canım keşke canın çektiyse yağ mantısından tatsaydın.tamam baklava yemedıgın ıyı olmus ama mantı yemıyım dıye baska seylerden cıkarmıssın.ben herseyı yıyorum baklava ve patates kızartması harıc.ama gıdım gıdım:) ama olsun sıkma tatlı canını olur arada kacamaklar.yaparsın sporunu telafı edersın
Teşekkürler Serap :)
1- Et yemekten bıktım.
2- Karbonhidratları özledim.
3- Misafirim var, kendime ekstra şeyler hazırlama lüksüm olmayacak :)
BUGÜNKÜ LİSTEM
2 dilim tam buğday ekmeği
125 gr kaşar
2 adet salatalık
1tane tek şekerli çay
1 tane tek şekerli kahve
1 tane albeni
2 şekerli türk kahvesi
1 büyük boy elma
1 büyük boy portakal
1 tane kivi
1 şişe kola
1,5 porsiyon sebzeli/ tavuklu pilav
yarım porsiyon tatlı
Toplam: 1750 kalori
kızartmaydı hayatım ya fritöze atıp kızartıyorlardı mantı pek sevmem aten asıl soun aşka yiyecek birşeyin olmamasıydı benim için yarın telafi edeceğim artık dediğin gibi canım =)
kızlar bu arada ben bugün hastaneye gittim benim midemde ki asit artmış boğazımı yakıyormuş o yüzden sabahları boğazım acıyarak uyanıyormuşum kolayı yasakladı =( ve de hap verdi 2 tane biri burnumdaki alerji için diğeri midem için
alerji ilaçlarının yan etkisinde kilo aldırmak var mıdır kızlar ? bi fikri olan?
neeeeebıraktınmı tdd yi, hayırlı olsun canım:13:
tatlım ben sana kolayı daha önceden yasaklamıştım dinlemedin benibende de alerji var ama alerji ilaçları kilo yapmaz canım bazısında yan etki olarak iştah açıcı etki olabilir ama sen kontrol altına alırsın... bugün gereksiz yere çok fza yağ almışsın o badem krakerlerin yerine yulaflı, lifli bisküvilerden alsaydın keşke balık kraker, badem kraker çok yağlılar ....kendini capuchinoyada nescafe yerine yeşil çaya alıştır 5 i bir yerde iç ve de en kısa zamanda kuru kayısı al kendine abur cubur çektimi canın onları ye hem kan şekerini düzenler tatlı isteğini bastırır.... böyle giderse hedef kilona çoook uzun zaman yol alırsın hemde sağlıksız besleniyorsun
offf offf çok haklısın canım yaa =( ben bi keresinde cildimdeki alerjik yaralar için hap kullanmıştım yan etkisi iştah açmak değil direk kilo aldırmakmış içinbde yüksek miktarda glikoz mu ne varmış tam hatırlamıyorum o yüzden sormuştum :) arkadaş ortamı ya işte burda gözümü önünde neler neler yeniyor bir bilseniz her akşam patates kızartmaları tostlar cipsler... yeşil çayımda bitmiş bu arada 5i1 yerde içtim bunların üstüne zaten listemi tersten yazmıştım bugün bi de biskrem ikram ettiler ondan aldım bi tane en son 5i1 yerde içerken =(
eder eder inşallah .... tabii ben hergün böyle beslenmiyorum 1100 geçmezdim pek ama yine komşularımın azizliğine uğradım bide regl dönemim iştahta had safhasında
bende 8 senelik evliyim daha önce hiç doğru düzgün komşum olmamıştı 2 yıldır kendi evimizdeyiz çok şükür ve komşularımda hep yaşıt sayılırız ama yinede en küçükleri benimkafamızda uydu çok şükür özellikle karşı komşumla bir tane olsun yetiyor zaten ikimizde zayıflamak için öldük bittik birbirimizi hergün motive ettik başka konumuz yok 2 aydır diyet spor ..o bildiklerini bana aktarıyor ben ona o hemşire hastane de depolayıp bilgileri bana getiriyor bende netten okuyup okuyup ona depoluyorum 2 aydır böyleyiz birinin senin yanında olması yetiyor ve pes etmiyorsun ...
oyyy çok sevindim ne güzel vermişsintebrik ederimm bu tdd nin sayesindeyse kalori sayımına neden dönüyorsun ...
bende 8 yıllık evliyim
benim komşularda kilolu aslında...
ama evlerinde koşu bantları var...
gümbür gümbür gümbür....
tek başıma başarırım ama..
sizler varsınız...
benim menüm bilmem kaç kalori nasıl edecem de bulacam ama...
sabah: nutellalı ekmek... böyle nasıl desem.. küçük parmağımın yarısı kadar..
yumurta kaynamış...
az peynir
5 zeytin..
tahin pekmez... 2 tatlı kaşığı..
yeşil çay 2 bardak
6-7 kaşık makarna
bir parça çikolata o da küçük parmağın yarısı kadar
çorba...
süt tarçınlı...
10 fındık öğlen ve akşam yedim...5+5
kalorileri kaç bunların?
bi de su içtim..
kuru kaysıları unuttum..
5 tane yedim
kızlar bu dıyetı yanında ekstra zayıflatıcı bırseyler ıcıyormusunuz.varsa nelerdır...
2011-03-18 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Nutella 8 GRAM 43.2 43.2
[2] yumurta 1 adet 80 80
[3] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.5 62.5
[4] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4 41.4
[5] Pekmez 0.5 YEMEK KAŞIĞI 32 32
[6] Tahin yağı 10 GRAM 69.2 69.2
[7] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 0.5 porsiyon 110.5 110.5
[8] Sütlü Çikolata 10 GRAM 60.4 60.4
[9] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115 115
[10] Süt 0.100 LİTRE 68 68
[11] Tarçın 4 GRAM 10.4 10.4
[12] Fındık 35 GRAM 227.5 227.5
[13] Kuru kayısı 5 adet 90 90
Toplam : 1010.1 kal.
aşağı yukarı bir hesaplama oldu ne çorbası içtiğinide yazmamışsın ama çok fazla oynamaz yinede kalorin... googlede kalori sepeti yaz ilk çıkan linki tıkla oradan hergün hesaplayabilirsin ...
canım üye oldum siteye... ama hesaplama yapamıyorum..
3 adım var..
ilkinden seçtim..
2. seçtim..
3. yazdım...
bişşey olmuyor..
sonra ne yapacağım?
gnaydın kızlar
hüüüüüü ağlamak ıstıyorummmmmmm kılommmm 66.2
naptım anlamadım yaaa şu karbonhıdratlı seylerı soyleyebılırmısınız bana
sadece 100 gram gıtmıs saka mı yaaa neden boyle oluyor regl falan da degılımmmm
bıde ınternette kılo takıbı sıtesını acamıyorum ıkı gundur sız acabılıyomusunuz :84:
Günaydın hanımlar.Ben de bu hafta 1100 gram vermişim,yeni kilom 96.5
canım üzülmee bende bu haftaa 100 gr vermısım:)))))))) ama ben hıc veremedım sanıyordum 100 gr sevındımm :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?