Kafamda sürekli insanlarla (kv)kavga ediyorum

işte bazen de işler bu duruma geliyor. elinizdeyse eğer biraz alttan alıp işi halledersiniz bence. başkası için değil kendi huzurunuz için çabalayın.

Canım bu tepkiye kendim bile sasırdım birden gelişti cünkü ama ne kadar rahatladım her zaman öyle olamıyorum ve gerçekten ilerde iyi bir kv olacagın belli cok mamtıklı düşünüyorsun bırdan bakımca bile sözlerinden saygılı ağırbaşlı insan oldugun belli oluyor

Siz yokken evinizde ne işi var ya çok saçma oglunu düşünüyorsa bir zahmet siz yokken oglunu kendi evine çağırsın.
Sen yokken evine aldırma bende sevmem oyle şeyleri.

Aynı dertten bende muzdaribim İnan çok zor Allah kolaylık versin. Basen bu ses azalıyor problem yaşadığımda daha da katlanarak artıyor.

Siz yokken evinizde ne işi var ya çok saçma oglunu düşünüyorsa bir zahmet siz yokken oglunu kendi evine çağırsın.
Sen yokken evine aldırma bende sevmem oyle şeyleri.
Bazı nedenlerden dolayı eşim gidemez bir süre seminer vs ilçedeyiz biz onlar merkezde

Canı bu durum bende de vardı geçen sene. Psikolojik bir rahatsızlığa kadar gider ben kendimi tartışırken buluyordum. Ve o anı öyle yaşamaya başladım ki resmen sinirlenip iş yaparken tepkili yapıyordum. Mesela bulaşık yıkarken filan bardakları sert koyuyordum tezgaha filan. Sonra dr a gittim ve tedavi oldum şuan geçti.
Bence tedavi olmalısın sinir sistemin bozulmasın iyice.

Geçmiş olsun canım doktor derken psikiyatri falan mı hangi bölüme gitmeliyim

Geçmiş olsun canım doktor derken psikiyatri falan mı hangi bölüme gitmeliyim
Psikoloğa git devlet destek veriyor zaten,o yönlendirir seni.
Eğer gerek duyuyorsa psikiatriste gönderir. Ben direk psikiatriste gittim çünkü depresyonluk bir hal almıştı. Yataktan kalkamıyordum resmen hep sinirli dolaşıyordum. Eğer böyle sinirli gergin,sürekli yorgun ve sürekli tartışırken buluyorsan kendini direk psikiatriste git.

Anladım canım teşekkür ederim ilk psikoloğa giderim sürekli sinirli değilim cünkü

Antipati toplamissin

bu bende de çok oluyordu kendimi her sona hazırlıyordum... nasıl aştığıma gelince benim istemediğim hiçbirşey hayatımda olamazdı... olma ihtimalini düşünmek kendime yaptığım bir saygısızlık, kendimi hiçe saymak olurdu. ben dik durdum. sizde dik durun... sizin peşinize takılmasın mı istiyorsunuz.. eşinizi hazırlayın seyahat önceki isteklerinize ... eşinize deyin ki başbaşa yolculuk yapıcaz ya ne kadar heyecanlı, bu seferki her zamankinden farklı olsun uzun zaman olmuş gibi sanki seni çok özlemişim çok güzel planlarım var vs.... süsleyin püsleyin.... o aklında başbaşa olma fikrini yerleştirsin kayınvalide den böyle bir talep geldiğinde emin olun eşiniz ''başka sefere anne'' demeyi öğrenecektir... siz yokken eve gelme konusuna gelirsek... yine eşinizi öncesinde hazırlayacaksınız... ona deyin ki; burası bizim özel hayatımızın, sır dolu yaşanmışlıklarımızın olduğu yer... bak şu duvara bakınca bunu hatırlıyorum vs gibi... tabi özel şeylerinizi söyleyin birlikte yaptığınız.... tamamen özel alan olarak bilinç altına yerleşsin... sen olmasan ben eksik olurum, ben olmasamda sen... ikimizden biri evde yokken birinin evimize gelmesini evde olmayan sana yada bana yapılmış bir ihanet gibi görüyorum ne tuhaf dimi vs.... iyisimi biz ikimizden biri evde olmayınca kimseyi eve almayalım... bu ev ikimizin olduğu anılarla dolsun yada ben yokken yalnız özleyişlerinle vb.... anlatın süsleyin gitsin.... en sonunda da ben evde yokken eve annenin gelmesini istemiyorum der kapatırsınız konuyu... umarım anlatmak istediğimi doğru anlatabilmişimdir. siz kendi cümlelerinizle bu yolu izleyin... kendinize güvenin ve unutmayın bu hayatta istemediğiniz hiç birşeyi yapmak zorunda değilsiniz çünkü siz değerlisiniz ve sadece istediğiniz şeyleri yapar, istemediğiniz şeylere de müsaade etmez; insanların kararlarınıza saygı duyduğunu bilirsiniz.

Psikoloğa filan gerek yok. Agzina gelen lafi içinde tutma sadece, geçer. Ben normalde aklima geleni soylerim belli sinirlar icinde tutmaya calisarak ama bir ara soylememeye içime atmaya baslamistim ve o donem seninle ayni seyi yasadim.

Ciddi ciddi icimden kavga ediyordum, hirslaniyordum, delircek gibi oldum, kendi kendime konusmaya baslamistim. Sonra farkina vardim bu durumun. Agzima geleni soylemeye basladim herkese tekrar ve rahata erdim icimden konusmalarim filan kalmadi. Senin kafan bozulacagina birak başkalari bozulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…