Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
slmm kızlarr ben 10 gündür yerimde sayıyorum 100 gram bile veremedimmm ooofff (((((((((

sabah:ıspanaklı gül böreğinin yarısı. (200)
1/3 dilim yaş pasta (150)

ara. etiformdan yalnızca 1 tane (17
Öğlen:kuru fasülye((1 porsiyon) 336

daha şimdiden 703 kalori olmuş

ayrıca ben doğum yaptım ve hamile kalmadan önce 62.5 kilo idim.86 ile doğuma girdim çoğunu verdim ama şimdi vermem durdu.kendimi canlandırmak istiyoruum tekrar.

akşamada palamut ve salata yiycem.tavada palmut 211 kalori diye buldum doğru mudur kızlar.

bugünkü menüm arkadaşlar

sabah
[1] Çay 4 ADET 20
[2] Ekmek 1 DİLİM 65
[3] Tulum Peyniri 10 GRAM 25.7
[4] Domates 0.5 ADET 7
ara
[5] Sütlaç 0.5 PORSİYON 173.5
[6] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
öğle
[7] İzmir Köfte 0.5 PORSİYON 174
[8] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
ara
[9] Kuru kayısı 3 adet 54
akşam
[10] Ekmek 1 DİLİM 65
[11] Kabak Yemeği 0.5 TABAK 120
[12] Yoğurt (yağsız) 400 GRAM 200
Toplam : 1194.2 kal.

3 lt su. 2 fincan yeşil çay. 1 saat yürüyüş

Gayet ölçülü bir gün olmuş.ben ne kadar az yemişim ne kadar kalorili sen dünya yiyorsun anca 1194.2 kal aslında bunu yapmak lazım.şu kaçamaklar olmasa

bende cok begendım menunu gayet basarılıı :)))))

Ben diyetimi dün akşam biraz bozdum, bugün de düzensiz bir şekilde devam ediyor.
Gelmeye pek yüzüm yok :78:

biz burda iyi kötü her yediğimizi paylaşıyoruz o yüzden bundan kaçınmaya gerek yok tatlım

Ben diyetimi dün akşam biraz bozdum, bugün de düzensiz bir şekilde devam ediyor.
Gelmeye pek yüzüm yok :78:

canımm yanlız degılsınkı bu konudaa:)))) hepımız yapıyoruz bunu ... en kısa zamanda kendını toplaa ıpın ucunu kacırmaa eger bugun abarttıysan aksam yemıgını cok hafıf gecıstırmeye calıs...

bende oglen yemek yadım 2 yumurta ve yanında salata 2 saat sonra ısyerınde arkadsalr lahmacun solemıs canım cektıııı gıttım 1 tanesı goturdum vallaa :))))) bu durum karısında aksam brokolı haslayıp yıycemm sonra bıde bıraz fındık ve yesıl elma :)))))

tatlım bu aralar burasıı cok sessıızz

canım bence bugün burası baya hareketlenmiş. geçtiğimiz hafta, gün boyunca en fazla 5-6 mesaj yollanıyordu.
bende 2 gündür pek yazamadım,bikaç iş görüşmem vardı. çok mutluyum galiba yeniden çalışmaya başlayacağımnolur benim için dua edin.
buarada diyeti bırakmadım,hernekadar yazamasamda günlük ortalama 1300 kalori aldım.yalnız ben spor yapamadığım için istediğim gibi kilo veremiyorum galiba.komşum beni ekti,daha öncede dediğim gibi eşimde yalnız yürümeme izin vermiyor.öyle kalakaldım
menümü akşam yazacağım.toplu kalori hesabı daha iyi oluyor.
buarada aramıza yeni katılan arkadaşlar... HOŞGELDİNİZ... inşallah hepberaber sağlıklı bir şekilde kilolardan kurtuluruz

süper valla önemli olan karamsarlığa düşmeden kendimizi toparlamak bunları da yapmak lazım çünkü diyet bitince çok kötü kilo alırız tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…