whoper menü amaniinn çok severim maşallah sana nefsine galip gelmiş sende ondan yememişsin bravo o zaman canımen kısa sürede düzene girer inşallah ta sende böyle zorlanmazsın canım ..
inşallah canım ya bende çok severdim özellikle whoper diil bütün hamburger menulerini çok severdim sık yemesem de böyle arada çıktığımızda yerdim ama düşünsene bugün menu yediğimi zaten 1000 in üstündeyim 1600 lere fln fırlardı kızartmayla =(
nightwinglover
Herkese iyi akşamlar hanımlar :)
Çok berbat bir gün geçirdim.Sabah kalktığımdan beri vücudumun her yeri şiş vaziyette, o kadar çok ödem var ki vücudumda inanılacak gibi değil. Bacaklarım çukur çukur oldu, odun gibi çoğu zaman hissetmedim bile. Aynı şekilde yüzüm şiş, bir gün öncesinde 76.8'lerde olmama rağmen birden 78-79 gördüm. Ödem söktürücü ilaç kullanıyorum, böbreklere zararlıymış ama sürekli bir durum olmadığı için kullanmaya çalışıyorum. Bütün gün tuvaletten çıkamadım desem doğrudur, gerçekten çok feci bir gündü. Üstelik bu halde dışarıda sağa sola da koşturmam gerekti, şu an bile kendimi çok iyi hissetmiyorum.
Kilo veren tüm hanımlarım tebrik ederim
Yeni gelen üyeler, hoşgeldiniz, grubumuza renk kattınız
Herkese kolay gelsin...
kilo vermek o kadar mutluluk vericiki bunu hiçbir şekilde hiçbir yiyeceğin bozmasına izin veremem sende böyle düşün.. tartıya çıkıpta bir kilo gitmişi görmekten aldığın hazzı yemekten aldığın pişmanlığa değişmezsin
canım bu ödemin nedeni ne acaba durduk yerde olmamıştır sanırım .. çok geçmiş olsun kısa sürede toparlamanı diliyorum canım .. ilacı bir günden fazla kullanma canım gerçekten böbreklere zararı büyük.. caba sende bizim gibi 1 günlük ayran detoksu mu yapsan ne dersin ben bugün yaptım e kendimi çok çok iyi hissediyorum ...
airlikfeer canım sonucu bekliyorum iyi bir sonuç alırsan denemeye değer :13:
kilo vermek o kadar mutluluk vericiki bunu hiçbir şekilde hiçbir yiyeceğin bozmasına izin veremem sende böyle düşün.. tartıya çıkıpta bir kilo gitmişi görmekten aldığın hazzı yemekten aldığın pişmanlığa değişmezsin
Merhaba kızlar dün hiç giremedim foruma misafirlerim vardı ölçüyüde biraz fazla kaçırınca elim gitmedi yazmayabugün tam gaz devam ediyorum diyete 1000 kalaoriyiyi aşmamaya çalışacam umarım başarırım :18:
evet canım bende antibiyotik ve farklı alerjik ilaçlar kullandım bu hafta ondan vermemiş olabilirim ve şişlik hissediyorum bugün sanki kilo almışım gibi bir his var ama alamadığımıda biliyorum :26: bu hafta sıkı tutmak istiyorum dediğin gibi tam gaz yola devam
teşekkürler canım çok güzel bilgiler 13 dakikayı bende uyguluyorum :13: ama bana kepek ekmeği lavaştan daha lezzetli geliyor lavaşla yediğim hiç bir şeyden tat almam ben ne garip
airlikfeer -
canım liste harika teşekkürler
başın sağolsun canım çok geçmiş olsun Allah geride kalanlara ömür versin ..
nınım sevgilim_benim tebrik ederim ikinizide atladığım varsa kusuruma bakmayın doğru dürüst okuyamıyorum geçmişi kıızm kucağımda
çok geçmiş olsun canım. allah başka acı yaşatmasın.
evet aynen öyle canımm idolumm sensin senin izindeyimmmbugün tartılcam hayırlısıyla inşallah akşama mutlu bi haber veririm sizlere =)
! çok güzel bence canım yaa ne kadar vermeyi bekliyodun bilmiyorum ama aynı kıyafetlerle aynı açlık-tokluk-susuzluk durumuyla tartıldıysan ve 900 gr eksikse süper bencepeki bişi sorcam hazır meyve suyu mu içtin yoksa kendin mi sıktın evde??
sen yine de buraya yazmasan bile bi yere not et bence tatlım çok etkili oluyo bi daha aynı durumda kalınca yememen gerektiğini daha güçlü bi şekilde anlıyosuninşallah bugün dengelersin artık dün ne kadar kaçmıştır bilmiyorum ama
kızlarr bu da benim bu sabah ki kahvaltım : patates kızartması vardı ama yemedim tabağıma bile almadım bizim kahvaltılar açık büfe de =( maydonoz istedim onun yerine ama kalmadı diye (yalan söylüyolar) vermediler bi daha böyle olursa şikayet edicem bana doktor söyledi diye =(
[1] Domates 3 ADET 42.00
[2] Salatalık (hıyar) 1.5 ADET 16.50
[3] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
Toplam : 188.50kal.
evet aynen öyle canımm idolumm sensin senin izindeyimmmbugün tartılcam hayırlısıyla inşallah akşama mutlu bi haber veririm sizlere =)
! çok güzel bence canım yaa ne kadar vermeyi bekliyodun bilmiyorum ama aynı kıyafetlerle aynı açlık-tokluk-susuzluk durumuyla tartıldıysan ve 900 gr eksikse süper bencepeki bişi sorcam hazır meyve suyu mu içtin yoksa kendin mi sıktın evde??
sen yine de buraya yazmasan bile bi yere not et bence tatlım çok etkili oluyo bi daha aynı durumda kalınca yememen gerektiğini daha güçlü bi şekilde anlıyosuninşallah bugün dengelersin artık dün ne kadar kaçmıştır bilmiyorum ama
kızlarr bu da benim bu sabah ki kahvaltım : patates kızartması vardı ama yemedim tabağıma bile almadım bizim kahvaltılar açık büfe de =( maydonoz istedim onun yerine ama kalmadı diye (yalan söylüyolar) vermediler bi daha böyle olursa şikayet edicem bana doktor söyledi diye =(
[1] Domates 3 ADET 42.00
[2] Salatalık (hıyar) 1.5 ADET 16.50
[3] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
Toplam : 188.50kal.
bi gün önce de az yemiştim canım 1 gün önceki şişkinliğim değil yani dün sabah ve busabah tuvaletten sonra çıplak olarak tartıldığım sonuçlar bilmiyordum bu kadar gideceğini 400 600 arası bişey bekliyordum ama süper yani
dün ki menüm
3 portakalın suyunu sıkıp içttim
1 litre hazır vişne suyu
2 kupa türk kahvesi şekersiz tabi
1 kupa açık çay
hepsi bu kadar
Tamam canım dediklerini dikkate alacam bidaha 2 dilim börek ve 2 dilim pasta yedim çok özlemişim ama napayımbi günlük izin verdim kendime artık bu bana en az 1 ay gider herhalde
Kilo verenleri çok tebrik ederim
Serapçım neden böyle oldu bilmiyorum ama hala atlatabilmiş değilim.
Diyet değişikliği planlıyordum ama şu an mümkün görünmüyor.
İlaçla ve bitki çaylarıyla geçiştirmeye çalışıyorum.
Dünkü listem
Bütün gün bitki çayı içtim, kaç bardak içtiğimi bilmiyorum bile.
1 kg salatalık
110 kalori
650 gr yoğurt
325 kalori
3 portakal
150 kalori
100 gram peynir
260 kalori
2 dilim ekmek
160
toplam:1005 kalori
Katrem
14 Ocak = 83.1
21 Ocak = 81.2
28 Ocak = 80.5
4 Şubat = 79.4
11 Şubat = 78.2
18 Şubat =76.9
25 Şubat =
canım 1 kg salatalık mı? ödem sorunun bundan kaynaklanıyor büyük ihtimalle. salatalığın 1 tanesi bile çok fazla su tutuyor vücutta, değil ki 1 kilosu. bir de salatalığı bırak da dene bakalım. ben bi ara ayurveda diyeti için doktora gitmiştim. bana salatalığı kesinlikle yasaklamıştı, ödem yaptığı gerekçesiyle.
kızlar bu arada yazmak hiç içimden gelmiyor. ilaçlar pazartesi günü bitiyor. o yüzden salıya kadar bıraktım ben diyeti. hepiniz çok iyi gidiyorsunuz. salı günü bomba gibi döneceğim aranıza.
Canım gerçekten mi?
Ben salatalık ödem atmaya yardımcı olur, nasılsa %70'inden %80'inden fazlası su diyerek bolca yedim salatalığı
Bunu gerçekten bilmiyordum, bir taraftan ilaç kullanıyorum ödemi söksün diye diğer taraftan salatalık yiyiyorum...
Bu bilgi gerçekten çok değerli canım, çok çok teşekkür ederim.
Bugünde salatalık yiyiyordum, şimdi yazdıklarını görünce hemen bıraktım.
O yüzden hala şişkin şişkin geziyorum, yere basarken ayaklarımda şişkinlik nedeniyle ağrı bile duyuyorum
Çok teşekkürler canım
süpermiş canım tebrik ederim çok çok bende denicem en kısa sürede tabi bnm şu an burda sıkma meyve suyu bulmam imkansız o yüzden ancak eve gittiğim bi ara deneyebilirmmm =)
tamam bu kadarsa çok da abartmamışsın demektir üzülme :) ama 1 ay değil mesela bi kilo hedefi koy kendine şöyleki; mesela benm yaza kadar hedefim en az bi 10 kilo daha vermek ama 5 martta doğum günüm var dedim ki kendime eğer 5 marta kadar 67 olursam 1 dilim yiycem pastamdan sonra ki hedefimde 65 olcak mesela dicem ki 65 olunca 1 tane sundae yiycem gibisinden bu tarihi de not et bi kenara ki 1-2 hafta sonra yine böyle bişi olduğunda hatırla
ben kilomu bildirmeyi unutmuşum
76.1 kiloyummm
800 gr daha gittiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?