Kafam karışık

Evlenmeden önce birlikte olun o zaman..namusun bacak arasında ki zar dan ibaret olduğunu düşünen biri değilim ben..sevdiğin evlenmek istediğin biri ile olmakta namussuzluk değil zaten..ayrıca her haltı yedikten sonra bir zar kalsa ne kalmasa ne...

Evlenmemen gerektiğini düşünüyorum, konularının geneli bana bunu gösteriyor, şimdiden kavga dövüş taktik güç savaşı...sen çalışmak istemiyorsun ne evde ne dışarda,adam herseyi kendi yapmak istiyo borç harç olacak, e sıkışacaksınız, bunalacaksın, hiç girme sen bu topa

Tövbe estağfurullah

Canim bak Allah korusun nisani attigini düşün onsuz yasayabilecekmisin neden böyle düşüncelere kapildin yemek falan nedir ki ogrenirsin yavaş yavaş yok ben yapamam edemem diyorsan nisanida surdurmenin anlami yok ki şahsen ben senin gibi düşünmemiştim sirf cinsellik icin mi evlenir insan

Öff bence de hazır degilsin sen
Evlenmek olgunluk gerektirir diye düşünenlerdenim.
ikide bir incir çekirdegini doldurmayacak konular açıyorsun daha ortada evlilik bile yok.
Bu kadarına bile tahammülün yok evlendiginde ne yapacaksın acaba ?

Onsuz yaşayamam diye bişey yok millet evladını kaybediyor da yaşıyor, okay yemek falan da değil genel olarak konu sahibi rahat yaşamak istiyor

bence sen evliliğe hazır değilsin düğün tarihiniz belli mi

Günaydın
Sabah uyandık
Kızımı anneme bıraktık, koştur koştur işe geldik eşimle
18:00 e kadar burdayız, yol 1,5 saat. 19:30 da kızı annemden tekrar alıp eve döneceğiz
Ondan sonracıma yemek kalmadı, bi menemen yaparız belki gidince
İşte böyle.
Evlenince bunlar oluyo olacak
Sen bence evlenme, soğan ne ki... Daha bunun eşle anlaşması tartışması kayınvalide vb. sorunları olabilir

Bende bekarken aman kızım sen çalışıyosun bişey yapma diyen bi anneye sahiptim
Hatta sevmediğim bi yemek varsa bana özel, eve dönüş saatime yakın sıcak patates kızartmasıyla karşılaşırdım
Ey gidi
Yani insan isterse soğan da doğrar, yemek te yapar
Sizin sorun soğandan ibaret olsa keşke

Hayatta en kötü şey benim için hedefsiz olmaktır
Ve ben seni hedefsiz görüyorum
Çalışma yok, evdesin ama soğan bile doğramak yok. Fazla şımarık gibi görünüyorsun burdan
Halinden memnunsan da niye nişanlandın anlamadım nişanın devamı evliliktir
Evlilik demek hayatı birlikte omuzlanmak demek, sen prenses gibi otur adam hem çalışsın hem gelince yemek mi yapsın yani ?
Ki sanmıyorum çalışmadığın halde maaş lafı eden adam, yakında sana çalış ta der. Çalışınca da yine ev işi olacak ya bölüşeceksiniz ya da birini tutacaksınız.
Ay çok yazdım ama cidden fazla gel gitler yaşadığını düşünüyorum, bence de evlenme.

Canım vallahi ben de bekarken senin kadar olmasa da böyleydim..
Yani yemek yapmayı çok severdim bir tek...
Onun dışında hiçbir şey yapmazdım fırsat vermezdi annem..
Çalıştığı halde sabah ezanıyla kalkar bir çok işi halleder kahvaltımızı da hazırlar öyle işe giderdi...
Ben de çok alışmıştım böyle rahata ama nişanlılık döneminde böyle panik olmadım ben..
Düşündüğüm tek şey huzursuzluk olmasın hayatımda kafi idi...
Evlendikten sonra ilk bir kaç ay yine öyle huy devam ettim baktım benim evim benim eşyalarım benim mutfağım ben yapmazsam kimse yapmıyor..
Böyle de oturulmaz..
Şimdi öyle bir kadın oldum ki..
Gören hayret ediyor..
Bebeğim de olduktan sonra çalıştığım halde düzenimi oturttum öyle disiplinli oldum ki bazen ben bile kendimi tebrik ediyorum: )
İş başa düşünce yaparsınız muhakkak ama başıma düşünce de hiçbişi yapmam hüngür hüngür ağlar otururum diyorsanız bence nişanlınıza kıymayın..
Evlenmeyin..
Zor yani sizin gibi bir kadını idare etmek..

Bana da annem hiç iş yaptırmazdı yemek falan da bilmezdim ama iş başa düşünce yapıyorsun. Gerçi ben şehir dışında okudum onun da etkisi var ama ailemin yanında yaşasam da evlendikten sonra illa ki öğrenirdim atla deve değil ya. Şimdi iki ayrı şehirde iki evi idare ediyorum.

Annem lisedeyken bana sen hayatla nasıl baş edeceksin derdi, öyle bir baş ettim ki :))

Demem o ki yemek temizlik falan hikaye, içinde istek olursa eşin de destek olursa halledersin hepsini. Yeter ki kendine ve karşındaki insana güven.

senin yaşlarında annem de bana derdi
evde hiç iş yapmazdım tam prensestim yaa
şimdi anneme nasıl üzülüyorum ve kendime nasıl kızıyorum anlatamam
bütün evin yükü kadıncağızdaymış, iki erkek bi de kız ama hepsi birbirinden tembel
neyse evlendim ilk yıl çok çok zorlandım ne evimin düzeni ne temizliği vardı aylarca yemek yapmadığım sadece makarna menemenle geçiştirdiğim olurdu ama baktım olacak gibi değil, çünkü durumdan ben de memnun değilim neticede annemden böyle görmemişim, her daim temiz düzenli bir ev mis gibi yemekler, evime girmek istemiyordum bi hırsla giriştim ilk önce yemek yapmayı öğrendim ve gerçekten öğrendim hatta o kadar ki artık tariflere kendi zevkime göre bişeler bile ekleyip çıkarıyorum kafama göre yemek üretiyorum eşim bazen yine ne uydurdun adı ne bu yemeğin diye dalga geçiyor
temizlik düzen de annem kadar olamasam da (hala bi tembellik var ne yazık ki) haftada bir evde olduğum günler topluyorum haftaiçi de dağınıklığı topluyorum yorgunluk oluyor tabii, bekarken ki gibi istediğim saatte yat istediğim saatte kalk yok artık ama sevdiğin insan için yaptığın da çok da zor olmuyor
çok uzun anlattım ama biraz daha cesaretini topla diye evlilik demek sorumluluk demek ama çok zor değil korkulacak kadar

Son düzenleme:
Konu cinsellikten soğan,patates doğramaya nasıl geldi anlamadım.
Evlilik sorumluluk istiyor maalesef, evinizde yardımcınız olmayacaksa,eş adayınızda yemeye düşkünse mutfağada gireceksiniz ufak ufak. Tabiki mantılar,el açması börekler yapmayin ama bir paket hazır köfte alıp kizartabilecek,makarna haşlayabilecek durumda olun en azından. Zaten ne yapacağınıza karar verince interneti açıp baksanız videolu tarifler dahi var fazlaca,istedikten sonra muhakkak yapılır ama istemiyorum,sevmiyorum derseniz ona birşey diyemem.

İkili ilişkilerde herşey mübahtır bence, iki kişi birbirinden herseyi isteyebilir yeter ki karşılıklı rıza ve imkan olsun

Bi arkadaşım var, evde yemek yediklerini bilmem, su ısıtıcıya su bile koyduğunu sanmam, öyle bir hayat istiyordu öyle birini de buldu, eşi sen kendine bak fit ol güzel ol yemek temizlik deli işi diyen biri, kahvaltılar bile dışardan, iki kişi ortak paydada buluştu mu buluştu, süper

Ama hayata bambaşka yerlerden bakan biri anyada biri Konyada iki kişinin evlenip sonra da neden böyle oldu demesini anlayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…