Kilonu düşününce 2 günde de aldığın kalori miktarı makul görünüyor :)
Listeler her zamanki gibi dengeli ve güzel
Sporla daha iyi sonuçlar alınıyor, ben kendimde de görüyorum bunu, spor yaptığımda 1 haftada bile güzel sonuçlar alıyorum.
canım cola zeroyu doktor sana yasaklamamıs mıydı, yine içmişsinn senn
böyle gunler de maalesef ki yenilenler artıyor ama en azından cornettoyla fazladan yarım boregi yemeseymissin aksam.
"bugünkü menum ve de diyetime resmen dur dediğim bir haftanın son kaçamaklı günü"
Bi de canım ben bu cumleni anlamadım :26: Diyeti mi bırakıyorsun, yoksa kacamak yapmayı mı yoksa her ikisini de mi??
BUGÜNKÜ LİSTEM
4 bardak şekersiz çay
2 ısırık su böreği
yarım gözleme
yarım tabak salatalık
50 gr kadar peynir
2 tane portakal
1 tabak ton balıklı salata
1 kase çorba
Bol bol salata
1 tane elma
Spor: 11.200 adım attım bugün
Bugün evde her türlü zararlı şey vardı; börek, çörek, gözleme, tatlı vs hak getire.
Sabah her birinden azar azar yemeye çalıştım ama baktım ki bütün gün boyunca böyle gitmeyecek ton balıklı salata yaptım kendime, mutfakta yedim
Akşam da sadece çorba ile salata yedim, diğerlerine dokunmadım bile
Ben iradeliyim
19 MART CUMARTESİ
Uyanır uyanmaz
50 gr yoğurt+10 gr keten tohumu+yarım litre su (75 kalori)
Spor
1000 adım twist shape (142 kalori)
Sabah
2 dilim kepek ekmeği+40 gr peynir+5 zeytin+şekersiz çay (250 kalori)
Ara
2 kuru kayısı (35 kalori)
Öğle
60 gr peynir+5 zeytin+domates+salata+2 dilim kepek ekmeği+şekersız çay (320 kalori)
Ara
3 çiğköfte ile tek dürüm (250 kalori)
Akşam
8 yemek kaşığı pırasa+200 gr yoğurt (360 kalori)
Toplam: 1150 kalori
20 Mart Pazar
Sabah
1 dilim kepek ekmek+100 gr patates kavurması+50 gr beyaz peynir+domates+5 zeytin
Ara
200 gr yoğurt+2 günkurusu+1 kuru incir+2 kuru mürdüm eriği (hepsini minik minik doğrayıp yoğurtla karıştırdım)
Öğle
1 kase tarhana çorbası+ 5 tane parmak boy kepekli galeta
Akşam
1 dilim kepek ekmek+ 1 tabak tavuk-mantar sote+ salata
Spor: 1000 adım twıst shape: 143 kalori
Sporu düşünce gün boyu aldığım kalori 965 kalori
Kendıme şok oldum
Kıyamam ya sabotaj için herkes el birliği ile çalısıyor desene...
Sanırım düğün dernek gibi birşey var evinizde...
Yatılı misafir 3 günü geçince zor çünkü...
Allah yardımcınız olsun...
Evet canım adımölçerlerden bahsediyorsun, ben çok meraklıyım gun ıcınde kac adım attıgıma da nerelerde satıldıgı ıle ılgılı bır fıkrım yok...
Ben de ıstıyorum ya ozellıkle ısyerınde patron benı ne kadar kosturuyor baksam ıyı olacak
hiç sorma canım ya parasızlık... mecburen içtim onu da kuru kuru mideme oturmasın diye sordum ayranla fln değiştirebiliyormuyuz diye hayır dedi adam öyle anlaştık alıyosan bundan alıcaksın tamam dedim bende şekerlisi olacağına normali olsunyarım börek şöyle ki canım normalde 4 tane sigara böreği 1 porsiyon ve de 2 dilim börek 1 porsiyon demek
ben sabah 2 tane sigara böreği yedim :yarım porsiyon
akşam da 2 dilim börek yedim :1 porsiyon
yurda dönerken de canım acayip cornet çekti ya dedim zaten bugün hepten kaçtı en son da bu kaçsın
diyeti bırakmıyorum canımşu 1 haftadır diyet yapamıyorum farkettiysen saçma sapan beslendim hergün ve 1 gram bile veremedim düzenli sporda yapamadım yani diyetime 1 hafta dur demiş oldum :) yarın kaldığım yerden devam ediyorum bunu demek istedim
sabah kaçmış ama gün içinde çok güzel dengelemişsin bravoosen iradelisin
3 çiğ köfte dürümün kalorisi bu kadarcık mıbendee istiyorummmm
bravoo pazar günü için süper hem spor var hem diyett
Markasına ve kalitesine göre fiyatları değişiyor.
Mesela Teknosa ya da Migros'ta 9.90'a satılan Voit marka pedometreler de var, 90 tl ye ithal ürünler de :)
Ben ilk önce Voit almıştım ama ölçüm konusunda pek güvenilir değildi çünkü hareket etmesen bile bazı hareketleri algılayıp sayıyı arttırabiliyordu.
Sonra Omron aldım, ondan çok memnunum.
Ama Voit alıp gün sonunda gördüğün rakamı biraz azaltabilirsin, mesela 10.000 saydıysa 8.000 adım olarak kabul edebilirsin, ben öyle yapıyordum ve inan o 10 liralık aletin bile çok faydasını gördüm :87:
Yardımların ıcın cok tesekkur ederım canım ben ozaman bı teknosa ya da mıgrosa en uygun zamanda bır bakayım...
10.000 olmadan uyumazmısım
Yurtta olmak diyet acısından zor canım senı cok ıyı anlıyorum...
Unıversıte yıllarımda bundan 6 sene once (yaşlanmısım yaa) dıyet yapıyordum, bılmıyordum da olarak sımdıkı gıbı ne yapmam gerektıgını, okuldan gelırdım tabı yurt oglen yemek vermıyor yarım ekmek tost yıyecegıme dıyordum ve oturup kızarmıs ekmek dılımlerıne salca surup yıyordum ya da cokelek domates falan karıstırıp kepek ekmekle yıyordum
O gunlere gıdıyorum sen yazdıkca...
Allah yardımcın olsun canım...
Evet canım 3 cıgkofte ıle durum 260 kalorı cıvarında sanırım, ben hep tek durum soyluyorum cıft yerıne...
Pazar gunlerı evde oldugum ıcın daha verımlı oluyor benım acımdan, kendıme ıyı bakıyorum acıkcası...
Yardımların ıcın cok tesekkur ederım canım ben ozaman bı teknosa ya da mıgrosa en uygun zamanda bır bakayım...
10.000 olmadan uyumazmısım
ne yaşlanması canım ya en güzel yaşlarını yaşıyorsun şu an bence dersler yok sınavlar yok stres yokevet evet bak hem evdesin de iyi bak kendine zaten çok istikrarlı gidiyorsun listelerine bakılınca da hiç bozma
bu arada bende bir bakayım şu adımölçerlere de tam olarak nasıl birşey? ayak bileğimize fln mı takıyoruz yani nedir olayı ? :44:
Rica ederim, bir faydam dokunduysa çok sevinirim
Eğer düzenli kullanırsan seni motive edeceğine eminim :)
ne yaşlanması canım ya en güzel yaşlarını yaşıyorsun şu an bence dersler yok sınavlar yok stres yokevet evet bak hem evdesin de iyi bak kendine zaten çok istikrarlı gidiyorsun listelerine bakılınca da hiç bozma
bu arada bende bir bakayım şu adımölçerlere de tam olarak nasıl birşey? ayak bileğimize fln mı takıyoruz yani nedir olayı ? :44:
Küçücük bir alet canım, kemerine ya da pantolonuna takıyorsun, sen hareket ettikçe o da adımları sayıyor :)
Biraz daha iyi olanları yaktığın kaloriyi filan da hesaplıyor yaklaşık değer olarak.
Dokunmaz mı hıc...
En kısa zamanda temın ederım ınsallah...
İşte her pencereden olaylar farklı be canım...
O zamanlar ben de oyle dıyordum, oh ders yok sınav yok...
Hayat her donemde engebelerle dolu...
Okul bıtınce de ıs derdın baslıyor, patronlar emırler...
Para derdı...
Hı evlenemeye yakınsan benım gıbı ceyız derdı
Rabbım her anımızı doya doya saglıkla yasamayı nasıp etsın ınsallah...
1983
Yokluğun hemen hissediliyor, yoğun iş tempon içinde bulduğun ilk fırsatta yanımızda ol :)
çok teşekkürler canım. öyle özledim ki burayı. sizlerden destek almadan diyet yapmak çok zor.
AYDASUcum önerilerin için saol. mısır patlağı çok severim. yarın hemen alıcam. kuru kayısı falan da tarım çantama. öğünleri azaltınca tatlı krizimin tuttuğunu farkettim. bunlar çok güzel çözüm olacak.
vereceksin emin ol. sıkı adımlarla ilerlemek daha iyi. senin yapamayacağın bir şey olmadığını zaten ıspatladın :) bu arada benim de düğün eylüle atıldı. sanırım seninki de ramazandan sonraydı. inşallah istediğimiz forma giricez düğünlere kadar :)
HANOİcim çok zor geldi bu hafta hakikaten. kuru kayısı erik falan alıcam yanıma. bir de havaların ısınmasını umuyorum ki susayıp su içmeyi unutmayayım. çok saol desteğin için arkadaşım :)
İNDİPENDENTcım saol desteğin için. inşallah hepimizin işleri kolaylaşı dediğin gibi.
bu arada ben de pedometreyi araştırayım. bazı günler iş için 1,5 saatı buluyor yürümem. o günler spor yapmam. bilgi için çok teşekkürler URUZcum.
ÖĞLEYE DOĞRU AÇ KARNA TARTILDIM. 93.3 KİLO ÇIKTIM. BU HAFTA 700 GR VERMİŞİM. HİÇ YOKTAN İYİDİR. BENİ LİSTEYE YAZMAYIN KIZLAR. HABER VEREMEYİNCE ZAMANINDA ÇOK ÜZÜLÜYORUM. BEN YİNE BURAYA GELİR YAZARIM SİZE. HEPİNİZE İYİ HAFTALAR. GÖRÜŞÜRÜZ EN KISA ZAMANDA :)
çok teşekkürler canım bilgilendirme için =) o zaman bende alıyorum en kısa sürede demektirr =)
haklısın canım aslında =/ evlenmek pek bana gçre bir olay değil yani bence büyük bi cesaret evlilik bi bayan için çünkü sorumluluklar önce 2 sonra 3 katına çıkıyor =( ben kendimden başka birinin sorumluluğunu daha yüklenmeye cesaret edemem herhalde kim olursa olsun =/ allah hepimiz için en hayırlı olanı nasip etsin inşallah dediğin gibi...
Herseyın bır sırası vardır canım...
Önce okulun bıter hayırlısı ıle sonrasında iş hayatı...
Ve dusunceler degısıp bır aıle kurma ıstegı...
Kayserıye selam bu arada ya, almer hala yerınde mı ?
merhaba kızlar. ya bu diyet guruplarında çok paylaşım oluyor,sayfaları çok okuyamadım ama baştaki kalori cetvellerine falan baktım.yani kilo verişleriniz nasıl bilmiyorum ama benim eşim 10 gündür kendi kendine internetten indirdiği kalori cetveline göre diyet yapıyor ve 4-5 kilo kadar verdi.bende onla birlikte dikkat etmeye karar verdim.eşim günlük 1500 kalori civarı alıyor,tabi yaşı ve konumu itibariyle ona 2800 kalori gerekiyormuş,böylece sonuç baya iyi.kalori hesaplama cetveline göre benim 2100 kalori almam gerekiyormuş,bende 1300-1500 arası alırsam daha yavaş olsada zayıflarım heralde. buraya günlük yediklerimizi ve kalorilerini yazıyoruz galiba.ben çok sık nete giremiyorum,artık akşam yazarım yediklerimi.
umarım hepimiz en kısa sürede istediğimiz formumuza kavuşuruz.
buarada kilo bildirimi yaptığınızı yeni farkettim.burasıda yarışma gurupları gibimi? katılım için bi şart varmı? ben son kilomuda bilmiyorum68 falan olmalıyım galiba.bugünde kahvaltı yaptım,artık tartılmayayım dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?