Kafamda sürekli insanlarla (kv)kavga ediyorum

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
ya arkadaşlar bıktım bu durumdan ben ki kimseyi takmayan rahat bir kızdım evlendim kv bazı hareketlerine sözüne sinir oldum kafamda sürekli bana sunu derse bunu demeliyim diye dönüp duruyor sonra abartma geline ne eziyet eden kaynanalar sen iyi olmana bak diyorum ama geçmiyor bir türlü mesela ben şimdi tatilde istanbula gidicem eşim gelemeyecek annesi ve kardeşinin ben yokken gelip evime çöreklenmesinden ve o rahata alışıp hep gelmesinden eşyalarıma zarar vermelerinden korkuyorum hem oğlum evde yalnız kalmasın hem gideyim oğlumun evinde keyf süreyim kocasıyla da arası kötü zaten .şimdi bu yüzden tatillerde az mı kalayım istanbulda napayım kafam cok karısık bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum He birde bunun dısında eşimle gideceğim zamanlarda bizim peşimize takılmasından da korkuyorım cünkü istanbulda bir oğlu daha var lafı geçti bunun da görümce hanım da laf arasında ne olcak gidersin yine istanbula dedi kocasıyla gitmez küsler bu durumda bizim peşimize takmak istiyorlar istemiyorum kv ile yolculuk yapmak ben yokken evime gelmesini de istemiyorum yoksa cok mu abartıyorum bilmiyorum eşim dolduruşa gelebilen insan aklına girerler diye de korkuyorum

Çok karışık anlatmışın birde ihtimaller üzerine yaşanmaz ki şimdi kv sen istanbula gidince sizin eve mi yerleşecek bu senin kuruntun mu böyle sürekli kafanda kurup durursan huzurlu tek bir an geciremzsin hamilesin vak bebeğini düşün gerip durma kendini olmamış şeylere kafa yorup durma

daha önce kavga falan mı ettiniz de buu şekilde olacağını düşünüyorsunuz?? ya da gelip uzuuuuuun süre evinizden mi gitmedi kaynanaız görümceniz.. neden sizin evinize geleceğini düşünüyorsunuz ki belki eşiniz gide rannesinde kalır yani.. geçmişte yaşadığınız birşey varsa bilemem ama bence fazla kuruyorsunuz kendinizde..

Bazen hormonlardan dolayıda belki böyle oluyor diye düşünüyorum eşim demişti nolcak sen gidince tek kalmıyım annem gelsin bende sen git demiştim ama gidemeyeceği bazı dönemler var bilmiyorum nasıl olur

Korkutmak istemem ama bu bir psikolojik sorunun başlangıcı. Bende de vardı birara, olmayan şeylerin olabileceğini düşünüp kafadan kavga edip o sahneleri düşünmek falan.. kendini yorarsın akışına bırakmayı dene. Üstüne çekme olumsuz şeyleri

Biz 2 saat uzaktayız kv ile evime sadece 3 kere geldiler uzak diye hicbir sekilde kavga da etmedik sadece bi kaç hareketine sinir oldum ama ben yaz tatilinde gitcem kızının okulu yok istediği gibi gelip kalabilir diye korluyorum daha yeni evliyiz tecrübe edindiğim bir sey de yok kocasıyla arası kötü diye ben yokken evime cöreklenmesini düşünüyorum

kayınvalide kişisine bir kere gıcık oldu mu bir daha ısınılmıyor.işin garip kısmı kocalarda aynı bakış açısı içerisindeler kız annelerine.
Ah evet hele ki onun ailesini kötülemeye kalk ortada sebep yokken bile adam aileme kusur bulmaya calısır

Siz kac gun kalacaksiniz?Gelmek isteyebilir oglu yanliz kalmasin evde diye gelmiskende senin eksigini gedigini arayacak sonra esinize bak su soyle bu boyle gibi dolduracak.Sizin yoklugunuzda at kosturacak evde degil mi birde gorumce de gelirse sizden kotusu kirlisi pasaklisi olmaz.Siz bundan korkuyorsunuz yanlis miyim?
Hakli olabilirsiniz daha once bisey yasamissaniz.
Olmayabilirsiniz sadece kuruntu da olabilir.

Pasaklılıktan korkmuyorumda evimde rahat olmasını alışmasını istemiyorum galiba benim ailem senede 1 kez cekine çekine geliyorsa onlarda cekinsin şu oğlumun evi havası beni deli ediyor en son geldiğinde halılarıma takmıstı cok kirlenmiş hava güzel olsaymıs yıkarmıs falan taktı gidene kadar halıya yani geldiğinde yemek de yapar kendince işe yaramaya çalısır ama gözüme bir kez battıgı için sinir oluyorum

Ah evet hele ki onun ailesini kötülemeye kalk ortada sebep yokken bile adam aileme kusur bulmaya calısır
bizimkide öyle çimende dolaşır gtüne diken batar."annen batırdı der" utanmasa.içinin soğuması için biraz uzak dur.diyeceğim onada annesinin kalbini kırmışsın gibi muamele etmese bari.

Al benden de o kadar. Aynen bende de bu aralar böyle bir ruh hali oluştu. Herkese hakaret edip topuğumla ağzının üstüne tepmek istiyorum
Hehehe birde gözümün önüne laflarımla alt ettiğimi görünce o rahatlama hissi acaba havalardan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…