Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
günaydın kızlar.bugün tartıldım.2 gündür yazamıyorum.biraz yoğun ve koşuşturmacalıyım bu aralar. bugün tartılma günümdü, 700gr vermişim.şimdi evden çıkmam lazım.dönüce tekrar yazarım.
sizdende kiloları duyalım,umarım herkes vermiştir

kızlar ben bu hafta kılo bıldırımı yapmıycagımmm reglım bıtınce haftaya cuma artıkk :)))))

günaydın kızlar,
epeydir yazmıyorum bugünlerde kötü haberler peş peşe geliyor çünkü..
kilo bildirimind ebulunacağım yine aynı kilom 62
ama belden 1 cm incelmişim...

tşk ederim canım bende sizler gibi kalori hesabına göre kilo vermek istiyorum günlük 1200 -1300 bana uyar tatlım her akşam yürüyüş yapıyorum koşu bandında yani sporsuz olmuyor zayıflama malesef. bugünden itibaren bende burdayım. kalori sayımı ile kilo vermek istiyorum beni aranıza alırsınız değilmi:)))))

tabıkısındeee alırızz hoşgeldiinnn :))))

kızlar selam bende bu hafta bildirim yapmayacağım çünkü diyet de yapamadım dün de yazamadım kusura bakmayın çok koşuşturmacalı bir gündü dün gece de yoldaydık zaten

1] Domates 1 ADET 14.00
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[3] Maydanoz 15 gr 6.00
[4] Yeşil Zeytin 2 adet 14.00
[5] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[6] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.50
[7] Elma 1 ADET 60.00
[8] nestle çikolatalı gofret 1 adet 179.00
[9] Coca Cola Zero 2 KUTU 1.32
[10] Sütaş Yağlı Homojenize Yoğurt 200 gr 150.00
[11] Biftek fajita 1 1 porsiyon 310.00
[12] Prinç Pilavı (Yarım porsiyon) 1 1/2 porsiyon 163.00
[13] Domates Çorbası 1 PORSİYON 161.00
[14] Et Döner 1 100 gr 210.00
[15] Lavaş 1 ADET 100.00
[16] biskrem kakao 2 adet 111.36
[17] Çikolata Keyfi Bitter 40 GRAM 197.20

Toplam : 1790.38kal.

bunun dşında biraz jelibon ve 1 tane de gofredo attım ağzıma bi de 40 kcallık miniboy bir kahve içtim gece yolda 2000 i buldum sanırım

(7.00)bu sabah: kaşarlı tost, çay
biraz önce: cornetto çikolata

[1] Uno Tost Ekmeği 2 DİLİM) 116.00
[2] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 40 GRAM 136.00
[3] Cornetto Çikolata-Kaymak 1 ADET 210.00

Toplam : 462.00kal.

arkadaşlar 4 yemek kaşığı yoğurt kaç gram gelir sizce?

yedıklerımı gun ıcerısınde yazıyorum , cuma gunlerıde kılo bıldırımı yapıyoruzz.... ben genelde sutas lıght yogurt yıyorum 600 grlık fılan oluyorlar kutunun yarısını yersem 300 gr dıyorum ole hesaplıyorum kendı capımda:))))) kalorı sepetınden sende hesaplıyabılırsınn..

bende kalori sepetinden hesaplıyorum ama gramını tam yazamazsam yanlış olacak diye size soruyum dedim yemekhanede yiyorum bir kase yaklaşık 4 kaşık yoğurt oluyor hesaplamak için gramını bilmem lazım geliyor
bu arada bugün cuma bende kilomu yazıyım o zaman 67.400
menümüde öğleden sonra tamamını bildiririm tatlım

kutunun yarısı dolu dolu 4 yemek kaşığı edermi tahminen canım şu an gözümde canlandıramadımda tatlım

kutunun yarısı dolu dolu 4 yemek kaşığı edermi tahminen canım şu an gözümde canlandıramadımda tatlım

yapar sanırımmm yanı sen 200 250 gr dıye hesaplaa fazla olsunda az olmasın :))))))) bende genelde ogunlerımde yogurt yemeye calısıyorum... kılo vermeye yardımcı oluyorr..

hiç kilo veremeyen ben bile 45 günde 5,5 kilo verdim... inanılmaz mutluyum...kalori diyetinin yanında...

* sabahları aç karnına bir su bardağı suyun içine bir çay kaşığı elma siekesi karıştırıp içtim...
* akşam yemekten sonra maden suyunun içine bir dilim limon atıp içtim...
* haftada 3 gün pilates yaptım...
* ara öğünlerde çok atıştırma hissi olduğunda bir avuç beyaz leblebi yiyip üstene su içtim...
* yeşil çay içtim ama poşet değil aktardan açık aldım kendim demledim (2 fincan)...
* yoğurt sevmeme rağmen yoğurt yemeğe özen gösterdim (zayıflaya yardımcı diye biliyorum)...
* günde 2 dilimden fazla kepekli ekmek yemedim...

işte böyle çoook mutluyum...
ama devam edicem... bu şekilde yaşamaktan memnunum aç kalmıyorum ve kilo veriyorum...

Son düzenleme:
arkadaşlar 4 yemek kaşığı yoğurt kaç gram gelir sizce?

Yaklaşık 60-65 gram oluyor. 1 yemek kaşığı 15 gram gelir, 15 gram yoğurt da yaklaşık 15-16 kalori. Ben porsiyon hesaplarımı da bu ölçüye göre yapıyorum. Mesela 4 yemek kaşığı pilav yarım porsiyon oluyor 8 yk tam porsiyon, yani mesela 1 yemek kaşığı pilav yaklaşık 41 kalori ediyor. Böyle hesaplaması daha sağlıklı. Google'da 1 yemek kaşığı kaç gram vs diye aratırsanız ölçü değerlerini bulabilirsiniz.

sirkeli suyu ac karınına ıcemıyorum ben aksamları yatmadan once ıcıyorum sabahalrıda maydonoz suyu ıcıyorumm :))))

ben 600 grlık yogurt alıyorum yarısını koyarken dolu dolu 4 kasık yapıyor kafam karıstı benım sımdıkk

selam kızlar ben uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum.Hatta geçen aylar 60-69 kilo aralığındakilerin topiğine yazıyordum ama ordaki arkadaşlar o kadar uzun zamandır birlikteler ki kendimi aralarında hissedemedim hoş bende düzenli katılamadım hastalıklar iş derken birde yeni olmanın etkisi sanırım.neyse bir dönem kalori sayarak kilo vedim artı sporla şimdide 1000 kalorilik yemeyey çalışıyorum günde.Bir diyet menüm var ama uyamadığım zamanlarda özellikle kalori hesabı yaparak tutturmaya çalışıyorum..yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum Hepimize kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…