Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
kizlar bende tartida regl olmama ragmen 61.4 ciktim 100gr asagi gosterdi tarti dun tartildim ama ben reglimin birinci gununde

selam kızlar kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum en gözüme çarpan filizz oldu 1200 çok iyi gitmiş sıkı tutunca gidiyor işte ben bu hafta bir gün iyiysem iki günü bozdum evde olduğumda gayet iyi gidiyor ... regl olmam gerekiyor 2 gündür bekliyorum karnım şiş ağrım var ama olamadım , wc yede çıkamıyorum dün 2 tane form çayı içtim yok yok yok buna rağmen sabah tartıya çıktım 56.9 geldim böyle olunca 1 kilomu düşeyim daha çokmu düşeyim daha azmı hiç bir fikrim yok :44:kilo bildiriminde bulunmak istemiyorum bu hafta kilo almadım verdim mide bilmiyorum

kizlar bende tartida regl olmama ragmen 61.4 ciktim 100gr asagi gosterdi tarti dun tartildim ama ben reglimin birinci gununde

canım bence daha çok vermişsindir hemde birinci günü tartıldın ..dün arkadaş regl döneminde tarttı en az 1 kilo fazla gösteriyor diyordu hadi ben bir kilo demesemde en az 500 gr bir birikme olmuştur vücudunda ...

neyse bugünkü menüme geçeyim
2 dilim ekmek:140
20 gr tahin helvası:103
1 hamburger:272
büyük bir elma:70
sebzeli mercimek çorba:200
50 gr yoğurt:44
TOPLAM:829 KALORİ

canım yoğurdu biraz daha fazla yiyerek kalorini yükseltmeni öneririm yoğurdun kilo vermede etkisi büyük benim kayınbabm 25 kilo verdi neredeyse günde 1 kg yoğurt yiyor

mavişcim ama burda ekmek cok kalorisı yuksekkmiş ... mesela bizim işyerinde var bi tane hamburger ekmegi gibi kepeklisi 70 kalori sanırım ama tabı onuda yıyınce doymuorsun :))))

haklısın canım bunun üstünde susamlarda vardı belki ondan biraz daha kalorili oluyodur:44:

kalorim şimdiden 1600 oldu ne yapacağım bilmiyorum acaba bıraksam mı diyeti o yüzden kafamda karar veremiyorum

boyum 169 kilom bugün itibari ile 56.8 yaşım sene olarak 22 oy atın dicemm ama anket aaçamıyorum sanırım
yarım edin ben ne yapayım :96:

canım yoğurdu biraz daha fazla yiyerek kalorini yükseltmeni öneririm yoğurdun kilo vermede etkisi büyük benim kayınbabm 25 kilo verdi neredeyse günde 1 kg yoğurt yiyor

evet tatlım aslında kalsiyumun yağ yakmada rolü olduğunu duymuştum bende:44 halde onu 100 gr yemeye çalışayım akşambirde bugün hiç spor yapmadım yine yaçok miskin oldum çoook

Merhaba hanımlar :)

Ben bu hafta 77 kiloyum.
Herkes güzel sonuçlar almış, çok güzel kilolar vermiş, tebrikler

tatlım sen kac kılo olmak ıstıyordunkıııı :)))) bence sen gayet ıyısın suanda benım boyumda 170 am akendimş 56 düşünemiyorumm uuuwwwhhhhhh:))))) senın ara verme zamanın gelmişşş....

tatlım sen kac kılo olmak ıstıyordunkıııı :)))) bence sen gayet ıyısın suanda benım boyumda 170 am akendimş 56 düşünemiyorumm uuuwwwhhhhhh:))))) senın ara verme zamanın gelmişşş....

52 olmak istiyordum canım aynı sayılır boyumuz

canım aslında bu ölçüler normal geliyor kulağa:44:ama yağ ve kas kütlen nasıl bu önemli.eğer 36 yada en fazla 38 giyiyorsan ve belli bir bölgende daha çok yağ birikmesi yoksa o zaman idealsindir ama aksi bir durum varsa ortada o zaman tartışılır bir kilo :44:yani kişiye göre değişir o zaman.

Bu aralar iştahım çok açık,ne yesem doymuyorum
Tek yaptığım yemek yemek, rüyamda bile

Şu ana kadar

3 dilim kepek ekmeği
4 adet bisküvi
1,5 minik kurabiye
75 gr tam yağlı beyaz peynir
10 tane zeytin
1 tane salatalık
2 bardak 2 şekerli çay
1/3 muz
1 tane 2 şekerli kahve
....

yedim. Hala doymuş değilim :18:
Ne olacak benim halim

canım aslında bu ölçüler normal geliyor kulağa:44:ama yağ ve kas kütlen nasıl bu önemli.eğer 36 yada en fazla 38 giyiyorsan ve belli bir bölgende daha çok yağ birikmesi yoksa o zaman idealsindir ama aksi bir durum varsa ortada o zaman tartışılır bir kilo :44:yani kişiye göre değişir o zaman.

bugunku lıstemı duzenledım tekrar yazıyım .. ):))

Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[2] Domates 1 ADET 14.00
[6] Beyaz peynir (Edirne) 30 GRAM 90.30
[7] Marul (Kıvırcık) 10 yaprak 20.00
[10] Light Ton balığı (konserve) 8 10 gr 89.60
[11] Roka 40 GRAM 12.40
[14] Diet Etimek 1 DİLİM 30.00

akşamda: 1 tane kıymalı biber dolması 113 (yarım porsıyon dedım)
ŞEHRİYE ÇORBASI ( yarım porsiyon)57,5
300 grda yogurt: 177

toplam : 660 kalori yuvarlak hesap :))))

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/352802-bugun-giydin-cek-gorelim-2232.html
bak canım bu linkteki benim :26: 38 giyiyorum canım
sence devam mı etmeliyim bırakmalımıyım:26:
resimlerin üstüne tıklarsan daha iyi anlarsın

Son düzenleme:

ay canım dolma istedi şimdi ııımmmmafiyet olsun tatlım

sanırım bu araalr herkes oylee:S ama senın bu yedıklerınde cok bısey gıbı gorunmuyorkı canım...

çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…