Bitanem aman 1000 cal'ın altına düşmemeye çalış.1000 cal'ın altında yavaş yavaş yağ değil kas eritmeye başlıyor ve tehlike doğuyor.Komşumun kızı 24 yaşında,160 boyunda ve 95 kilo.Diyetisyeni ona 2400 cal diyet vermiş ve haftada 1.5-2 kilo vererek 4 ayda 20 kilo verdi.Düşün bak,ben 1200-1300 alıyorum,ona bile panikliyorum.Aman dikkat et.günaydın kızlar dün benim için kötü geçti ne birşey canım istedi nede spor yapma isteği duydumama yinede dünkü yediklerimi paylaşayım.
sabah:
200ml yy sütle yapılmış nescafe:100
ara:
1 elma:60
2-3 tane badem ve kuru üzüm:20
öğle:
1 porsiyon mücver:300
salata:85
ara:
yeşil çay:0
yeşil elma:45
1-2 tane badem:10
akşam:
kremalı tavuk çorbası:76
TOPLAM:696 KALORİ:93:ama gün içinde pek spor falanda yapmadığım için diğer günlere denktir diye düşünüyorum:44:
Bitanem aman 1000 cal'ın altına düşmemeye çalış.1000 cal'ın altında yavaş yavaş yağ değil kas eritmeye başlıyor ve tehlike doğuyor.Komşumun kızı 24 yaşında,160 boyunda ve 95 kilo.Diyetisyeni ona 2400 cal diyet vermiş ve haftada 1.5-2 kilo vererek 4 ayda 20 kilo verdi.Düşün bak,ben 1200-1300 alıyorum,ona bile panikliyorum.Aman dikkat et.
haklısın canım çok az yemişim dünama dedim ya dün kendimi kötü hissediyordum ve canım bişey istemedi hiç ve neredeyse hiç harekette etmedim bir miskinlik vardı yani ama bugün gayet iyiyim yumurta,peynir,ekmek,domates salatalıklı kahvaltımı yaptım sabah sporumu yaptım şimdide elmamı yiyorum
oohh afiyett olsunnn canımm:))) bende bu hafta cok hareketsızım ... yarın kesın kılo vermemıs olurum( dun alkol aldım oyusden bugun bol bol su ıcıorum ve yesılcayy ödemi atmak için...
evet belki havalardanmı bilmem bazen insan hareket etmek istemiyor.ama istemeye istemeye başladığımda birde bakmışım yarım saat geçmiş bilebirde ben sauna eşofman giyiyorum inanılmaz ter atıyorum hergün.eşofmanı asla odada çıkaramam duşkabininin içinde çıkarıyorum foş diye sular akıyor kilodan ziyade terleme bütün gözenekleri açıyor duştada kese yapınca sonra nemlendirici sürünce bebek teni gibi tenin oluyor
emin misin canım? nick aynıydı profil resmi aynıydı kilo hedefi ve günlük alman gerekn kalori fln filn hepsi aynıydı bende sen sandım hatta bulursam atıyım sana özelden bak bi
bugünkü listem:
sabah:
yumurta:80
domates_salatalık:20
beyaz peynir:30
1 dilim ekmek:70
ara:
yeşil elma:45
öğle:
yumurtalı pırasa:250
yarım porsiyon salata:40
1 dilim ekmek:70
ara:
yeşil çay:0
havuç:30
akşam:
domates soslu makarna:332
50 gr yoğurt:34
TOPLAM:1001 kalori
akşamki yemeğine bayıldımmm ıımmhhhh afiyet olsun canum:))
teşekkürler canım sanada afiyet olsun:)yalnız sen de bugün biraz düşük kapatmışsın gibi tatlım:44:
merhaba kizlarrrrrrrrrrrr regl olmusum sabah kalktimkibu haftayi ii degerlendirmem lazim metabolzmam daha hizli calsio ama bugun aksama cok guzel yemekler var kofte pilav patates pure revanii hashasli corek offfffffffffff gelde yeme simdi hepsinden azar azar yemeyi dusunuorum asiriya kkacmadan bakaaliimm
selamm canımm bende reglıoyım bıraz uzun surer benımkıı yarın tartıda kac cıkıcagımı merak edıorumm... bende dun valla dısarda kofte yedım tabakta pılavı , patates kızarması (encok sewdiğim şey) ama yemedimmmm sadece 4 tane köfteyı yedımm:)))) cunkı eger ben o patetsden 1 2 tane yeseydım bılıorumkıı kalanlarınıda gotururdum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?