hoşbuldum canım.katılayım aranıza bari ben de....lahana suyu içiyorum ama herkes mucize diyor yok değil kesinlikle...
ben 55 le hamile kaldım 75 le doğuma girdim.65 le çıktım 1 yıl olacak daha 59 kiloyum.55 kesin olmam lazım da şimdilik 4 kilodayım.nasıl başlasam acaba.işe yarıyor mu?sen mesela 5 i bir yerde,lahana,soğan vs içmiyor musun?içen yok mu?
bunları karışık acıktıkça yiyorsun galiba?
boyunn kac senın ?? ben yesıl cay ıcıyorum gunde 2 3 tane aksamalrıda yatmadan once sırkelı su ıcıyorum ama bunlarıı kılo vermek ıcın degılde saglıklı dıye ıcıyorumm tabı arada fayadlarıda oluyorr:)))) ve hergun 1 saatt yuruyorumm sporr sartt canım... senın zaten cok kılo fazla yon yok 4 kılo vermek ıstıyorsunn dımı ?
1,60 boyum benim.
ben de çok bitki çayı içiyorum ne bulursam...ıhlamur kuşburnu, yeşil çay özellikle,elma...
ben çalışıyorum ama masa başı o yüzden veremiyorum biraz da ama evde olunca daha çok yiyorum.burda en azından çay alternatifi fazla:82:
bende calısıyoerum masa basındayım sabah 9 aksam 6 genelde hep masamdayım buyuzden ev eyuruyorum 1 saate yakın suruyor :))) hiçi yedıklerıme cok dıkkat edıorum kacamakta yapmıyorum zaten artık mıdemde kuculmuss.. kacamaklarımı hsonalrı yapıyorum :)))))))
epak millet kaç kilo verdi bu yöntemle haftada ya da 15 günde
ben 4 ayda 8 kilo verdim
Mavişcim çook gecmıs olsunnn tatlım, bende dıyorum ki bu kız nerelerde hiç girmiyor sesi cıkmıyor dıyetı bıraktı heralde dıye dusunmustumm... :))) tatlım kendını hıc zorlama hastayken ıyuılesınce ayran corbası detoksu yaparsın 2 gun ben yaptım 2 kere bu ayda yapıcam ınsalhh... tekrar cok gecmıs olsunn canım..
aç olanlar parmak kaldırsın...
men men mennnnnnnnnnn:84:
protein detoksuna 63.8 ile başladım 62.4 ile bitirdim ... bugün 62.4 geldim ama regli oldum arkasından sanırım daha da az gelebilirdim... şimdi diyete devam... menüm:
[1] Beyaz Leblebi 2 AVUÇ 40 40
[2] Beyaz Peynir 40 GRAM 100 100
[3] Domates 1 ADET 14 14
[4] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[5] Katmer Kraker 35 GRAM 156.8 156.8
[6] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5 82.5
[7] Domates 1 ADET 14 14
[8] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[9] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.5 62.5
[10] Leblebi Beyaz 1 AVUÇ 20 20
[11] Lavaş 0.5 ADET 50 50
[12] Muz 0.5 ADET 50 50
[13] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 68
[14] Çikolatalı Kek 20 GRAM 85.6 85.6
[15] Kuru Üzüm 10 gr 30 30
[16] Keşkek(tavuklu) 1 PORSİYON 350 350
Toplam : 1145.4 kal.
bi 100 cal daha albilirim ama meyve filanla
Adet öncesi vucüt 1 kiloya yakın ödem tutuyo biliyosun hedefine ulaşmışsın o zaman önümüzdeki zamanlarda bende yapayım ozamanAklıma bişey takıldı yediğin kekin üzümün gramajını nasıl hesaplıyorsun canım yaaa :26:
canım teşekkür ederim sağlık gibisi yok valla gerisi oluyor bir şekilde.pazartesiye kadar kendimi tam toplayabilirsem bu ayran detoksunu yapayım ben.bu 2 günde kilo verdinmi tatlım birde 2 günün sonunda normal beslenmeye başlayınca metabolizman sorun yarattımı?ha birde ayranı tam yağlı yoğurtla yapsam olurmu burda light yoğurt yok epakçım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?