Kalori sayımı işe yarıyor zeraseba nın topiğine buyrun

15 kilo zayıflamak kaç ay sürer

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .
kayınvalidem tepsi poğçası yapmış 3 dilim yedim:18:
hemen form çayı içtim
ama pişman değilim çok lezzetliydi

kimse topiğime uğramıyor çok üzgünüm

ben paylşamaya devam edeyim
sabah 2 km yürüyüş saat 8 de çıktım
ordan ablama gittim kahvaltıya
yarım simit
1 bardak şekersiz çay
az peynir yarım domates

şimdi evdeyim hemen bi yeşil çay içicem ardından 1 kase yoğurt ile keten tohumu yicem
sonra ev işi yemek

slm canım ben hergün uğrarım topiğine :) yeni gördüm bu arada açıldığını

bende kilo vermek istiyorum bi ara dikkat ettim 3 kilo verdim tatildi rahattı derken bıraktım şimdi yine dikkat edicem
hiç kalori hesabı yapmadım. 59dan 56ya düşmüştüm muhtemelen yine 59a çıktım bu akşam tartılıcam regliyim bu arada çok şişkinim
ama hergün yazacağım ne yediğimi bugünü pas geçiyorum öğle yemeğinde kabak dolması sigora böreği lokma filan yedim abarttım canım çok tatlı istiyo çünkü yarından itibaren başlıyorum

hoşgeldin canım dur sana serenat yapayım

ya kilon iyimiş maşallah kolaycık kalanlarıda verirsin inş
ben 57 ile evlendim
3 senelik evliyim 73 oldum
diyete 72.6 ile başladım

şuan 69.5 gibiyim

haftada 1 kilo gidio bakalım

kolay gelsin hepimize

canım bende 1,5 senelik evliyim evlenmeden önce 59dum evlilik hazırlıkları stresle beraber 53e düştüm sonra kilo almadım son zaman eski halime dönmeye başladım önüne geçmek istiyorum yine evlenmeden önceki kadar balıke etli görünmüyorum ama hazır kolayken hedefim küçükken kilomu vereyim içim rahat etsin
maşallah haftada 1 çok iyi bi rakam kışa kadar incecik olursun inş

evet hedefin küçük olduğu için hemencik veririsn inş

bu arada yeşilçayımı içtim

evet hedefin küçük olduğu için hemencik veririsn inş

bu arada yeşilçayımı içtim

ben her sabah kahvaltı öncesi yeşil çay içtim sonra 1 dilim kepek ekmeği 1 domates peynirle kahvaltı yaptım makarna pilav tatlı vs.yemedim aralarda küçük meyve yedim sabah mesela 1 erik gibi akşam üzeri 1 dilim kepek ekmeği 1 kase yoğurt akşamda sebze tavuk et ne varsa ekmeksiz az yemiştim ve mutlaka 2 lt su içtim zor kilo veren zor alan biriyim 3 haftada 3 kilo vermiştim yine aynı düzene dönücem ama kalori hesabı yaparak şimdi kalorisepeti diye bir siteye üye oldum onu takip edicem
yeşil çayın faydasını çok gördüm sabah aç karnına içmen çok faydalı sporda yapmadım bu arada hiç yapsam çok daha farklı olurdu

hehe bende o siteden hesaplıyorum kolay oluyor

bende senin anlattığını yapıorum
sabah kahvaltıyla yeşilçay içiyorum normalde
bazen öğlen yemek yemiyorum ya çorba yada yoğurt meyve yiyorum akşamda sebze yersem yoğurt salatayla yiyom
et yersem salatayla yiyorum iki proteini bi arada almıyorum ya yoğurt ya et
bende yüryüşe yeni başldım 2 inci günüm bakalım

evet öğlen yemeği olarak 2 kaşık yoğurt 1 tatlı kaşığı keten tohumu karışımı
2 adet yulaflı kepekli bisküvi
harekete devam

Selam,,

şu anki kilom 72.1 .... gr gr gidicez inşallah....

kahvaltıolarakbi bardak su 2 dilim kek 1 kaşık menemn çeyrek dilimekmek
form çayı
öğlen 3 kaşkmakarna 1 kase mercimek çorba boşnakturşusu

evet pıt pıt erisin yağlar
zera seba
başlangıç 72.6
şuan 69.5

btlbetül
başlangıç
72.7
şuan 72.1

Topiğiniz hayırlı olsun umarım kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız bundan daha önemliside Rabbim tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah size ve isteyen herkese
Bende kalori hesabı yaparak zayıfladım aynı siteden 71 kilodan 57 kiloya düştüm 2,5 3 ay gibi bir sürede
Merak etmeyin gidecek bu kilolar önemli olan kararlı olmak pes etmemek ve ve ve bence en önemli olan diyette istem dışı dayanamayıp kaçamak yapınca diyeti bozmamak! Kaçamaktan sonra diyete devam edilirse o kaçamak size hiç birşey yapmaz ama zaten yedim bitti bozuldu diyet deyip yemeye devam ederseniz kat kat kilolar yine alınır tecrübeliyim bu konuda
Size kolay gelsin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

çok güzel kilo vermişsin bravo... neler yaptın anlat azcık bizee.....

güzel canımarada gelde paylaş neler yaptığını

bundan sonra daha sık giricem inşallah... geçen hafta düştüm ayak bileğim şişti onla uğraştım diyet miyet hak getire.... artık tam motivasyonla burdayım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…