Kafamda mı kuruyorum Haklı mıyım? Lütfen fikir verin

Benim eşiminde şirket arabası var. Ona zimmetli ve sadece eş durumundan bana verebiliyor. Olduki Allah korusun kazayı ben yaptım bunu şirkete açıklayabilir eş kullanabiliyor sadece bizde. Onun dışında kimseye vermez eşim. Memlekete gittik 11 saatlik yolda çok iyi şöför olan babama bile vermedi. Şirket arabaları çalışan dışı kimselere verilmez bunu nasıl göze alıp verdi çok ilginç geldi bana. Ayrıca kızla neden iletişime geçiyorlar orasıda değişik arkadaşı eşinizden rica edip o ayarlayıp iki tarafla iletişime gecebilirdi. Sadece konum atma olayı normal olabilirdi o zaman.

Tam da böyle düşünüyorum Size sarılmak istedim şuan Araçta GPS var zaten ama gün içinde pek çok adrese gidildiği için fark edilmez. Bence de çok saçma taksi minibüs otobüs ne diye var?

Gidilen adresler rastgele degildir diye dusunuyorum hani gittikleri yerde bir kayit vs oluşturulur, bir seyi vardir da bakilirsa farkedilir. Teknik servis randevu olusturmadan, cagrilmadan kafasina gore biyere gitmez sanirim.

Belki de arabayi kiza vermedi bile, kizin gidecegi yer yolunun ustundedir kendi kullandi da siz daha cok kizmayin diye oyle soylemişte olabilir.

Aldatmiyor olabilir ama çok saçma davranış sergilediği kesin. Dininin dinisinin dinisii arabayi almış eşiniz kafede takılmış

Evet arkadaşı organize edebilirdi eğer anlattığı gibiyse bu kadar mesajlaşma konuşma anlamsız geliyor bana da

Öyle bir durumda kızmazdım. Adresler rastgele değil elbette ama bunu da işleri organize eden ofisteki abla bilir anca

Madem öyle ver biraz da benim işim var sen bekle dersiniz. Alın alın gidin arabayı.
Bu olaydan sonra mecbur verecek. Hiç kusura bakmasın elin kızına veriyor ki sanmıyorum. Kendi götürmüştür ya da bu anne baba olayı da yalan olabilir. Kızla bulusacaktir, sizi aradı ki TV sesi gibi saçma sebepten kavga çıkardı ki ne bok yiyecekse rahat rahat yapsın diye.
Erkekler kavga çıkarırsa vardır kesin bı halt. Kesin bilgi.
Yoksa güler geçer emin ol.

Evet o TV olayı çok saçmaydı yoktan yere kavga çıkardı resmen

Normal mesajlar eşinizin anlattığını doğrulayan mesajlar mi ? Bir de arkadaşı erkek mi ? Neden arkadaşının kızkardeşinin numarası var ? gerekli konuşmayı arkadaşla yapsaydı , konumu sadece kardeşe yollasaydi. Eşinize hoşlanmadığını bir daha yapmamasını söyleyin.

Açık
Açıklaması gayet normal, kısa görüşmeler olmuş zaten, sohbet edilmemiştir. Ancak sizin eşinizin telefonunu kurcalamanız ve hesap sormanız hoş olmamış. Bir erkek olarak aklına onu aldatabilecek bir erkek olduğu mesajını ekliyorsunuz. Bence içinize sinmiyorsa yine takipte olun ancak eşinize, sana dğnyadan çok güveniyorum, sen dışardayken içim çok rahat merak etme falan deyin. Bu güvene layık olmaya çalışacaktır içten içe hep

Kısmen doğrulayan mesajlar. Eşimin kendi arkadaşı erkek arkadaşının kardeşi kız. Demesine göre kıza numarayı arkadaşı vermiş ve kız aramış. Bence de bu işi arkadaşı ile halledebilirdi elin kızıyla bu kadar muhatap olmadan ama beni şüphelendiren bugüne kadar herşeyi anlatan eşimin böyle bir şeyi saklaması ve benim görmem. Söyledim zaten durumdan rahatsız olduğumu. Teşekkürler

Eşim aldatacak profilde biri değildir ona da bu konuda güvenirim ama yinede hayat hiç beklemediğimiz yerden vurmuyor mu hep bu sebeple de eşime farkettirmeden bakarım telefonuna vs. Teşekkürler yorumunuz için

Bu dedikleriniz benim için normal. Sürekli telefon karıştırmanız da normal değil. Eşiniz çocuk mu? Sürekli neden takip ihtiyacı duyuyorsunuz, demek ki güvenmiyorsunuz. Güvenmediğiniz adamla aile kurmuşsunuz ama,bu çelişkili geldi bana.

Sürekli telefon karıştırmıyorum ama arada bakarım. Eşime de güveniyorum. Bakmamın sebebi kendi merakım eşime güvenmemem değil. Ama güveniyorum diye de gözlerimi bağlayıp kulaklarımı kapatacak değilim. Düşüncenize saygı duyuyorum. Teşekkürler

Sözde TV için kavga cikartti ya kendince o kavgadan dolayı anlatmamistir tavır yapıyor. günümü de anlatmayayim modundadir.
Ya da anlatırsam yanlış anlar hiç ortalığı karıştırmayayım demiş ki daha çok karışmış
valla ne bileyim erkek arkadaşın kızkardeş numarasını vermesi falan iş ortamı nasıl samimiyet nasıl bilemem. Belki eşinize guvenmistir. Bu adam bacima yanlış yapmaz demiştir.
çok da aldatma gibi gelmedi ama yine de süründür sen

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…