- 18 Kasım 2007
- 743
- 74
- 98
- 42
mavis81 -
epakçım adet sorunları bende de başladı 2 aydırher zaman 35 günde bir olan adetim şimdi çok erken ve çok az oluyor nedensedoktorada gidemiyorum yaşadığım yerde jinekolog yoknapacam bilmiyorum.umarım stres yada diyet yapmak gibi masum bir nedeni vardır çünkü birkaç aydan önce doktora gidemem
medusacım ben kırmızı eti pek sevmediğim için et soteyi tavuk sote olarak yaptım,kıymalı ıspanağıda yumurtalı ıspanak olarak yaptım.onun dışında hepsini uyguladım sanırım.ha birde 1 kez kaçamak yapıp azıcık çikolata yedimama yinede 1.5 kilo iyi bence bu arada soteye mantar soğan sivri biber ve domates koyacan baharat olarakta tuz ve karabiber var sadece.yağ tabi çok az olacak
hoşgeldin baye bizim buradaki ama cımız tamamen birbirimize yardımcı olup motivasyon sağlamk, kilo bildirimindeki amaç ta bu başka arkadaşlarda kilo verse mutlu olup kilo verildiğini görüp daha çok azm ediyoruz ve gerçekten çoğumuz çok iyi kilolar verdik ...
canım senın bu dıyet guselde bu mevsım taze fasulyey nerden bulcaz:))) guvecte pılav fılan dıyor bıde:))) mesela peynırlı sandvıc dıyor onu ne kadar buyuklukte yıyorsun ???
canım bende bu ay bu regl döneminden çok çektim tam 12 gün gecikti ve bir gün bile aksamazdı ne önce ne sonra iki kere test yaptım hamileyim sandım Allah korusun... ne kadar sıkıntı stres yaptı anlatamam olunca rahatladım... kilo vermeden dolayı regl dönemleri, yumurtlamada gecikme yada önce olma olabiliyormuş bedensel değişimler hormonları etkiliyor...
aaa çok iyi bende eti pek sevmem senin gibi yaparım cnmdenemeyi düşünüyorum bskslım ben de çok sıkılmaya başladım çünkü diyet işinden hızlansa iyi olcak sağol cnm
evet canım biran önce sonuç göresi geliyor insanınçok zor bir diyet değil 1-2 hafta dene istersen.tek dezavantajı ara öğün yok ama ben mesela kahvaltıda yer alan elmayı yada kuruyemişleri saat 10 gibi yiyorum.kahvaltıyı 7buçuk 8 gibi yapıyoruz normalde.yani 10da yeyince ara öğün olmuş gibi oluyor
bence de bu şekilde ara öğün yapmak çok mantıklı.. zaten bu diyeti yaparsam kahvaltıda hepsini yicek vaktim olmaz alelacele çıkıom evden
yalnız bu yenekelrin yapılışından bahsetmişsin cnm farklı mı yapılışları yağ azdır ok de tarifleri nerden bulabilirim ?
KAHVALTI
simit 1 ad. 280 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 3 çay bar. 60 cal.
zeytin (siyah) 20 gr. 40 cal.
beyaz peynir (yağlı) 20 gr. 55 cal.
1. ARA ÖĞÜN
türk kahvesi - orta şekerli 1 fincan 20 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
boza 1 bard. 484 cal.
2. ARA ÖĞÜN
yoğurt (yağlı) 160 gr. 152 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
lahana çorbası 1 por. 50 cal.
kuru kayısı 5 ad. 83 cal.
1224 cal.
bugünkü menüm dünü hiç yazmayayım ...nişan davetindeydik kokteyl yemek derken yemediğim meze, et pilav pasta artı yanında 3-5 bardak içecek ben dağattım dün ne yediğimin hesabını bile yapamıyorum :97:
şimdi spora gidiyorum kızlar iyi akşamlar hepinize...
aslında bende bir sitede tesadüfen bu adamın kitabındaki tarifleri gördüm ve gerekli olanları defterime yazdım ama şimdi siteyi hatırlıyamadım:44:sen yapacaksan ben sana yazarım defterimden canım merak etme
Selam hanımlar.
İyi akşamlar hanımlar.Bugün içmde inanılmaz bir açlık hissi vardı,ancak bu kadar dizginleyebildim,hasarsız çıktım sanırım
2011-03-21 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Sütaş Light Beyaz Peynir 20 GRAM 37
[2] Zeytin (Siyah) 18 GRAM 37.26
[3] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[4] Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt 0.5 porsiyon 75.5
ARA ÖĞÜN-1:
[5]Grissini (kepekli) 1.5 ÇUBUK(6.2GR) 38.52
[6] cafe crown 2si 1 arada 1 paket 55.1
ÖĞLE YEMEĞİ:
[7] zeytinyağlı taze fasulye 1 1 porsiyon 177
[8] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
ARA ÖĞÜN-2:
[9] Sütaş Light Beyaz Peynir 10 GRAM 18.5
[10] cafe crown 2si 1 arada 1 paket 55.1
[11] Domates 2 ADET 28
[12] Diet Etimek 2 DİLİM 60
AKŞAM YEMEĞİ:
[13] Çoban Salatası 0.5 PORSİYON 45
[14] Fındık 15 GRAM 97.5
[15] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[16] zeytinyağlı taze fasulye 1 1 porsiyon 177
ARA ÖĞÜN-3:
[17] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 30 GRAM 108.9
Toplam : 1340.38 kal.
slm kızlar nasılsınız
bugün yediklerim
[1] Sütaş Lor Peyniri 36 GRAM 42.48
[2] peynirli krep 0.2 adet 40
[3] Simit 1 ADET 275
[4] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 2 porsiyon 442
[5] Sütaş Lor Peyniri 30 GRAM 35.4
[6] Ayran 0.3 ADET 27.6
[7] Portakal 1 ADET 50
[8] Mandalina 1 ADET 50
Toplam : 962.48 kal.
1200, hele ki 1100 kalorinin altını sakıncalı buluyorum ben
Ama besin dağılımını beğendim, karbonidratların yanı sıra proteinler de eksik edilmemiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?