slm kızlar.. 2 günlük protein detoksu yapıyorum.. kilo vermem durdu çünkü.. bu detoksu da arkadaşıma diyetisyen vermiş.. o 2 kilo vermiş bu detoksla ve kilo vermeye de devam etmiş.. işte menü:
SABAH:
[1] Yumurta (haşlanmış) 55 GRAM 86.9 86.9
[2] Yarım Yağlı Süt 0.2 LİTRE 130 130
[3] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6 6
ARA:
[4] Yarım Yağlı Süt 0.1 LİTRE 65 65
[5] yesil cay 1 adet 0 0
ÖĞLEN:
[6] Haşlanmış Tavuk 1 PORSİYON 259 259
[7] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6 6
ARA:
[8] Yarım Yağlı Süt 0.1 LİTRE 65 65
[9] yesil cay 1 adet 0 0
AKŞAM:
[10] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309 309(SIFIR YAĞ!!!)
[11] Yoğurt Çorbası 0.5 PORSİYON 125 125(BU BİR KASE. AMA BEN SIFIR YAĞLA VE PİRİNÇSİZ YAPACAĞIM ONDAN YARIM HESAPLATTIM )
[12] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6 6
ARA:
[13] Yarım Yağlı Süt 0.1 LİTRE 65 65
[14] yesil cay 1 adet 0 0
Toplam : 1122.9 kal.
sonucu bildiririm ben de çok merak ediyorum verecek miyim diye
canım tşkrederim bana moral verdiniz.evet yaa çok canım sıkılıyor eşim çeşit çeşit tıkınırken ben bakıyorumm onun umrunda değil çok mutlu hayatından o yedikçe ben deliriyorumm
yazarım cnm yazmaz mıyım hiç :) yalnız hiç aç kalmadım uygulaması çok kolay onu söliyim şimdiden.. bakalım neler olacak
canım tşkrederim bana moral verdiniz.evet yaa çok canım sıkılıyor eşim çeşit çeşit tıkınırken ben bakıyorumm onun umrunda değil çok mutlu hayatından o yedikçe ben deliriyorumm
herkes gitmiş ama aklım takıldı lütfeeeeen bana yardım edin.ben spor yapamıyorum,boyum 1,68ve kılom 66.her hafta kılo vermek ıstıyorum.kaç kalori alırsam her hafta kılo veririm acaba.gereken kalorıyı azaltsam kesın verırmıyım.lutfeeeeeeeeeeen yardım edın bana
selam canım..
gunluk alman kalorıyuı hesaplaman gerekıyorr ınternette bunu bulabılırsın nasıl yapıldıgınıı bır cok sıte var.. gunluk alman gereken kalorının asagısında alırsan kılo verırsın tabı sporda yaparsan dah ahızlı ve kalıcı verırsın...
mrb canım
cok saol cvp verdiğin için.ıkı yerde hesapladım farklı cıkıyo.bırınde 2100 cıvarı dıgerı 1700 cıvarı.ben 1700 u hesaba alayım ozamn.sen hangı sporu yapıyosun canım.spor yapmadıgın ve kılo verdıgın oldumu?ben yarım saat yuruyorum sadece.bılmem olurmu.
gunluk 1300 cıvarında tuttarsan kl ılk baslarda rahatlıkla verırsınn duraklama donemlerınde daha az alırsın kılonu kırmak ıcın.. ben gunde 1 saat yuruyorumm havalr guuzellesse 1 saat daha yurumeyı planlıyorum...[/QUOT
tamam tatlım oyle yapayım.umarım olur ya.artık eskı halıme donmek ıstıyorum.sen kac kalorı alıyosun.kac kılo verdın canım
gunluk 1300 cıvarında tuttarsan kl ılk baslarda rahatlıkla verırsınn duraklama donemlerınde daha az alırsın kılonu kırmak ıcın.. ben gunde 1 saat yuruyorumm havalr guuzellesse 1 saat daha yurumeyı planlıyorum...[/QUOT
tamam tatlım oyle yapayım.umarım olur ya.artık eskı halıme donmek ıstıyorum.sen kac kalorı alıyosun.kac kılo verdın canım
ben ortalama 1100 1200 alıyorum am abu aralar 900-1000 alıyorum cunkı kılo vermem durduu uzun zamandır belkı faydasıolur dıyee.... toplamda toplamda 6 kılo verdım subat basından berıdır yapıyorum.. ama kacamakalrımda oluyor hsonları oyusden az verdım çok sıkı tutsaydım daha cok verırdım...
ben ortalama 1100 1200 alıyorum am abu aralar 900-1000 alıyorum cunkı kılo vermem durduu uzun zamandır belkı faydasıolur dıyee.... toplamda toplamda 6 kılo verdım subat basından berıdır yapıyorum.. ama kacamakalrımda oluyor hsonları oyusden az verdım çok sıkı tutsaydım daha cok verırdım...
şubat basından berı ıse super vermişsın.darısı bana ınsallah.saolasın canım.
Pnrgl hoşgeldin canım
Ben başlığı biraz aksattım farkındayım ama günde 1 defa bile olsa gelmeye çalışacağım :)
Diyetler nasıl gidiyor, keyifler yerinde mi?
Benim diyet ağır aksak da olsa ilerliyor
Pnrgl hoşgeldin canım
Ben başlığı biraz aksattım farkındayım ama günde 1 defa bile olsa gelmeye çalışacağım :)
Diyetler nasıl gidiyor, keyifler yerinde mi?
Benim diyet ağır aksak da olsa ilerliyor
özletmee kendınııı uruzzcumm amaa sık sık gelmeye calıss zaten artık eskısı gıbı kımsecvıkler gelmıyorrr
Yine geldim canım
BUGÜN YEDİKLERİM
4 dilim beyaz ekmek = 320
3 bardak tek şekerli çay = 60
50 gr peynir = 130
1 tabak karışık salata = 100
2 kase çorba = 300
2 tane portakal = 100
200 gr yoğurt = 160
toplam = 1170 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?