- 27 Şubat 2007
- 363
- 102
- 323
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Canım bu tepkiye kendim bile sasırdım birden gelişti cünkü ama ne kadar rahatladım her zaman öyle olamıyorum ve gerçekten ilerde iyi bir kv olacagın belli cok mamtıklı düşünüyorsun bırdan bakımca bile sözlerinden saygılı ağırbaşlı insan oldugun belli oluyorBakın işte, olay bu. O desin, siz bozmayın yine hakaret vs olmadığı sürece ama kendi istediğinizi yapın. Büyükler bazen uslup konusunda pek ayar bilmiyor, yani emir verir gibi konuşuyor, aslında emir vermek istediklerinden değil. Öyle durumlarda ya takmayıp yapın istediğinizi ya da annecim ben kocamla yürümek istiyorum muhabbet etmek istiyorum gibi şeyler diyin. Belki hoşuna bile gider sonuçta oğlunun mutlu bir yuvası olmasını istiyordur, öyle kötü bir kv'miş gibi gelmedi bana sizinki. Benim de kızım var, ikinci yolda ve ilerde evlendiklerinde sorunsuz ve bağımsız bir ilişki istiyorum, yani birbirimize yapışık değil ama gelin veya damatla da iyi anlaşıp bir araya gelince güzel vakit geçirmek isterim. O çocuk benim her zaman evladım olarak kalacak. Önemli olan, annelerin çocuklarıyla bağımlı bir ilişki yaşamaması.
Aa yok yaşlı kadına bağıramam canım istesemde kafamda ne kadar bagırsamda imkansızsaygısızlık etmeden ve bagırmadan bu cok öenmli ....
Teşekkür ederim cok iyi geldiniz tavsiyeleri dinleyeceğim mutlakaişte bazen de işler bu duruma geliyor. elinizdeyse eğer biraz alttan alıp işi halledersiniz bence. başkası için değil kendi huzurunuz için çabalayın.
KesinlikleBunlar hazır cevap olamamaktan kaynaklanıyor.
Siz yokken evinizde ne işi var ya çok saçma oglunu düşünüyorsa bir zahmet siz yokken oglunu kendi evine çağırsın.ya arkadaşlar bıktım bu durumdan ben ki kimseyi takmayan rahat bir kızdım evlendim kv bazı hareketlerine sözüne sinir oldum kafamda sürekli bana sunu derse bunu demeliyim diye dönüp duruyor sonra abartma geline ne eziyet eden kaynanalar sen iyi olmana bak diyorum ama geçmiyor bir türlü mesela ben şimdi tatilde istanbula gidicem eşim gelemeyecek annesi ve kardeşinin ben yokken gelip evime çöreklenmesinden ve o rahata alışıp hep gelmesinden eşyalarıma zarar vermelerinden korkuyorum hem oğlum evde yalnız kalmasın hem gideyim oğlumun evinde keyf süreyim kocasıyla da arası kötü zaten .şimdi bu yüzden tatillerde az mı kalayım istanbulda napayım kafam cok karısık bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum He birde bunun dısında eşimle gideceğim zamanlarda bizim peşimize takılmasından da korkuyorım cünkü istanbulda bir oğlu daha var lafı geçti bunun da görümce hanım da laf arasında ne olcak gidersin yine istanbula dedi kocasıyla gitmez küsler bu durumda bizim peşimize takmak istiyorlar istemiyorum kv ile yolculuk yapmak ben yokken evime gelmesini de istemiyorum yoksa cok mu abartıyorum bilmiyorum eşim dolduruşa gelebilen insan aklına girerler diye de korkuyorum
Bazı nedenlerden dolayı eşim gidemez bir süre seminer vs ilçedeyiz biz onlar merkezdeSiz yokken evinizde ne işi var ya çok saçma oglunu düşünüyorsa bir zahmet siz yokken oglunu kendi evine çağırsın.
Sen yokken evine aldırma bende sevmem oyle şeyleri.
Amin canım hepimize kolaylık versin AllahAynı dertten bende muzdaribim İnan çok zor Allah kolaylık versin. Basen bu ses azalıyor problem yaşadığımda daha da katlanarak artıyor.
Geçmiş olsun canım doktor derken psikiyatri falan mı hangi bölüme gitmeliyimCanı bu durum bende de vardı geçen sene. Psikolojik bir rahatsızlığa kadar gider ben kendimi tartışırken buluyordum. Ve o anı öyle yaşamaya başladım ki resmen sinirlenip iş yaparken tepkili yapıyordum. Mesela bulaşık yıkarken filan bardakları sert koyuyordum tezgaha filan. Sonra dr a gittim ve tedavi oldum şuan geçti.
Bence tedavi olmalısın sinir sistemin bozulmasın iyice.
Psikoloğa git devlet destek veriyor zaten,o yönlendirir seni.Geçmiş olsun canım doktor derken psikiyatri falan mı hangi bölüme gitmeliyim
Anladım canım teşekkür ederim ilk psikoloğa giderim sürekli sinirli değilim cünküPsikoloğa git devlet destek veriyor zaten,o yönlendirir seni.
Eğer gerek duyuyorsa psikiatriste gönderir. Ben direk psikiatriste gittim çünkü depresyonluk bir hal almıştı. Yataktan kalkamıyordum resmen hep sinirli dolaşıyordum. Eğer böyle sinirli gergin,sürekli yorgun ve sürekli tartışırken buluyorsan kendini direk psikiatriste git.
Anladim canim eşinin işini bahane edip onlar geliyor desene zor bir durumBazı nedenlerden dolayı eşim gidemez bir süre seminer vs ilçedeyiz biz onlar merkezde
Yani gelicem demedi kimse daha ama ben öyle olacagını tahmin ediyorumAnladim canim eşinin işini bahane edip onlar geliyor desene zor bir durum
Antipati toplamissinya arkadaşlar bıktım bu durumdan ben ki kimseyi takmayan rahat bir kızdım evlendim kv bazı hareketlerine sözüne sinir oldum kafamda sürekli bana sunu derse bunu demeliyim diye dönüp duruyor sonra abartma geline ne eziyet eden kaynanalar sen iyi olmana bak diyorum ama geçmiyor bir türlü mesela ben şimdi tatilde istanbula gidicem eşim gelemeyecek annesi ve kardeşinin ben yokken gelip evime çöreklenmesinden ve o rahata alışıp hep gelmesinden eşyalarıma zarar vermelerinden korkuyorum hem oğlum evde yalnız kalmasın hem gideyim oğlumun evinde keyf süreyim kocasıyla da arası kötü zaten .şimdi bu yüzden tatillerde az mı kalayım istanbulda napayım kafam cok karısık bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum He birde bunun dısında eşimle gideceğim zamanlarda bizim peşimize takılmasından da korkuyorım cünkü istanbulda bir oğlu daha var lafı geçti bunun da görümce hanım da laf arasında ne olcak gidersin yine istanbula dedi kocasıyla gitmez küsler bu durumda bizim peşimize takmak istiyorlar istemiyorum kv ile yolculuk yapmak ben yokken evime gelmesini de istemiyorum yoksa cok mu abartıyorum bilmiyorum eşim dolduruşa gelebilen insan aklına girerler diye de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?