Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419

kızartmaydı hayatım ya fritöze atıp kızartıyorlardı mantı pek sevmem aten asıl soun aşka yiyecek birşeyin olmamasıydı benim için yarın telafi edeceğim artık dediğin gibi canım =)

kızlar bu arada ben bugün hastaneye gittim benim midemde ki asit artmış boğazımı yakıyormuş o yüzden sabahları boğazım acıyarak uyanıyormuşum kolayı yasakladı =( ve de hap verdi 2 tane biri burnumdaki alerji için diğeri midem için
alerji ilaçlarının yan etkisinde kilo aldırmak var mıdır kızlar ? bi fikri olan?

Hepinize teşekkür ederim, hoşbuldum :)

neeeee bıraktınmı tdd yi, hayırlı olsun canım:13:

tatlım ben sana kolayı daha önceden yasaklamıştım dinlemedin beni bende de alerji var ama alerji ilaçları kilo yapmaz canım bazısında yan etki olarak iştah açıcı etki olabilir ama sen kontrol altına alırsın... bugün gereksiz yere çok fza yağ almışsın o badem krakerlerin yerine yulaflı, lifli bisküvilerden alsaydın keşke balık kraker, badem kraker çok yağlılar ....kendini capuchinoyada nescafe yerine yeşil çaya alıştır 5 i bir yerde iç ve de en kısa zamanda kuru kayısı al kendine abur cubur çektimi canın onları ye hem kan şekerini düzenler tatlı isteğini bastırır.... böyle giderse hedef kilona çoook uzun zaman yol alırsın hemde sağlıksız besleniyorsun

neeeee bıraktınmı tdd yi, hayırlı olsun canım:13:

Bir süreliğine öyle olmak zorunda :)
İkinci deneme için hazır olduğumda tekrar başlamak istiyorum, ayrıca teşekkür ederim

offf offf çok haklısın canım yaa =( ben bi keresinde cildimdeki alerjik yaralar için hap kullanmıştım yan etkisi iştah açmak değil direk kilo aldırmakmış içinbde yüksek miktarda glikoz mu ne varmış tam hatırlamıyorum o yüzden sormuştum :) arkadaş ortamı ya işte burda gözümü önünde neler neler yeniyor bir bilseniz her akşam patates kızartmaları tostlar cipsler... yeşil çayımda bitmiş bu arada 5i1 yerde içtim bunların üstüne zaten listemi tersten yazmıştım bugün bi de biskrem ikram ettiler ondan aldım bi tane en son 5i1 yerde içerken =(

o senin kullandığın ciltle ilgili olduğu için kortizon içeriyordur muhtemelen o geçici bir şişirme yapar benim bildiğim .. bu seferki ciltle ilgili bir alerjimi ? diğilse alerji hapları kilo yapmaz . önce kendini canım çekmiyor iştahım yok diye şartla, ben öyle yapınca işe yarıyor, diye diye gerçekten iştah gidiyo

bende 8 yıllık evliyim
benim komşularda kilolu aslında...
ama evlerinde koşu bantları var...
gümbür gümbür gümbür....

tek başıma başarırım ama..
sizler varsınız...

benim menüm bilmem kaç kalori nasıl edecem de bulacam ama...

sabah: nutellalı ekmek... böyle nasıl desem.. küçük parmağımın yarısı kadar..
yumurta kaynamış...
az peynir
5 zeytin..
tahin pekmez... 2 tatlı kaşığı..

yeşil çay 2 bardak

6-7 kaşık makarna
bir parça çikolata o da küçük parmağın yarısı kadar

çorba...
süt tarçınlı...

10 fındık öğlen ve akşam yedim...5+5

kalorileri kaç bunların?
bi de su içtim..

kuru kaysıları unuttum..
5 tane yedim

Son düzenleme:

2011-03-18 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Nutella 8 GRAM 43.2 43.2
[2] yumurta 1 adet 80 80
[3] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.5 62.5
[4] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4 41.4
[5] Pekmez 0.5 YEMEK KAŞIĞI 32 32
[6] Tahin yağı 10 GRAM 69.2 69.2
[7] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 0.5 porsiyon 110.5 110.5
[8] Sütlü Çikolata 10 GRAM 60.4 60.4
[9] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115 115
[10] Süt 0.100 LİTRE 68 68
[11] Tarçın 4 GRAM 10.4 10.4
[12] Fındık 35 GRAM 227.5 227.5
[13] Kuru kayısı 5 adet 90 90
Toplam : 1010.1 kal.
aşağı yukarı bir hesaplama oldu ne çorbası içtiğinide yazmamışsın ama çok fazla oynamaz yinede kalorin... googlede kalori sepeti yaz ilk çıkan linki tıkla oradan hergün hesaplayabilirsin ...

kızlar bu dıyetı yanında ekstra zayıflatıcı bırseyler ıcıyormusunuz.varsa nelerdır...

ben haftada bir iki sefer lahana suyu kaynatıp öğünlerden önce içiyorum birde hergün maydonoz tüketip suyunu kaynatıp içiyorum, sabahları aç karnına ilk kuru kayısı yiyip bol bol ılık su içiyorum.... hap ve benzeri zayıflatıcıları kullanmaktan yana değilim inanmıyorum çünkü daha önce nursima denedim ve kilo aldım hımmm artı olarak spora gitmeden önce karnıma bacaklarıma aktardan aldığım 4-5 çeşit yağ karışımı ile masaj yapıyorum ( melisa yağı, kekik yağı, biberiye yağı, havuç yağı, badem yağı, zeytin yağı hepsini bir şişede karıştırdım) streçfilmle iyice sarıp spora gidiyorum ....

Günaydın hanımlar.Ben de bu hafta 1100 gram vermişim,yeni kilom 96.5

canım üye oldum siteye... ama hesaplama yapamıyorum..
3 adım var..
ilkinden seçtim..
2. seçtim..
3. yazdım...
bişşey olmuyor..
sonra ne yapacağım?

gnaydın kızlar
hüüüüüü ağlamak ıstıyorummmmmmm kılommmm 66.2
naptım anlamadım yaaa şu karbonhıdratlı seylerı soyleyebılırmısınız bana
sadece 100 gram gıtmıs saka mı yaaa neden boyle oluyor regl falan da degılımmmm
bıde ınternette kılo takıbı sıtesını acamıyorum ıkı gundur sız acabılıyomusunuz :84:

canım üzülmee bende bu haftaa 100 gr vermısım:)))))))) ama ben hıc veremedım sanıyordum 100 gr sevındımm :)))))

günaydın hanımlar... pazar günü kilomu ölçeceğim bakalım 1 haftada ne olmus.bana sanki hiç vermemişim gibi geliyor ama hergün 1000 i aşmıyorum bol su tuketıyorum artı sporumu aksatmıyorum.dua edın bu ılk haftam en azından motıvasyon olsun.

canım üzülmee bende bu haftaa 100 gr vermısım:)))))))) ama ben hıc veremedım sanıyordum 100 gr sevındımm :)))))

epak cım senı tebrık ederım
ama ben ama ben sımdı de tırsıyorum kılom sabıtlendımı yoksa dıye
naparımmm nerelere gıderım bennnnn sabıtlendıyseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…