- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Alıstırma yapım bunun icin ciddiyim sizi sinirlendirdiğinde kahkayı patlatınbenim sorunum güler yüzle laf sokamamam sanırım.illa o yüz düşecek illa el kol hareketi sesim falan değişiyor:)
Haklısın valla canım tatlı dil yılanı deliğinden cıkarıyo .Peki artık hiç görüşmeyevekmisin senden özür dilese falansinirlerine hakim ol. eşine tatlı tatlı anlat. kv anne burası eşimle benim evim sen istediğin zaman misafir olabilirsin gibisinden konuş.
görüşmüyorum ama eşim mutsuz ve sıkıntılı her şekilde zor canım
1 kere oldu öyle beni sinir etti bende kahkayı patlattım içimde kalmadı ama bu her zaman olamıyor bazen saf gibi kalıyorsun laf karsısındabende öyleydim esime kavalideme kayınbabama be zaman zaman baska insanlara beni kırdıklarında onlara cevaplarını verdiğimde cok rahatlıuyorum sen kuracagına uslubunca karsı tarafa söyle
bdv de insanı cidden etkiliyor. mesela benim gözümü açtı çogu konuda.ama bazen de görmezden geleceğim sandığım seyleri görmezsen gelemedim :)
Başıma gelecekleri kabulleneyim mi yani ama benim ailem gelirken cekiniyorsa onlarda cekinsin istiyorumaynı durum bendede olmuştu kafamda kavga ediyordum uzerınde durmamaya çalıın ya eşinizi bırakın gitmeyin ya da amann onlarda eşimin annesi kardeşi diyin kendinizi boşa yıpratmayın....
kahkaha atsam içim rahatkar mı peki:) yani o anda alfı vermek istiyorum çok garip bir duygu.kahkaha t,attıktan sonra nasıl bir tavır sergileyeceğimAlıstırma yapım bunun icin ciddiyim sizi sinirlendirdiğinde kahkayı patlatın
eveet.duygularıma tercüman oldunuz.sonra bide şey var ya şuna bak ben ne kadar saf düşünüyomuşum kendimi kötü sanıyomuşum mmeger kv suçluymuş yazıklar olsun tüüü :)Kesinlikle etkiliyor, iyi anlamda da ama kötü anlamda da, insan durduk yere kayınvalideye bileniyor :) Yani şu bir gerçek ki bu ülkede kaynanalarda sıkıntı var ama gelinlerde de var ve her zaman kayınvalide suçlu olmuyor. Ve bu kadınlar eşlerimizin anneleri, ufak tefek şeylerden sebep gemileri yakamayız ne kadar sinir olsakta. Ben de sıkıntı yaşadım kayınvalidemle ama saygımı bozmadım eşimin hatırına, çünkü o da aileme çok saygılı samimi davranıyor, ben onun kadar samimi davranamıyorum mesela, karakterle de alakası var gerçi.
aslında dediğiniz gibi yapmak çok önemli oyuncu olacaksın ama bizim gibiler olamıyo anında etkiye tepkikabullenmeyın ama kendinizide yemeyın ve bekleyin intikam soğuk yenir normal davranın bıraz zaman geçince sakınce karar verin..
Buraya cok takılıyorım ya benimde başıma gelirse diyorum kadın bazen cok patavatsız ondan sinir oluyorum yani yoksa haklısınız iyi yönleride var yok değil ama vesvesem cok hep basıma kötü şeyler gelecek beni istedikleri gibi yönetecekler diye korkuyorum bu arada nasıl başardınız altlı üstlü oturup içli dışlı olmamayı helal olsun valla
canm illa olayı sdk yarısına cevirmek degil ama birseklide kendin,i ifade et bunun için arastırma yap alıstırma yap hazır cvp ol1 kere oldu öyle beni sinir etti bende kahkayı patlattım içimde kalmadı ama bu her zaman olamıyor bazen saf gibi kalıyorsun laf karsısında
Mesela bana geçenlerde ben eşimle yürücem dedim oda hamileyim yorulmayayım diye sen arabaya bin ben oğlumla yürücem dedi ama iyilik için dediğini bildiğim halde sinir oldum cünkü benim annem babam bile bana karısıp söz geçiremez hiçbi zaman kv asla geçirmesin bana ne yapmam gerektiğini söylediği icin sinir oldum ve kahkayı patlatıp arabaya binmedim eşimle yürüdüm kendi istediğimi yaptım rahat olun o ankahkaha atsam içim rahatkar mı peki:) yani o anda alfı vermek istiyorum çok garip bir duygu.kahkaha t,attıktan sonra nasıl bir tavır sergileyeceğim
Teşekkürler ederim haklısınız sakin olmak gerekkabullenmeyın ama kendinizide yemeyın ve bekleyin intikam soğuk yenir normal davranın bıraz zaman geçince sakınce karar verin..
Eşin de sorun etmemiş samimiyet kurmamanızı ne kadar anlayıslı bir adam benim eşim olsa aynı şekilde davranır aileme maşallah canımTamamen karakterimle ilgili, soğuk değilim ama kendi halimdeyim diyim yani genel olarak kendi ailem dışında kimseyle öyle çok yakınlık mıç mıç ilişkiler kuramiyorum, sevmiyorum. Tabi kv falan da saygı duymak zorunda kaldılar bir nevi, bazı konularda rahatsız olduğunu bir kac kez dile getirse de ben bir şey demeden yine kendi bildiğimi okudum öyle de anladı sanırım.
Cok kitap okumak gerekiyormus galiba hazır cevaplılık icin ama dediğiniz gibi bundan sonra laf esirgemicem utangac sıkılgan gelin modundan cıkmalıyımcanm illa olayı sdk yarısına cevirmek degil ama birseklide kendin,i ifade et bunun için arastırma yap alıstırma yap hazır cvp ol
Baya hakaret etmişler affedilcek gibi de değil eşiniz de kusura bakmasın artık üzülmesini önemsemeyin karsı taraf bunu haketmişgörüşmem imkansız. mecbur biraraya geleceğiz. ama hanım ya da bey diye hitap ederim. çünkü bana ağıza alınmayacak hakarette bulundular. ben dünyaya onlara azap çektirmek için gönderilmişim, kurana el bassam bile günah olurmuş, ben politikacı biriymişim, benim psikolojim bozukmuş, çok kitap okuyormuşum o yüzden kafamda roman yazıyormuşum vesaire daha çok laf söylediler.
gelip özür dilerlerse anca torunlarını görebilirler. başka da birşey olmaz. evlerine gidip bir bardak sularını dahi içmem.
bunlara rağmen eşim bana hak veriyor ama anne babası neticede görüşmemi istiyor evde huzursuz ara ara da mutsuz.
Mesela bana geçenlerde ben eşimle yürücem dedim oda hamileyim yorulmayayım diye sen arabaya bin ben oğlumla yürücem dedi ama iyilik için dediğini bildiğim halde sinir oldum cünkü benim annem babam bile bana karısıp söz geçiremez hiçbi zaman kv asla geçirmesin bana ne yapmam gerektiğini söylediği icin sinir oldum ve kahkayı patlatıp arabaya binmedim eşimle yürüdüm kendi istediğimi yaptım rahat olun o an
saygısızlık etmeden ve bagırmadan bu cok öenmli ....Cok kitap okumak gerekiyormus galiba hazır cevaplılık icin ama dediğiniz gibi bundan sonra laf esirgemicem utangac sıkılgan gelin modundan cıkmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?