merhaba tatlım.. eger gunluk alman 1700 kl ise 1300 lerde tutarsan saglıklı kılo verırsın bırde sppr yapıorsan eger cok gusel olurr... burda genelde 1000 kl altına dusmuyoruz ama ben okadar dusuk kl cok nadır alıyorum gunluk ortalamam 1100 1200 arasında ve 2 aydır bu dıyetı kacamaklarla yapıyorum 6,5 kılo cıvarında verdım... eger hıc kacamak yapmasaydım daha cok verebılırdım aama hayatım boyunca kacamaksız yasıyamıyacagım ıcın onada alıstırmak lazım vucudu :)))))))))
tşk ederim canım bende sizler gibi kalori hesabına göre kilo vermek istiyorum günlük 1200 -1300 bana uyar tatlım her akşam yürüyüş yapıyorum koşu bandında yani sporsuz olmuyor zayıflama malesef. bugünden itibaren bende burdayım. kalori sayımı ile kilo vermek istiyorum beni aranıza alırsınız değilmi:)))))
tabıkısındeee alırızz hoşgeldiinnn :))))
arkadaşlar 4 yemek kaşığı yoğurt kaç gram gelir sizce?
yedıklerımı gun ıcerısınde yazıyorum , cuma gunlerıde kılo bıldırımı yapıyoruzz.... ben genelde sutas lıght yogurt yıyorum 600 grlık fılan oluyorlar kutunun yarısını yersem 300 gr dıyorum ole hesaplıyorum kendı capımda:))))) kalorı sepetınden sende hesaplıyabılırsınn..
yedıklerımı gun ıcerısınde yazıyorum , cuma gunlerıde kılo bıldırımı yapıyoruzz.... ben genelde sutas lıght yogurt yıyorum 600 grlık fılan oluyorlar kutunun yarısını yersem 300 gr dıyorum ole hesaplıyorum kendı capımda:))))) kalorı sepetınden sende hesaplıyabılırsınn..
kutunun yarısı dolu dolu 4 yemek kaşığı edermi tahminen canım şu an gözümde canlandıramadımda tatlım
çağla badem kaç kalori kızlar
arkadaşlar 4 yemek kaşığı yoğurt kaç gram gelir sizce?
hiç kilo veremeyen ben bile 45 günde 5,5 kilo verdim... inanılmaz mutluyum...kalori diyetinin yanında...
* sabahları aç karnına bir su bardağı suyun içine bir çay kaşığı elma siekesi karıştırıp içtim...
* akşam yemekten sonra maden suyunun içine bir dilim limon atıp içtim...
* haftada 3 gün pilates yaptım...
* ara öğünlerde çok atıştırma hissi olduğunda bir avuç beyaz leblebi yiyip üstene su içtim...
* yeşil çay içtim ama poşet değil aktardan açık aldım kendim demledim (2 fincan)...
* yoğurt sevmeme rağmen yoğurt yemeğe özen gösterdim (zayıflaya yardımcı diye biliyorum)...
* günde 2 dilimden fazla kepekli ekmek yemedim...
işte böyle çoook mutluyum...
ama devam edicem... bu şekilde yaşamaktan memnunum aç kalmıyorum ve kilo veriyorum...
Yaklaşık 60-65 gram oluyor. 1 yemek kaşığı 15 gram gelir, 15 gram yoğurt da yaklaşık 15-16 kalori. Ben porsiyon hesaplarımı da bu ölçüye göre yapıyorum. Mesela 4 yemek kaşığı pilav yarım porsiyon oluyor 8 yk tam porsiyon, yani mesela 1 yemek kaşığı pilav yaklaşık 41 kalori ediyor. Böyle hesaplaması daha sağlıklı. Google'da 1 yemek kaşığı kaç gram vs diye aratırsanız ölçü değerlerini bulabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?