- 12 Ocak 2021
- 5.155
- 22.430
- 298
- 31
- Konu Sahibi Nevisahsinamunhasirr
-
Evet bencede yoksa normaldede değişik huyları olurdu değişik triplere girerdi hemen herşeydeBen de açıkçası böyle düşünüyorum, baska bisey cikmaz bu olaydan
bende salt gerçek olayları seviyorumEn son Ted Bundy i seyrettim, gercek olaylari sinirlerim kaldirmiyor benim
Ya bi de bu psikopatlara asik olan manyak kadin tayfasi var, o bana daha enteresan geliyo mesela. O nasi bi kafadir o? Konuyu da seyetmiyim simdi, konu sahibi bisey yok, bisey cokmiycak, ahan da buraya yazıyorumbende salt gerçek olayları seviyorum
TLC favori kanalım djjsjs bütün suç belgesellerini bitirdim.
Ted çok şerefsiz bir salak
Bi elinde latte bi elinde testere hayal ettimbende salt gerçek olayları seviyorum
TLC favori kanalım djjsjs bütün suç belgesellerini bitirdim.
Ted çok şerefsiz bir salak
Kahvede beklediğini söylüyor. Kız anne babasını falan bir yere götürüp arabayı geri getirmiş demesine göreBahsi geçen kızı öyle araba verip kahvede bekleme şekli değil de doğrudan eşiniz gideceği yere bırakmış sonra da geri almış olabilir mi. Kısa kısa görüşmelerin sebebi de adres bildirimi tarzı diyaloglar olabilir mi bulunduğu yere gelip alması bırakması falan
Ay hic de arabayi verip kahvede beklemem oyle bi durumda, kendim götürür getiririm.Kahvede beklediğini söylüyor. Kız anne babasını falan bir yere götürüp arabayı geri getirmiş demesine göre
Bana da kendi götürmüş getirmiş siz arıza çıkartmayin diye de böyle anlatıyor gibi geldi nedense. Ama bu arada her şeyi ayrıntısıyla anlatırken bundan bahsetmemesi ve sizin de tesadüfen telefonda görmeniz sizi işkillendirmis olabilir haklısınız ama şüphe duyacak aman aman bir olay görmedim. Çok soru sorup onu da daha gizli olmaya itmeyin biraz beklemede kalın benceKahvede beklediğini söylüyor. Kız anne babasını falan bir yere götürüp arabayı geri getirmiş demesine göre
Bilemiyorum işte anlatılanlar bunlarAy hic de arabayi verip kahvede beklemem oyle bi durumda, kendim götürür getiririm.
Eğer götürseydi ve bana söyleseydi o an ya da ben görmeden önce hiç sorun etmezdim. Ama söylemeyin benim görmem canımı sıktı.Bana da kendi götürmüş getirmiş siz arıza çıkartmayin diye de böyle anlatıyor gibi geldi nedense. Ama bu arada her şeyi ayrıntısıyla anlatırken bundan bahsetmemesi ve sizin de tesadüfen telefonda görmeniz sizi işkillendirmis olabilir haklısınız ama şüphe duyacak aman aman bir olay görmedim. Çok soru sorup onu da daha gizli olmaya itmeyin biraz beklemede kalın bence
ay ahahaha ben kimsenin canını acitamam ya bazı tedavileri bile zor yapıyorum karşıdakinin canının acidigini bildiğim içinBi elinde latte bi elinde testere hayal ettim
Evet anladım ben sizi ben de böyle olurdum durup dururken şüphe çekti üstüne anlatmayarak ama ciddi bir durum da yok gibi ortada sıkmayın canınızı izlemede kalınEğer götürseydi ve bana söyleseydi o an ya da ben görmeden önce hiç sorun etmezdim. Ama söylemeyin benim görmem canımı sıktı.
TeşekkürlerEvet anladım ben sizi ben de böyle olurdum durup dururken şüphe çekti üstüne anlatmayarak ama ciddi bir durum da yok gibi ortada sıkmayın canınızı izlemede kalın
Allam hem doktor hem cinayet şeysi seviyor hem kmseye kıyamıyor bide esra erolay ahahaha ben kimsenin canını acitamam ya bazı tedavileri bile zor yapıyorum karşıdakinin canının acidigini bildiğim için
ama bir elimde latte bir elimde cinayet belgeleri olabilirdi.
kesin iyi bir dedektif olurdum ( suç dedektifi)
birde iyi bir gündüz kuşağı programı sunucusu olurdum (bkz; Esra Erol) jcjxjxj
yeteneklerim resmen boşa gidiyor şu andjsjsj
istasyonda bile (çalıştığım yer ) herkese zorla Esra Erol seyrettiriyorum laf soyleye söyleye seyrediyorlar djdjdksAllam hem doktor hem cinayet şeysi seviyor hem kmseye kıyamıyor bide esra erolkısa devre yaptım teker teker anlataydın
Ha bide latte kitap aşığı vışşş ben gidem
Arabasını bana bile vermiyor bir de böyle düşünürsek
Bende izliyom kıss denk gelinceistasyonda bile (çalıştığım yer ) herkese zorla Esra Erol seyrettiriyorum laf soyleye söyleye seyrediyorlar djdjdks
ne yapayım yav benim hayatım çok sıkıcı hiç kaos yok kimseye kacmiyorum kimse bana kaçmıyor
kaos ihtiyacımı nasil gidereyim he nasıl
Sormadım şifresini o kendisi söylemedikten sonra..Ovvv hicbir sey olmasa bile bu benim icin kavga sebebiNe munasebet bana guvenmiyor da elin kadinina guvenip veriyor sirket arabasini?
Ayrica telefonda sifre olmasi normal, ama sordugunuzda size sifreyi vermemek icin kirk takla atiyorsa iskillenmek lazim. Ben hic telefon falan karistirmakla ugrasmam ama lazim oldugunda esimin telefonunu elime alip bakabilmem lazim. Sifre vermemek icin kivranirsa, yok napiyorsun diye basimda beklerse falan iskillenip tek tek incelerim butun telefonu.
Anlatır hatta gün içinde sık konuşuruz çoğunlukla da eşim arar böyle böyle oldu vs boş muhabbet ederiz
Evet anlatması gerekirdi eğer normal olsaydı. Kaldı ki tam kıza konum atmadan önce aramış beni unutulacak bir zaman yok aradaO zaman bunuda anlatip ben kahvedeyim demesi gerekmez miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?