- 5 Ağustos 2022
- 693
- 875
- 23
- Konu Sahibi Nevisahsinamunhasirr
-
O kadar uğraşamam hem de elmalı değil telimizYok ya sanmıyorum bilmiyorum birşey cıkmıcak gibi kocanız sizinle bilinçli kavga cıkarmayı akıl eden biriyse mesajları da silerdi. Valla girin ozaman konum geçmişine en güzeli hatta daha fenası elmalı telefondan kullanıyorsanız ekleyin haberi olmadan takibe an be an nerede izleyin bu şüpheyle duramam derseniz.
TeşekkürlerEşinize tepki göstermeyin.Zamana bırakırsa takip edin.O zaman şüphelenir siniz.
ya dedektifligin yasal bir zemini var mı bilmiyorum kiKız suc olsa bu kadar dedektiflik sirketi tenekeye karavana atiyo olurdu heralde, napiyo bunlar, anca koca takip ediyo
Nasıl olsa er geç ortaya çıkar şüpheden duramayacak bir durum yok sadece ben abartıyor muyum sizin başınıza gelse sizde işkillenir misiniz onu merak ettimYok ya sanmıyorum bilmiyorum birşey cıkmıcak gibi kocanız sizinle bilinçli kavga cıkarmayı akıl eden biriyse mesajları da silerdi. Valla girin ozaman konum geçmişine en güzeli hatta daha fenası elmalı telefondan kullanıyorsanız ekleyin haberi olmadan takibe an be an nerede izleyin bu şüpheyle duramam derseniz.
Arkadaşına değil arkadaşının kız kardeşine veriyor arabayı. Her gün bakmıyorum. Ayrıca evlilikte gizem olmaz. (Bence)
Valla sevgiliyle fotoğraf bile cekip getiriyollaa, ama mahkemeye delil olarak sunulabiliyo mu, özel hayatin ihlali nerde basliyo resmi olarak bilmiyorum.ya dedektifligin yasal bir zemini var mı bilmiyorum ki
ay rezillik nasıl biri benim gittiğim yerleri izleyebilir
Bilmiyorum suç mu değil miyemin ediyorum benim için direkt bir boşanma sebebidir bu.
ayrıca birini izlemek yasal suç değil mi yav
Canım eşim teknik servis günde 100 kişi ile görüşüyor bazen bir kişiyle 10 kere görüşüyor bugüne kadar tek bir sorun olmadı bu konularla ilgili. Bana söylemeyip saklaması hiç hayatımızda olmayan bir kızın ortaya çıkması vs gibi şeyler beni işkillendirdiAma arkadaşının ailesi icin vermis. Arkadasi rica ettigi icin vermistir.
Bunun gizemle alakasi yok ya. Ben bisey yapmiyoken hesap vermek istemem. Bide isimden dolayı tanimadigim bisuru insan numarasi oluyordu telefonda. Yeri geliyor 45dk konusuyordum. Tek tek aciklama yapmazdim ne yalan soyleyeyim
TeşekkürlerBana normal geldi. Abartılacak birşey yok. Ama eşeğin aklına karpuz kabuğu da sokmayın derim
Esiniz size gun icinde yaptıklarını normalde anlatir mi peki?Canım eşim teknik servis günde 100 kişi ile görüşüyor bazen bir kişiyle 10 kere görüşüyor bugüne kadar tek bir sorun olmadı bu konularla ilgili. Bana söylemeyip saklaması hiç hayatımızda olmayan bir kızın ortaya çıkması vs gibi şeyler beni işkillendirdi
Anlatır hatta gün içinde sık konuşuruz çoğunlukla da eşim arar böyle böyle oldu vs boş muhabbet ederizEsiniz size gun icinde yaptıklarını normalde anlatir mi peki?
yoksa siz sormadan anlatmaz mi
Hic ajanli, polisiyeli falan seyretmiyosun mu guzum sen? Cibik bu gece Grace Kelly Rear Windows u izle, iste o kadin esittir ben jxjxjxjxjxya dedektifligin yasal bir zemini var mı bilmiyorum ki
ay rezillik nasıl biri benim gittiğim yerleri izleyebilir
Hic ajanli, polisiyeli falan seyretmiyosun mu guzum sen? Cibik bu gece Grace Kelly Rear Windows u izle, iste o kadin esittir ben jxjxjxjxjx
O zaman bence birşey cıkmayacak altından. Normaliniz iyiymiş zaten gizli iş çevirecek arabayı verecek yada kendisi getir götür yapacak diye gerilip telefonda farkında olmadanda kavga cıkarmışNasıl olsa er geç ortaya çıkar şüpheden duramayacak bir durum yok sadece ben abartıyor muyum sizin başınıza gelse sizde işkillenir misiniz onu merak ettim
ben sadece cinayet belgeselleri izliyorumHic ajanli, polisiyeli falan seyretmiyosun mu guzum sen? Cibik bu gece Grace Kelly Rear Windows u izle, iste o kadin esittir ben jxjxjxjxjx
Ben de açıkçası böyle düşünüyorum, baska bisey cikmaz bu olaydanO zaman bence birşey cıkmayacak altından. Normaliniz iyiymiş zaten gizli iş çevirecek arabayı verecek yada kendisi getir götür yapacak diye gerilip telefonda farkında olmadanda kavga cıkarmış
En son Ted Bundy i seyrettim, gercek olaylari sinirlerim kaldirmiyor benimben sadece cinayet belgeselleri izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?