Kafamda mı kuruyorum Haklı mıyım? Lütfen fikir verin

bende salt gerçek olayları seviyorum
TLC favori kanalım djjsjs bütün suç belgesellerini bitirdim.
Ted çok şerefsiz bir salak
Ya bi de bu psikopatlara asik olan manyak kadin tayfasi var, o bana daha enteresan geliyo mesela. O nasi bi kafadir o? Konuyu da seyetmiyim simdi, konu sahibi bisey yok, bisey cokmiycak, ahan da buraya yazıyorum

Bahsi geçen kızı öyle araba verip kahvede bekleme şekli değil de doğrudan eşiniz gideceği yere bırakmış sonra da geri almış olabilir mi. Kısa kısa görüşmelerin sebebi de adres bildirimi tarzı diyaloglar olabilir mi bulunduğu yere gelip alması bırakması falan

Kahvede beklediğini söylüyor. Kız anne babasını falan bir yere götürüp arabayı geri getirmiş demesine göre

Kahvede beklediğini söylüyor. Kız anne babasını falan bir yere götürüp arabayı geri getirmiş demesine göre
Bana da kendi götürmüş getirmiş siz arıza çıkartmayin diye de böyle anlatıyor gibi geldi nedense. Ama bu arada her şeyi ayrıntısıyla anlatırken bundan bahsetmemesi ve sizin de tesadüfen telefonda görmeniz sizi işkillendirmis olabilir haklısınız ama şüphe duyacak aman aman bir olay görmedim. Çok soru sorup onu da daha gizli olmaya itmeyin biraz beklemede kalın bence

Eğer götürseydi ve bana söyleseydi o an ya da ben görmeden önce hiç sorun etmezdim. Ama söylemeyin benim görmem canımı sıktı.

Bi elinde latte bi elinde testere hayal ettim
ay ahahaha ben kimsenin canını acitamam ya bazı tedavileri bile zor yapıyorum karşıdakinin canının acidigini bildiğim için

ama bir elimde latte bir elimde cinayet belgeleri olabilirdi.
kesin iyi bir dedektif olurdum ( suç dedektifi)
birde iyi bir gündüz kuşağı programı sunucusu olurdum (bkz; Esra Erol) jcjxjxj
yeteneklerim resmen boşa gidiyor şu andjsjsj

Eğer götürseydi ve bana söyleseydi o an ya da ben görmeden önce hiç sorun etmezdim. Ama söylemeyin benim görmem canımı sıktı.
Evet anladım ben sizi ben de böyle olurdum durup dururken şüphe çekti üstüne anlatmayarak ama ciddi bir durum da yok gibi ortada sıkmayın canınızı izlemede kalın

Allam hem doktor hem cinayet şeysi seviyor hem kmseye kıyamıyor bide esra erol kısa devre yaptım teker teker anlataydın
Ha bide latte kitap aşığı vışşş ben gidem

Allam hem doktor hem cinayet şeysi seviyor hem kmseye kıyamıyor bide esra erol kısa devre yaptım teker teker anlataydın
Ha bide latte kitap aşığı vışşş ben gidem
istasyonda bile (çalıştığım yer ) herkese zorla Esra Erol seyrettiriyorum laf soyleye söyleye seyrediyorlar djdjdks
ne yapayım yav benim hayatım çok sıkıcı hiç kaos yok kimseye kacmiyorum kimse bana kaçmıyor
kaos ihtiyacımı nasil gidereyim he nasıl

Arabasını bana bile vermiyor bir de böyle düşünürsek

Ovvv hicbir sey olmasa bile bu benim icin kavga sebebi Ne munasebet bana guvenmiyor da elin kadinina guvenip veriyor sirket arabasini?
Ayrica telefonda sifre olmasi normal, ama sordugunuzda size sifreyi vermemek icin kirk takla atiyorsa iskillenmek lazim. Ben hic telefon falan karistirmakla ugrasmam ama lazim oldugunda esimin telefonunu elime alip bakabilmem lazim. Sifre vermemek icin kivranirsa, yok napiyorsun diye basimda beklerse falan iskillenip tek tek incelerim butun telefonu.

Bende izliyom kıss denk gelince kaos ihtiyacımı kk karsılıyo şükür

Sormadım şifresini o kendisi söylemedikten sonra..
Evet bende kırıldım arabayı sorgusuz sualsiz başkasına vermesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…