Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419

ben bunları yesem 4 kilo kesin alrımm 3 günde yemiyorum ben bu kadar

canım tşkrederim bana moral verdiniz.evet yaa çok canım sıkılıyor eşim çeşit çeşit tıkınırken ben bakıyorumm onun umrunda değil çok mutlu hayatından o yedikçe ben deliriyorumm

canım kusurabakma pat dıye atlıyorum ama ılk defa gırdım bu topiğe.bende kalori hesabı yapcam ama spor yapamıyorum.bana yardım edermısın.kaç kalori alsam kesin zayıflarım

merhaba kızlar bugünki menüm şöleydi:

Domates 0.5 ADET 7
[2] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] Zeytin (Siyah) 30 GRAM 62.1
[5] SÜT ÜRÜNLERİ 0.5 adet 38.5
[6] Çay 2 ADET 10
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Omlet 30 GRAM 57.3
[9] kepekli makarna pişmiş 1 100 gr 116
[10] Çay 1 ADET 5
[11] Lifalif Müsli 20 GRAM 72.2
[12] Yoğurt Çorbası 1 PORSİYON 250
[13] Etli Biber Dolma 1 ADET 160
[14] Izgara Tavuk Baget 3 ADET 99
[15] Domates 0.5 ADET 7
[16] SÜT ÜRÜNLERİ 1 adet 77

Toplam :1123.6 kal.

Spor: 40dk yürüyüş ve 3/21 callanectics

herkes gitmiş ama aklım takıldı lütfeeeeen bana yardım edin.ben spor yapamıyorum,boyum 1,68ve kılom 66.her hafta kılo vermek ıstıyorum.kaç kalori alırsam her hafta kılo veririm acaba.gereken kalorıyı azaltsam kesın verırmıyım.lutfeeeeeeeeeeen yardım edın bana

yazarım cnm yazmaz mıyım hiç :) yalnız hiç aç kalmadım uygulaması çok kolay onu söliyim şimdiden.. bakalım neler olacak

bende merek edıyorum sonucuuu.. benımde kılo vermem durdu cunkı delırcemmm 3 haftadır bısey olmuyorr... lıste guselde sut yerıne yogur koysak olurmu sence? ben sutu hıc sevmem ve içememde ..

canım tşkrederim bana moral verdiniz.evet yaa çok canım sıkılıyor eşim çeşit çeşit tıkınırken ben bakıyorumm onun umrunda değil çok mutlu hayatından o yedikçe ben deliriyorumm

burda motıvasyon için varızz, birbirimize destek olmak ıcınn... bende beklıorum kılo vercegım gunu sabırlaaa v, bu sabah tartıldım yıne kılo vermemısım korkuyorum sınrıden tartıyı fırlatıp kırcam dıye :)))))

selam canım..

gunluk alman kalorıyuı hesaplaman gerekıyorr ınternette bunu bulabılırsın nasıl yapıldıgınıı bır cok sıte var.. gunluk alman gereken kalorının asagısında alırsan kılo verırsın tabı sporda yaparsan dah ahızlı ve kalıcı verırsın...

bugünkü sabah ve öğlen menummm.. akşamıı bılmıyorum ne yerım..

Simit 1 ADET 275.00 ( yarısını sabah yedım yarssınıda öğlen yiyicem)
[3] Beyaz Peynir 50 GRAM 125.00
[4] Domates 3 ADET 42.00
[5] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22.00

toplam 464 cl

Slm kızlar bu sabah ki menüm:
Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[2] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
[3] yumurta 1 adet 80
[4] Tahin Pekmez 1 KAŞIK 88
Toplam 433 kalori
Bugün tatlıya karşı zaafım var inşallah kontrolden çıkmam birazdan leslie yapacam sevgiler

herkese tekrar merhaba. buaralar çok yoğunum pek gelemiyorum ama diyetide bozmuyorum.bugün kahvaltıyı ancak 11 gibi yapabildim,onun için öğle yemeğim 2-3 gibi olur heralde.bi arkadaş yazmıştı akşamı yalnız yoğurt ve salatayla geçiriyormuş.ya bendemi öyle yapsam napsam çünkü sporsuz sadece kalori kısıtlayarak kilo veremiyorum ben.ortalama aynı kilolarda(200 gr aşağı-200 gr yukarı) tekrarlayıp duruyorum. bugünkü kahvaltım:

[1] Diet Etimek 1.5 DİLİM 45
[2] kaşar peyniri (yağlı) 1 kibrit kut. 124
[3] Domates 0.5 ADET 7
[4] yumurta 1 adet 80
[5] Şeker (küp) 0.5 ADET 9.75
Toplam : 265.75 kal.

mrb canım
cok saol cvp verdiğin için.ıkı yerde hesapladım farklı cıkıyo.bırınde 2100 cıvarı dıgerı 1700 cıvarı.ben 1700 u hesaba alayım ozamn.sen hangı sporu yapıyosun canım.spor yapmadıgın ve kılo verdıgın oldumu?ben yarım saat yuruyorum sadece.bılmem olurmu.

gunluk 1300 cıvarında tuttarsan kl ılk baslarda rahatlıkla verırsınn duraklama donemlerınde daha az alırsın kılonu kırmak ıcın.. ben gunde 1 saat yuruyorumm havalr guuzellesse 1 saat daha yurumeyı planlıyorum...

Pnrgl hoşgeldin canım

Ben başlığı biraz aksattım farkındayım ama günde 1 defa bile olsa gelmeye çalışacağım :)
Diyetler nasıl gidiyor, keyifler yerinde mi?
Benim diyet ağır aksak da olsa ilerliyor

saolasın canım.hoşbulduk.umarım bende sızın gıbı kılo verırım.hepımıze kolay gelsın.

özletmee kendınııı uruzzcumm amaa sık sık gelmeye calıss zaten artık eskısı gıbı kımsecvıkler gelmıyorrr

özletmee kendınııı uruzzcumm amaa sık sık gelmeye calıss zaten artık eskısı gıbı kımsecvıkler gelmıyorrr

Yine geldim canım

BUGÜN YEDİKLERİM
4 dilim beyaz ekmek = 320
3 bardak tek şekerli çay = 60
50 gr peynir = 130
1 tabak karışık salata = 100
2 kase çorba = 300
2 tane portakal = 100
200 gr yoğurt = 160

toplam = 1170 kalori

gell canımmm gelll :))))) yediklerin gayet başarılı canımm afiyet olsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…