Kafamda mı kuruyorum Haklı mıyım? Lütfen fikir verin

O kadar uğraşamam hem de elmalı değil telimiz

Nasıl olsa er geç ortaya çıkar şüpheden duramayacak bir durum yok sadece ben abartıyor muyum sizin başınıza gelse sizde işkillenir misiniz onu merak ettim

Arkadaşına değil arkadaşının kız kardeşine veriyor arabayı. Her gün bakmıyorum. Ayrıca evlilikte gizem olmaz. (Bence)

Ama arkadaşının ailesi icin vermis. Arkadasi rica ettigi icin vermistir.
Bunun gizemle alakasi yok ya. Ben bisey yapmiyoken hesap vermek istemem. Bide isimden dolayı tanimadigim bisuru insan numarasi oluyordu telefonda. Yeri geliyor 45dk konusuyordum. Tek tek aciklama yapmazdim ne yalan soyleyeyim

yemin ediyorum benim için direkt bir boşanma sebebidir bu.
ayrıca birini izlemek yasal suç değil mi yav
Bilmiyorum suç mu değil mi bende hiç istemem birileri beni izlesin zaten konumum kapalı gezerim hep uygulamalar bile takip ediyor diye nerden aklıma geldi derseniz de eşim bu özelliği keşfettiğinde kendisi kendini eklemişti bana

Canım eşim teknik servis günde 100 kişi ile görüşüyor bazen bir kişiyle 10 kere görüşüyor bugüne kadar tek bir sorun olmadı bu konularla ilgili. Bana söylemeyip saklaması hiç hayatımızda olmayan bir kızın ortaya çıkması vs gibi şeyler beni işkillendirdi

Şirket arabasını iş arkadaşının kardeşine vermesi bana anormal gelmedi ya. Bazı iş yerleri o samimiyete sahip, hani lazım olunca al bizim arabayla git diyecek kadar. Ve zaten şirket sahiplerinin haberi olmuştur da. Bizde de olmuştu; babam hastalandığında(gece), bizim arabayı alın, tksi beklemekle falan hiç uğraşmayın demişlerdi.

Esiniz size gun icinde yaptıklarını normalde anlatir mi peki?
yoksa siz sormadan anlatmaz mi

Nasıl olsa er geç ortaya çıkar şüpheden duramayacak bir durum yok sadece ben abartıyor muyum sizin başınıza gelse sizde işkillenir misiniz onu merak ettim
O zaman bence birşey cıkmayacak altından. Normaliniz iyiymiş zaten gizli iş çevirecek arabayı verecek yada kendisi getir götür yapacak diye gerilip telefonda farkında olmadanda kavga cıkarmış

O zaman bence birşey cıkmayacak altından. Normaliniz iyiymiş zaten gizli iş çevirecek arabayı verecek yada kendisi getir götür yapacak diye gerilip telefonda farkında olmadanda kavga cıkarmış
Ben de açıkçası böyle düşünüyorum, baska bisey cikmaz bu olaydan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…