canım sen kaç kilosun ne kadar kilo vermeyi planlıyorsun ne kadarını verdin
canım bence bugün burası baya hareketlenmiş. geçtiğimiz hafta, gün boyunca en fazla 5-6 mesaj yollanıyordu.
bende 2 gündür pek yazamadım,bikaç iş görüşmem vardı. çok mutluyum galiba yeniden çalışmaya başlayacağımnolur benim için dua edin.
buarada diyeti bırakmadım,hernekadar yazamasamda günlük ortalama 1300 kalori aldım.yalnız ben spor yapamadığım için istediğim gibi kilo veremiyorum galiba.komşum beni ekti,daha öncede dediğim gibi eşimde yalnız yürümeme izin vermiyor.öyle kalakaldım
menümü akşam yazacağım.toplu kalori hesabı daha iyi oluyor.
buarada aramıza yeni katılan arkadaşlar... HOŞGELDİNİZ... inşallah hepberaber sağlıklı bir şekilde kilolardan kurtuluruz
ben 75,5 ıle basladım 2 aydır yapıyorum 69,4 lerda gezınıyorum son 2 haftadır bugun tartılmadım reglıyım dıye pztesı bakıcam.. boyumda 170 hedef kılomda 63 64 olsam yeter.. hsonalrı cok sıkmıyorum kendımı ama cokta yaymıyorum eger kacamak yapmasaydım daha cok kılo verırdım ama ben boyle yapmayı tercıh ettım.... hayatım boyunca kacamaksız yasayamam cunkı :)))) benım bır avatajım tatlııyla aram cok olmamasıı cok nadır aklıma gelırde yerım :)))) cıps cok sevrdım o tarz seyelrı onalrıda kestımm arada tadımlık bısı ıcersem yanında yıyorum...
Ben diyetimi dün akşam biraz bozdum, bugün de düzensiz bir şekilde devam ediyor.
Gelmeye pek yüzüm yok :78:
aslında şu an bile boyuna göre kilon iyi ama tabi ne kadar zayıf olursak o kadar hoş düşüncelerine katılıyorum ama ben regl dönemi tatlıys-a dayanamıyorum
canım bence bugün burası baya hareketlenmiş. geçtiğimiz hafta, gün boyunca en fazla 5-6 mesaj yollanıyordu.
bende 2 gündür pek yazamadım,bikaç iş görüşmem vardı. çok mutluyum galiba yeniden çalışmaya başlayacağımnolur benim için dua edin.
buarada diyeti bırakmadım,hernekadar yazamasamda günlük ortalama 1300 kalori aldım.yalnız ben spor yapamadığım için istediğim gibi kilo veremiyorum galiba.komşum beni ekti,daha öncede dediğim gibi eşimde yalnız yürümeme izin vermiyor.öyle kalakaldım
menümü akşam yazacağım.toplu kalori hesabı daha iyi oluyor.
buarada aramıza yeni katılan arkadaşlar... HOŞGELDİNİZ... inşallah hepberaber sağlıklı bir şekilde kilolardan kurtuluruz
merhaba arkadaşlar.. bu diyet sayesinde gördüğüm kadarıyla çok başarılı olup güzel kilo veren arkadaşlar var.. ama ben yaklaşık bir aydır yapıyorum ama sadece bir kilo verebildim..arada kaçamaklarım oldu ama ortalama olarak genelde 1200 klaoriyi aşmıyorum.. nerde hata yapıyorum acaba?
slm arkadaslar ben cimen bir haftadir sizleri takip ederek bende diyete basladim :)) umarim sizlerin destegi ile bende istedigim kiloya kavusurum boyum 160 kilom 54 normal kilom ama ben vermek istiyorum eski kilom 47 idi
yaw kıslar nerdesiniz ya
bugünkü menüm :
1] Domates 1 ADET 14 14
[2] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22 22
[3] Beyaz Peynir 60 GRAM 150 150
[4] Kırmızı Biber 5 GRAM 15.9 15.9
[5] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165 165
[6] Zeytin (Siyah) 25 GRAM 51.75 51.75
[7] Yumurta (haşlanmış) 55 GRAM 86.9 86.9
[8] Beyaz Leblebi 3 AVUÇ 60 60
[9] Fındık 20 GRAM 130 130
[10] Kuru Üzüm 20 gr 60 60
[11] Çoban Salatası 1.5 PORSİYON 135 135
[12] Kayısı reçeli 10 GRAM 28.7 28.7
[13] Dondurma 50 GRAM 96.5 96.5
[14] Tavuk Sote 1 PORSİYON 230 230
[15] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5 82.5
Toplam : 1328.25 kal.
ooo dolu dolu ve super bir menu, dondurma bile var daha nolsun :)
Ben de bugun dun yediklerimi dengelemek icin dikkat ettim. Şimdiye kadar yediklerim.
Sabah: Aksamdan suda bekletilen 1 kuru kayısı(20), 1 kuru erik(10), ceviz(15) 2 bardak sıcak su
Kahvaltı:
1 haslanmıs yumurta(80)
1,5 kk köy peyniri(100)
1 dilim çavdar(60)
1/2 domates(10), maydanoz(5)
3zeytin(20)
1 tk kabak reçeli(50)
Öğle: müsli + yarım yaglı sut(150)
Ara: 1 bardak kayısılı form çayı
16:00 ezogelin çorba(200)
15:30 1 elma(75)
Toplam. 795 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?