- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Evlenmeden önce birlikte olun o zaman..namusun bacak arasında ki zar dan ibaret olduğunu düşünen biri değilim ben..sevdiğin evlenmek istediğin biri ile olmakta namussuzluk değil zaten..ayrıca her haltı yedikten sonra bir zar kalsa ne kalmasa ne...Cinsellik için evlenilir mi? Evet arkadaşlar bu aralar bunu düşünüyorum,nişanlımla haftada 2 veya 3 görüşürüz onun çalıştığı günde görüşürsek yemek yiyoruz,haftasonu hava güzelse bisiklet sürüyoruz, piknik yapıyoruz,kitapçıya gidip orda takılıyoruz ama artık bunlar yetmiyo şuan yazarken bile gülüyorum bisikleti birbirimizin üstüne sürüyoruz :) 19 aydır birlikteyiz ve yaşımızda az değil belli bir istek var belli bişeyler oluyor evet ama evlilik öncesinde ikimizde düşünmedik onunda bu konuda bi saygısızlığını görmedim..Bunu yaşayabilmem için evlenmem lazım ama okulum var onu bekliyorum evlilik hazırlıklarıda kolay değil uzun sürüyor,ee derdin ne diyecekseniz,arkadaşlar ben kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum,el bebek gül bebek büyütüldüm annem sen dersine çalış kızım ben yaparım dedi patates soğan soy doğra deseniz yapamam her denememde beceriksiz çıktım ve pes ettim,artık denemek gelmiyor içimden,çok beceriksizim..Nişanlımda lütfen annemle girin mutfağa bişeyler dene pes etme diyor,ama ben şuanki hayatımdan çok memnunum dışarda gezip geliyorum sorumluluk yok bişey yok buna rağmen huzursuzluk çıkarıyorum o ayrı..Sorumluluğu düşündükçe depresyona girecek gibi oluyorum ama bişeyler yaşamak içinde evlenmem lazım,benmi çok büyütüyorum ev işlerini veya sorumluluğu yardım bekliyorum evli veya bekar herkesten..
Tövbe estağfurullahEvlenmeden önce birlikte olun o zaman..namusun bacak arasında ki zar dan ibaret olduğunu düşünen biri değilim ben..sevdiğin evlenmek istediğin biri ile olmakta namussuzluk değil zaten..ayrıca her haltı yedikten sonra bir zar kalsa ne kalmasa ne...
Canim bak Allah korusun nisani attigini düşün onsuz yasayabilecekmisin neden böyle düşüncelere kapildin yemek falan nedir ki ogrenirsin yavaş yavaş yok ben yapamam edemem diyorsan nisanida surdurmenin anlami yok ki şahsen ben senin gibi düşünmemiştim sirf cinsellik icin mi evlenir insan
bence sen evliliğe hazır değilsin düğün tarihiniz belli miCinsellik için evlenilir mi? Evet arkadaşlar bu aralar bunu düşünüyorum,nişanlımla haftada 2 veya 3 görüşürüz onun çalıştığı günde görüşürsek yemek yiyoruz,haftasonu hava güzelse bisiklet sürüyoruz, piknik yapıyoruz,kitapçıya gidip orda takılıyoruz ama artık bunlar yetmiyo şuan yazarken bile gülüyorum bisikleti birbirimizin üstüne sürüyoruz :) 19 aydır birlikteyiz ve yaşımızda az değil belli bir istek var belli bişeyler oluyor evet ama evlilik öncesinde ikimizde düşünmedik onunda bu konuda bi saygısızlığını görmedim..Bunu yaşayabilmem için evlenmem lazım ama okulum var onu bekliyorum evlilik hazırlıklarıda kolay değil uzun sürüyor,ee derdin ne diyecekseniz,arkadaşlar ben kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum,el bebek gül bebek büyütüldüm annem sen dersine çalış kızım ben yaparım dedi patates soğan soy doğra deseniz yapamam her denememde beceriksiz çıktım ve pes ettim,artık denemek gelmiyor içimden,çok beceriksizim..Nişanlımda lütfen annemle girin mutfağa bişeyler dene pes etme diyor,ama ben şuanki hayatımdan çok memnunum dışarda gezip geliyorum sorumluluk yok bişey yok buna rağmen huzursuzluk çıkarıyorum o ayrı..Sorumluluğu düşündükçe depresyona girecek gibi oluyorum ama bişeyler yaşamak içinde evlenmem lazım,benmi çok büyütüyorum ev işlerini veya sorumluluğu yardım bekliyorum evli veya bekar herkesten..
Cinsellik için evlenilir mi? Evet arkadaşlar bu aralar bunu düşünüyorum,nişanlımla haftada 2 veya 3 görüşürüz onun çalıştığı günde görüşürsek yemek yiyoruz,haftasonu hava güzelse bisiklet sürüyoruz, piknik yapıyoruz,kitapçıya gidip orda takılıyoruz ama artık bunlar yetmiyo şuan yazarken bile gülüyorum bisikleti birbirimizin üstüne sürüyoruz :) 19 aydır birlikteyiz ve yaşımızda az değil belli bir istek var belli bişeyler oluyor evet ama evlilik öncesinde ikimizde düşünmedik onunda bu konuda bi saygısızlığını görmedim..Bunu yaşayabilmem için evlenmem lazım ama okulum var onu bekliyorum evlilik hazırlıklarıda kolay değil uzun sürüyor,ee derdin ne diyecekseniz,arkadaşlar ben kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum,el bebek gül bebek büyütüldüm annem sen dersine çalış kızım ben yaparım dedi patates soğan soy doğra deseniz yapamam her denememde beceriksiz çıktım ve pes ettim,artık denemek gelmiyor içimden,çok beceriksizim..Nişanlımda lütfen annemle girin mutfağa bişeyler dene pes etme diyor,ama ben şuanki hayatımdan çok memnunum dışarda gezip geliyorum sorumluluk yok bişey yok buna rağmen huzursuzluk çıkarıyorum o ayrı..Sorumluluğu düşündükçe depresyona girecek gibi oluyorum ama bişeyler yaşamak içinde evlenmem lazım,benmi çok büyütüyorum ev işlerini veya sorumluluğu yardım bekliyorum evli veya bekar herkesten..
Biri istediğim biri istemediğim şey
O manada demedim tabiki insan yaşar eğer nisanlisini seviyorsa bunlari gozu gormemesi gerekiyor bilemedim yani ne diyecegimiOnsuz yaşayamam diye bişey yok millet evladını kaybediyor da yaşıyor, okay yemek falan da değil genel olarak konu sahibi rahat yaşamak istiyor
O manada demedim tabiki insan yaşar eğer nisanlisini seviyorsa bunlari gozu gormemesi gerekiyor bilemedim yani ne diyecegimi
senin yaşlarında annem de bana derdiAnnem seni iki günde kapıya koyarlar diyo :) nişanımız ağustosta yapıldı yaklaşık 6 aydır nişanlıyız şu aralar nikah tarihi alma gündemde biyandan mutlu ama sorumluluğu düşününce gergin hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?