriyo kabul etmiyor yada spermi mikrop olarak algılayıp hamilelik olmuyor değil.

Tedavilerde en önemli şey stres olmamak. Sizce bu durumda stres olmadan tedavinizde ne kadar ilerleyebilirsiniz ?
Bence beklemenizi öneririm. Ameliyat hastane riskli işler.
Birtane doktor duymuştum sanirim koronavirus taşiyorken 1000 hastayi ameliyat etmiş ve butun hastalari karantinaya alinmişti.
( belirteyim Turkiyede degil) bu şartlarda bekleseniz daha iyi olur.

1000 hasta mı???
Kaç günde 1000 hasta ameliyat etmiş.

Bence ameliyat olun. Aynı durum tanıdığımın başına geldi ve az kalsın tek yumurtalığını kaybediyordu. Kapalı ameliyatta 1 günde iyileşim söz konusu.

1000 hasta mı???
Kaç günde 1000 hasta ameliyat etmiş.

Bilmiyorum yaziyida hatirlamiyorum yerinide. Sanirim bu afrika ülkelerindeydi emin degilim şuan siz sordunuz tribe girdim. Baktim nettende bulamadim. Ay resmen verdigim bilginin kaynagi yok uydurdummu peki ben yoo hayir uydurmadim

Bu arada yorumları şimdi okudum. 8 yıl beklemişsiniz biraz daha bekleyin o zaman. Ben ağrılı bir süreç yaşıyorsunuzdur diye tahmin etmiştim.

Bir sağlıkçı olarak söylüyorum eğer tek problem ertelenmeyse bence kesinlikle şu an ameliyat olmayın şu süreçte ameliyat sıkıntı sonrasında tedavi süreci sıkıntı siz özel hastaneye mı gidiyorsunuz ?

İyi de benim ilk tüp bebek denememdi. Nerden bilecek vücudumun reddettiğini? Ayrıca aynı yerde birçok arkadaş birlikte tüp bebek yaptırdık. Hepimize verildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…