Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419

Sınırımı bu defa 1400 olarak cızdım nıghtcım...
Gercekten oyle vucudumuz nankor degıl cabalayınca emegının karsılıgını hemen verıyor...
Cumayı ıple cekıyorum bu defa...

hiç sorma canım ya parasızlık... mecburen içtim onu da kuru kuru mideme oturmasın diye sordum ayranla fln değiştirebiliyormuyuz diye hayır dedi adam öyle anlaştık alıyosan bundan alıcaksın tamam dedim bende şekerlisi olacağına normali olsun yarım börek şöyle ki canım normalde 4 tane sigara böreği 1 porsiyon ve de 2 dilim börek 1 porsiyon demek
ben sabah 2 tane sigara böreği yedim :yarım porsiyon
akşam da 2 dilim börek yedim :1 porsiyon

yurda dönerken de canım acayip cornet çekti ya dedim zaten bugün hepten kaçtı en son da bu kaçsın

diyeti bırakmıyorum canım şu 1 haftadır diyet yapamıyorum farkettiysen saçma sapan beslendim hergün ve 1 gram bile veremedim düzenli sporda yapamadım yani diyetime 1 hafta dur demiş oldum :) yarın kaldığım yerden devam ediyorum bunu demek istedim

sabah kaçmış ama gün içinde çok güzel dengelemişsin bravoo sen iradelisin

3 çiğ köfte dürümün kalorisi bu kadarcık mı bendee istiyorummmm

bravoo pazar günü için süper hem spor var hem diyett

Markasına ve kalitesine göre fiyatları değişiyor.
Mesela Teknosa ya da Migros'ta 9.90'a satılan Voit marka pedometreler de var, 90 tl ye ithal ürünler de :)

Ben ilk önce Voit almıştım ama ölçüm konusunda pek güvenilir değildi çünkü hareket etmesen bile bazı hareketleri algılayıp sayıyı arttırabiliyordu.
Sonra Omron aldım, ondan çok memnunum.
Ama Voit alıp gün sonunda gördüğün rakamı biraz azaltabilirsin, mesela 10.000 saydıysa 8.000 adım olarak kabul edebilirsin, ben öyle yapıyordum ve inan o 10 liralık aletin bile çok faydasını gördüm :87:

Yurtta olmak diyet acısından zor canım senı cok ıyı anlıyorum...
Unıversıte yıllarımda bundan 6 sene once (yaşlanmısım yaa) dıyet yapıyordum, bılmıyordum da olarak sımdıkı gıbı ne yapmam gerektıgını, okuldan gelırdım tabı yurt oglen yemek vermıyor yarım ekmek tost yıyecegıme dıyordum ve oturup kızarmıs ekmek dılımlerıne salca surup yıyordum ya da cokelek domates falan karıstırıp kepek ekmekle yıyordum
O gunlere gıdıyorum sen yazdıkca...
Allah yardımcın olsun canım...

Evet canım 3 cıgkofte ıle durum 260 kalorı cıvarında sanırım, ben hep tek durum soyluyorum cıft yerıne...

Pazar gunlerı evde oldugum ıcın daha verımlı oluyor benım acımdan, kendıme ıyı bakıyorum acıkcası...

Yardımların ıcın cok tesekkur ederım canım ben ozaman bı teknosa ya da mıgrosa en uygun zamanda bır bakayım...
10.000 olmadan uyumazmısım

Rica ederim, bir faydam dokunduysa çok sevinirim
Eğer düzenli kullanırsan seni motive edeceğine eminim :)

Yardımların ıcın cok tesekkur ederım canım ben ozaman bı teknosa ya da mıgrosa en uygun zamanda bır bakayım...
10.000 olmadan uyumazmısım

ne yaşlanması canım ya en güzel yaşlarını yaşıyorsun şu an bence dersler yok sınavlar yok stres yok evet evet bak hem evdesin de iyi bak kendine zaten çok istikrarlı gidiyorsun listelerine bakılınca da hiç bozma

bu arada bende bir bakayım şu adımölçerlere de tam olarak nasıl birşey? ayak bileğimize fln mı takıyoruz yani nedir olayı ? :44:

Küçücük bir alet canım, kemerine ya da pantolonuna takıyorsun, sen hareket ettikçe o da adımları sayıyor :)

Biraz daha iyi olanları yaktığın kaloriyi filan da hesaplıyor yaklaşık değer olarak.

Son düzenleme:
Rica ederim, bir faydam dokunduysa çok sevinirim
Eğer düzenli kullanırsan seni motive edeceğine eminim :)

Dokunmaz mı hıc...
En kısa zamanda temın ederım ınsallah...

İşte her pencereden olaylar farklı be canım...
O zamanlar ben de oyle dıyordum, oh ders yok sınav yok...
Hayat her donemde engebelerle dolu...
Okul bıtınce de ıs derdın baslıyor, patronlar emırler...
Para derdı...
Hı evlenemeye yakınsan benım gıbı ceyız derdı

Rabbım her anımızı doya doya saglıkla yasamayı nasıp etsın ınsallah...

Küçücük bir alet canım, kemerine ya da pantolonuna takıyorsun, sen hareket ettikçe o da adımları sayıyor :)

Biraz daha iyi olanları yaktığın kaloriyi filan da hesaplıyor yaklaşık değer olarak.

çok teşekkürler canım bilgilendirme için =) o zaman bende alıyorum en kısa sürede demektirr =)

haklısın canım aslında =/ evlenmek pek bana gçre bir olay değil yani bence büyük bi cesaret evlilik bi bayan için çünkü sorumluluklar önce 2 sonra 3 katına çıkıyor =( ben kendimden başka birinin sorumluluğunu daha yüklenmeye cesaret edemem herhalde kim olursa olsun =/ allah hepimiz için en hayırlı olanı nasip etsin inşallah dediğin gibi...

1983

Yokluğun hemen hissediliyor, yoğun iş tempon içinde bulduğun ilk fırsatta yanımızda ol :)

çok teşekkürler canım. öyle özledim ki burayı. sizlerden destek almadan diyet yapmak çok zor.

AYDASUcum önerilerin için saol. mısır patlağı çok severim. yarın hemen alıcam. kuru kayısı falan da tarım çantama. öğünleri azaltınca tatlı krizimin tuttuğunu farkettim. bunlar çok güzel çözüm olacak.
vereceksin emin ol. sıkı adımlarla ilerlemek daha iyi. senin yapamayacağın bir şey olmadığını zaten ıspatladın :) bu arada benim de düğün eylüle atıldı. sanırım seninki de ramazandan sonraydı. inşallah istediğimiz forma giricez düğünlere kadar :)

HANOİcim çok zor geldi bu hafta hakikaten. kuru kayısı erik falan alıcam yanıma. bir de havaların ısınmasını umuyorum ki susayıp su içmeyi unutmayayım. çok saol desteğin için arkadaşım :)

İNDİPENDENTcım saol desteğin için. inşallah hepimizin işleri kolaylaşı dediğin gibi.

bu arada ben de pedometreyi araştırayım. bazı günler iş için 1,5 saatı buluyor yürümem. o günler spor yapmam. bilgi için çok teşekkürler URUZcum.

ÖĞLEYE DOĞRU AÇ KARNA TARTILDIM. 93.3 KİLO ÇIKTIM. BU HAFTA 700 GR VERMİŞİM. HİÇ YOKTAN İYİDİR. BENİ LİSTEYE YAZMAYIN KIZLAR. HABER VEREMEYİNCE ZAMANINDA ÇOK ÜZÜLÜYORUM. BEN YİNE BURAYA GELİR YAZARIM SİZE. HEPİNİZE İYİ HAFTALAR. GÖRÜŞÜRÜZ EN KISA ZAMANDA :)

1983...
Evet canım sen eksık etme cantndan bunları...
Uzun surelı aclıklarda kan sekerı sevıyesı duserek tatlı ıhtıyacını tetıkler canım...
Bunları yaparak onlemını alabılırsın...
Herseyde bır hayır vardır, bakarsın nıkahımız aynı gune bıle denk gelebılır
Allah ım hayırlı yuvalar nasıp etsın cumlemıze ınsallah...

Ve ve ve eylule kadar 38 bedene kadar dusebılecgın potansıyelını goruyorum sen de
Insallah daha sık gorusuruz canım
İşlarınde Allah kolaylık versın arkadasım...

Herseyın bır sırası vardır canım...
Önce okulun bıter hayırlısı ıle sonrasında iş hayatı...
Ve dusunceler degısıp bır aıle kurma ıstegı...

Kayserıye selam bu arada ya, almer hala yerınde mı ?

aaa hemşerimiyiz bu arada? =) =) evet evet yerinde hatta ben akşam haşlama tavuk 100 gr fln yazdığımda ordaki salatalardan yağsız haşlama tavuk almış oluyorum orda yiyorum bazen akşam yemeklerini profiterolu de! hayatımda yediğim en lezzetli profiterolu yapıyorlar ya :S

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor kilocuklar umarım herkes idealine yaklaşmaya devam ediyodurben diyet listesi uyguladığım için pek uğramıyorum artık buraya çünkü ben 700_900 arası kalori alarak beslendiğimde bile sadece 1 kilo verebilmiştimşimdi 1200 civarı besleniyorum 5 günde 1200 gr vermişimşu 2 günde de 300 gr gitse 1 haftada 1,5 kilo vermiş olacamüstelik adet görecem şişkinlik bile var.bu demek oluyorki az beslenmek değil doğru beslenmek gerekiyor:44nun için bir süre daha diyet listesi uygulayacağım ben neticede uzmanlar daha iyi biliyolar neyin neyle birleşiminin yağ yakmaya faydasını:44:mesela ben hergün fındık badem ceviz yiyorum sonra simiti çok severim bazı günler yiyorum kahvaltıda zeytin ve 2 dilim ekmek yiyorum buna rağmen nasıl zayıflatıyor anlamadım vallaeğer uygulamak isteyen olursa muzaffer kuşhanın akdeniz diyetini yapıyorum benbu arada 60 kiloyken başladım 1 haftada 58,5 oldu yani tabi kişiye göre değişir ama daha kilolu arkadaşlarım 2_2,5 arası verebilir bence:44:bizzat denenmiştir uygulamak isteyenlere tavsiye edebilirimben 1 hafta daha bu diyeti yapacam yine 1,5 kilo verirsem 56 kiloya inerim yani 1 ayın toplamında 62,5 la başladığım diyetime 6,5 kilo vererek devam ederim inşallahşimdilik bu kadar sonra görüşürüz arkadaşlareğer diyeti yapmak isteyen olursa yemeklerin nasıl yapıldığı hakkında fikir paylaşımında bulunabilirim kızlar hoşçakalın

herkese gunaydın ve ıyı haftalar kızlarr.....

hasonalrı ben gıremıyorum genelde gezmelerede ve dısarda oldugum ıcın.. bu hsonu vallaa cok guysellll yemekler yedım ama gunde 2 ogun yedımm.. ayalar sonra kızarmıs batates yedımmmmm cok guseldıııııı:))))))) tabı sımdık toparladım ve yıne cok sıkı bır sekılde dıyetıme devam edıcem.... belkı bu hafta becerebılırsem meyve detoksu yapmayı dusunuyorum ama işyerınde dayanabılrımıyımm bılemıyorum...

merhaba kızlar. ya bu diyet guruplarında çok paylaşım oluyor,sayfaları çok okuyamadım ama baştaki kalori cetvellerine falan baktım.yani kilo verişleriniz nasıl bilmiyorum ama benim eşim 10 gündür kendi kendine internetten indirdiği kalori cetveline göre diyet yapıyor ve 4-5 kilo kadar verdi.bende onla birlikte dikkat etmeye karar verdim.eşim günlük 1500 kalori civarı alıyor,tabi yaşı ve konumu itibariyle ona 2800 kalori gerekiyormuş,böylece sonuç baya iyi.kalori hesaplama cetveline göre benim 2100 kalori almam gerekiyormuş,bende 1300-1500 arası alırsam daha yavaş olsada zayıflarım heralde. buraya günlük yediklerimizi ve kalorilerini yazıyoruz galiba.ben çok sık nete giremiyorum,artık akşam yazarım yediklerimi.
umarım hepimiz en kısa sürede istediğimiz formumuza kavuşuruz.

buarada kilo bildirimi yaptığınızı yeni farkettim.burasıda yarışma gurupları gibimi? katılım için bi şart varmı? ben son kilomuda bilmiyorum68 falan olmalıyım galiba.bugünde kahvaltı yaptım,artık tartılmayayım dimi?

Merhabalar...
Eşinizin doktora gıtmesı gerektıgını dusunuyorum...
Bi erkek için 1500 kalori cok ama cok az...

hoşgeldin baye bizim buradaki ama cımız tamamen birbirimize yardımcı olup motivasyon sağlamk, kilo bildirimindeki amaç ta bu başka arkadaşlarda kilo verse mutlu olup kilo verildiğini görüp daha çok azm ediyoruz ve gerçekten çoğumuz çok iyi kilolar verdik ...

merhaba kizlar bugunki menum:

Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[2] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Beyaz Peynir (yağlı) 0.5 DİLİM 61
[5] Zeytin (Siyah) 18 GRAM 37.26
[6] Zeytinyağlı Barbunya 0.5 PORSİYON 164
[7] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5
[8] Portakal 1 ADET 50
[9] Kabak Dolma 1 PORSİYON 247
[10] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[11] Elma 1 ADET 60

Toplam : 991.26 kal.

Spor: 1 saat yuruyus 500 kez ip atlama ve egzersizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…