Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
valla bence gayet iyisin tatlımdiyeti bırak sadece egzersiz yap bence hem kilo almazsın hemde daha zinde sağlıklı ve sımsıkı olursun

egzersize ihtiyacım var canım haklısın bana diyetteyim diye daha çok canım istiyom kio vereyim derken kilo alcam ben burada bırakıyorum

bence artıkk durmalısın canım. gayett ıyıısınnn sen kac kılo baslamsıtınn?

ben 170 ım 63-64 olmak ıstıyorumm :)) senn uçmuşsun bebeımm :))))))

66 kilo ile başladım canım 9 kilo verdim :118:
istedikten sonra yapamayacağımız birşey yok canıim ben buna inanıyorum

bende şaşırdım kendimeee:))) bugün canım pek yemekte istemıyor...

tşk ederimm canım:)))) valla mavişcimm bu aralr benım canım feci pizza çekiyorr ama yemiycem direniyorum:))

yeme canım yeme sonra pişman olursun yediğine:18:ben evde tatlı muhallebi kek falan yapıyorum ama dokunmuyorum hiçkeşke evdeki herkes diyette olsaydı.eşim beden eğitimci benim o vücut geliştiriyor diye çok yemeye çalışıyor,kızım daha 2,5 yaşında onun dengeli beslenmesi lazım ee ben nasıl zayıflıcam onların yanında bilemiyorum

ben bekarım aılemle yasıyorummm ve evde yemeklerıı genelde ben yaptıgım ıcınn şanslıyım .. az yağlı tuzsuz genelde hep sebze yemegı ve salat yapıyorum kimsenın sesı cıkmıyorr sayemde onalrda sağlıklı besleniyor :))))

sanırım bu araalr herkes oylee:S ama senın bu yedıklerınde cok bısey gıbı gorunmuyorkı canım...

Bu daha başlangıç, arkasından neler gelecek bilemiyorum, o yüzden telaşlıyım

Canım her şeyden ye...
Mesela eşin ne yiyiyorsa ya da çocuğun için yapıyorsan üçte birini ye.
Böylece hem ekstra bir şeyler hazırlamak zorunda kalmazsın hem de onların yediklerinde gözün kalmaz :)

ewet keısnlıkle ıstemekle alakalı beyınde bıtıyorrr... ben en az 58 kılo olmustumm am aben pek yakısmıyor cunkı ben yuzumden cok kılo verıyorum ve çirkin ördek gibi oluyorum :))

ewet keısnlıkle ıstemekle alakalı beyınde bıtıyorrr... ben en az 58 kılo olmustumm am aben pek yakısmıyor cunkı ben yuzumden cok kılo verıyorum ve çirkin ördek gibi oluyorum :))

bende öle sanırım herkes acıyarak bakıyo ne yiyon ne içiyon diye

sen şanslısın o zaman canım.benim eşim çok seçici her yemeği yemiyor sebze pek sevmiyorkızımada mecburen ayrı yapıyorum çoğu zaman ee çocuk sebzede yemeli tabi.şimdi birde ben diyete başladım kendimede ayrı az yağlı pişirecek olsam artık mutfaktan çıkmamam gerekecek3 kişi 3 ayrı menü düşün yani

evet tatlım aslında kalsiyumun yağ yakmada rolü olduğunu duymuştum bende:44 halde onu 100 gr yemeye çalışayım akşambirde bugün hiç spor yapmadım yine yaçok miskin oldum çoook

yaparsın canım daha gün bitmedi ben akşam eşim geldiği zaman çocukları bırakıp 1.5-2 saat kadar koşuyorum hergün bu hafta aksattım biraz eşim geç geldi işlerinden dolayı ama en azından gece yarım saat te olsa egzersiz ufak tefek hareketler yaptım sende ihmal etme ..

yaşasın yoğurt içine dereotu atıp yersen daha da faydasını görürsün

ewet senın işinde zormus canımm.. hele yemek seçen bir eşşş en zoruu sanırım :)))))))

bende bu hafta hep yeşil çay takıldım gerçekten iştahı bastırıyor ,normalde hep kahve içerdim ama artık yeşil çayla idare edecem

ben kahveyı cook severım ama uzun zamandrı ıcmıyorum sadece hsonları kahvaltıdan sonraa ıcıyorum.. selülittt durumlarından solayı ondanda mahrumumm :)))

bende bu hafta hep yeşil çay takıldım gerçekten iştahı bastırıyor ,normalde hep kahve içerdim ama artık yeşil çayla idare edecem

ben kahveyı cook severım ama uzun zamandrı ıcmıyorum sadece hsonları kahvaltıdan sonraa ıcıyorum.. selülittt durumlarından solayı ondanda mahrumumm :)))

Canım her şeyden ye...
Mesela eşin ne yiyiyorsa ya da çocuğun için yapıyorsan üçte birini ye.
Böylece hem ekstra bir şeyler hazırlamak zorunda kalmazsın hem de onların yediklerinde gözün kalmaz :)

mecburen öyle yapıyorum eğer çok şeker içeren bişey değilse canım.yalnız ben eti pek sevmiyorum yani ayda yılda bir yesem bana yeter sık sık midemi bulandırıyor ama eşimde tam bir etcilhem çok protein alıyor hemde seviyor diye bol bol yemek istiyor.

bide öyle denerim dereotunu çok severım zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…