canım topiğin hayırlı uğurlu olsun
inşallah hedefine kısa zaman da ulaşırsın
slm canım ben hergün uğrarım topiğine :) yeni gördüm bu arada açıldığını
bende kilo vermek istiyorum bi ara dikkat ettim 3 kilo verdim tatildi rahattı derken bıraktım şimdi yine dikkat edicem
hiç kalori hesabı yapmadım. 59dan 56ya düşmüştüm muhtemelen yine 59a çıktım bu akşam tartılıcam regliyim bu arada çok şişkinim
ama hergün yazacağım ne yediğimi bugünü pas geçiyorum öğle yemeğinde kabak dolması sigora böreği lokma filan yedim abarttım canım çok tatlı istiyo çünkü yarından itibaren başlıyorum
hoşgeldin canımdur sana serenat yapayım
ya kilon iyimiş maşallah kolaycık kalanlarıda verirsin inş
ben 57 ile evlendim
3 senelik evliyim 73 oldum
diyete 72.6 ile başladım
şuan 69.5 gibiyim
haftada 1 kilo gidio bakalım
kolay gelsin hepimize
canım bende 1,5 senelik evliyim evlenmeden önce 59dum evlilik hazırlıkları stresle beraber 53e düştüm sonra kilo almadım son zaman eski halime dönmeye başladım önüne geçmek istiyorum yine evlenmeden önceki kadar balıke etli görünmüyorum ama hazır kolayken hedefim küçükken kilomu vereyim içim rahat etsin
maşallah haftada 1 çok iyi bi rakam kışa kadar incecik olursun inş
evet hedefin küçük olduğu için hemencik veririsn inş
bu arada yeşilçayımı içtim
ben her sabah kahvaltı öncesi yeşil çay içtim sonra 1 dilim kepek ekmeği 1 domates peynirle kahvaltı yaptım makarna pilav tatlı vs.yemedim aralarda küçük meyve yedim sabah mesela 1 erik gibi akşam üzeri 1 dilim kepek ekmeği 1 kase yoğurt akşamda sebze tavuk et ne varsa ekmeksiz az yemiştim ve mutlaka 2 lt su içtim zor kilo veren zor alan biriyim 3 haftada 3 kilo vermiştim yine aynı düzene dönücem ama kalori hesabı yaparak şimdi kalorisepeti diye bir siteye üye oldum onu takip edicem
yeşil çayın faydasını çok gördüm sabah aç karnına içmen çok faydalı sporda yapmadım bu arada hiç yapsam çok daha farklı olurdu
Selam,,
şu anki kilom 72.1 .... gr gr gidicez inşallah....
Topiğiniz hayırlı olsun umarım kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız bundan daha önemliside Rabbim tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah size ve isteyen herkese
Bende kalori hesabı yaparak zayıfladım aynı siteden 71 kilodan 57 kiloya düştüm 2,5 3 ay gibi bir sürede
Merak etmeyin gidecek bu kilolar önemli olan kararlı olmak pes etmemek ve ve ve bence en önemli olan diyette istem dışı dayanamayıp kaçamak yapınca diyeti bozmamak! Kaçamaktan sonra diyete devam edilirse o kaçamak size hiç birşey yapmaz ama zaten yedim bitti bozuldu diyet deyip yemeye devam ederseniz kat kat kilolar yine alınır tecrübeliyim bu konuda
Size kolay gelsin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
güzel canımarada gelde paylaş neler yaptığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?