Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
kızlarrr şu çubukları nasıl yapıyorsunuzz.. banada öğretinnn.. bende kg verdığımde ordan takıp etmek ıstıyorum.. :)

saol tatlımm inş ellileride görürümmmm yaaa bu aralar 1300lerde oldu 1300ü aşmıcam inş daha ok vericem

emeğin boşa gitmez alırsın hediyeni canım inşallah yakında görürsün yani 50leri

bende bu hafta 1000 i aşmamayı düşünüyorum canım bugün de meyve suyu detoksu yapıyorum normalde 2 gün yapılıyormuş ama ben 1 gün yapacağım

Selamm canım bende 58.7 den 58 kg ye düştüm...
700 gr gitmişşşş

evet canım bende antibiyotik ve farklı alerjik ilaçlar kullandım bu hafta ondan vermemiş olabilirim ve şişlik hissediyorum bugün sanki kilo almışım gibi bir his var ama alamadığımıda biliyorum :26: bu hafta sıkı tutmak istiyorum dediğin gibi tam gaz yola devam

teşekkürler canım çok güzel bilgiler 13 dakikayı bende uyguluyorum :13: ama bana kepek ekmeği lavaştan daha lezzetli geliyor lavaşla yediğim hiç bir şeyden tat almam ben ne garip

airlikfeer -

canım liste harika teşekkürler

aselnaz789

teşk.darısı başınıza.
Bu arada streste vardı tabiki.ağustos 20 de 6 aylık bebeğimi ölü doğurdum.birazad stres yardımcı oldu diyetime

başın sağolsun canım çok geçmiş olsun Allah geride kalanlara ömür versin ..

nınım sevgilim_benim tebrik ederim ikinizide atladığım varsa kusuruma bakmayın doğru dürüst okuyamıyorum geçmişi kıızm kucağımda

uzun zamandır yazamıyorum ama takipteyim kızlar...
kilomu bildireyim dedim...
66.3 ten 65.6 düştüm .... çok mutluyum

Canlarım ben aslında 1 şubattan beri burdayım ve 1 şubattan beri kalori sayımı diyeti yapıyorum ama,forumu kullanmayı bilmiyordum.Yazmak isterseniz listeye:
4 şubat=103.5
11 şubat=102.7
18 şubat=100.5
25 şubat=99.6

Canlarım bu arada hepinizi tebrik ediyorum

benım bugun 2.gun ayran corbasını ıcıyorum ve suanda sadeec oglen ıctım acıkmadım henuzz bolda su ıcıyorum.. ben faydası oldugunu dusunuyorum...

hımm pekı sen bunu kımden ogrendın dıyetısyen falanmı cnm zararlı olmasın?
ayran corbasını kendınmı yaptın bugdaylı hanı?

hımm pekı sen bunu kımden ogrendın dıyetısyen falanmı cnm zararlı olmasın?
ayran corbasını kendınmı yaptın bugdaylı hanı?

zaralı bısey deıl tam tersıne faydalıı tvde fılan drlarda solemıstı burda bır arkadsımızda yazdı... hatta ebru şallı fılanda yapıyormus bunu...

2 lt suya ayran yaptım.. 4 kasık nokuh 4 kasık bulgur ve 4 kasık yesıl mercımegı kaynattım soguduktan sonra ayrana kattım .. sabahları 1 dılım kepek ekmegı 1 yumurta 1 domates ve beyazpeynırlı kahvaltımı yaptım.. oglen aksam aradada yedım bu çorbadan...

anladım canım pekı bu yontemle ne kadar devam edılıor bı de kılo ne kadar verılıorkı

anladım canım pekı bu yontemle ne kadar devam edılıor bı de kılo ne kadar verılıorkı

canım bugün bende bu detoksu yapıyorum acıkma olmadı bende de ve faydalı olduğunu biliyorum birazdan bir şişe maden suyu içip mineral takviyeside yapmak istiyorum... bu uygulama sadece ayda bir kez uygulanabiliyor canım çok kilolular için 2 gün normaller için 1 gün :13:

medusa09

tebrikler canım çok iyi gidiyorsun

çok iyi vermişsin canım tebrik ediyorum senide bravo

[QUOTE
çok iyi vermişsin canım tebrik ediyorum senide bravo [/QUOTE]

Sağol canım benim

n bende aşmam cnm bakiyim inş başarırım

inşallah başarırız

Selamm canım bende 58.7 den 58 kg ye düştüm...
700 gr gitmişşşş

tebrik ederim tatlım

önemli değil canım

tebrikler tatlım

kızlar detoks yapan paylasabılırmı acaba nasıl yapıo gercekten ıse yarıomu

ben bugün meyva suyu detoksu yapıyorum yarın sabah belli olur kaç gr eskik çıkacağım

tatlım ekliyeceğim listeye not aldım herkez bildirmedi daha gece tekrar düzenleyeceğim

çok iyi vermişsin canım tebrik ediyorum senide bravo

sağol canım ... inşallah devam eder... pantolonlarım düşüyor.. onlar düştükçe benm moral yükseliyor:90::90::90:
38 beden olsam bi... tabi bide korumak var bida kilo almamak için...
menüm de şöle bugün :
1] Zeytin (Siyah) 55 GRAM 113.85 113.85
[2] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110 110
[3] Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir 30 GRAM 48.3 48.3
[4] Yumurta (haşlanmış) 55 GRAM 86.9 86.9
[5] Haşlama Tavuk 0.6 PORSİYON 155.4 155.4
[6] Tereyağ 5 GRAM 35.85 35.85
[7] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5 145.5
[8] Üzümlü kek 0.5 1 dilim 100 100
[9] Simit 1 ADET 275 275
Toplam : 1070.8 kal.

ama elma filan yerim heralde...
2 gündür yürüyüş yapıyordum bugün olmadı ama ona da devam inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…