Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419

boyunn kac senın ?? ben yesıl cay ıcıyorum gunde 2 3 tane aksamalrıda yatmadan once sırkelı su ıcıyorum ama bunlarıı kılo vermek ıcın degılde saglıklı dıye ıcıyorumm tabı arada fayadlarıda oluyorr:)))) ve hergun 1 saatt yuruyorumm sporr sartt canım... senın zaten cok kılo fazla yon yok 4 kılo vermek ıstıyorsunn dımı ?

bunları karışık acıktıkça yiyorsun galiba?

bu sıra yeme sıram değil .. karışık giriyorum ben.. kahvaltıda yediklerim arada yediklerim.. mesela listenin en başındaki 2 avuç leblebiyi saha değil biraz önce yedim daha.. ama siteye yazınca başta çıkyor...

valla önceki sayfalarınıza baktım mantıklı geldi yediklerini saymak yarın ben de başlıyorum kızlarrrrr......bakalım nasıl olacak.kimler kaç kilo verdi bu diyetle

1,60 boyum benim.
ben de çok bitki çayı içiyorum ne bulursam...ıhlamur kuşburnu, yeşil çay özellikle,elma...
ben çalışıyorum ama masa başı o yüzden veremiyorum biraz da ama evde olunca daha çok yiyorum.burda en azından çay alternatifi fazla:82:

epak millet kaç kilo verdi bu yöntemle haftada ya da 15 günde

bende calısıyoerum masa basındayım sabah 9 aksam 6 genelde hep masamdayım buyuzden ev eyuruyorum 1 saate yakın suruyor :))) hiçi yedıklerıme cok dıkkat edıorum kacamakta yapmıyorum zaten artık mıdemde kuculmuss.. kacamaklarımı hsonalrı yapıyorum :)))))))

yürümen çok güzel...keşke ben de yürüyebilsem o kadar.evimin önünde iniyorum ve ben de sadece haftasonu kaçamak yapıyorum kahvaltıda özellikle..ama o kadar da olsun demi...diyet yapcaz diye hayatı zehir etcek değiliz. sen sayıyormuşsun kaloriyi ben kendimce dikkat ediyorum işte. bi de bunu deniycem

Burada kendimce bir yanlışa parmak basmak istiyorum kızlar. Mesela mercimek 314 kalori /100 gram denişmiş.Listenizde hiç çorba görmedim ben. Yani normalde midenizi çorbayla kandırın derler ya…Bizim içtiğimiz 1 tabak çorba gelse gelse 25-30 gram mercimeğe takabül eder diye düşünüyorum…o da 95 kalori falan yapar. Gerçi diğer çorba malzemesi vs derken 150 yi bulur.yine de çok mu acaba ya:2:

aç olanlar parmak kaldırsın...
men men mennnnnnnnnnn:84:

Kızlar selamlar ben de dogru duzgun giremiyorum yogunum su aralar Geliyorum hızlıcaa okuyorum yazanları. maviscim gecmis olsun canım sana da ben de nerelerde diyordum sana, var bikaç kişi daha uzun suredir girmeyip de merak ettigim. 3 gundur 1200-1250 arasi takılıorum. Bi de boyle deniyelim bakalım. Gerci su ara acayip karbonhidrat yuklemesi yapıorum, simit, form biskuvi vs. İnşallah kilo olarak geri donmez bu degisiklik bana. Bugun de Bugun de 1250 ile tamamlıcam gibi. yediklerimi ayrıntılı yazamıcam canlarrr, yarın baskulde cıkan sonucumla gorusuruz. Hepinize saglıklı yemekler ve tartıda düşük sayılar diliyorum.

canım teşekkür ederim sağlık gibisi yok valla gerisi oluyor bir şekilde.pazartesiye kadar kendimi tam toplayabilirsem bu ayran detoksunu yapayım ben.bu 2 günde kilo verdinmi tatlım birde 2 günün sonunda normal beslenmeye başlayınca metabolizman sorun yarattımı?ha birde ayranı tam yağlı yoğurtla yapsam olurmu burda light yoğurt yok epakçım

Slm kızlar bugün güne gittim çok abartmamaya çalışsamda limitimi doldurdum yine de iyi geçti benim için
[1] Marmelat 20 GRAM 51.4
[2] yumurta 1 adet 80
[3] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[4] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[5] Portakal 1 ADET 50
[6] Börek 1 PORSİYON 330
[7] kedi dilli pasta 0.5 porsiyon 290
[8] mercimekli köfte 0.3 3 adet 46.2
[9] Peynirli Poğaça 1 ADET 220
[10] Süt 0.1 LİTRE 68

TOPLAM 1352 KALORİ
Artı bizim leslie ile birlikte 1 saat yürüdüm

Adet öncesi vucüt 1 kiloya yakın ödem tutuyo biliyosun hedefine ulaşmışsın o zaman önümüzdeki zamanlarda bende yapayım ozaman Aklıma bişey takıldı yediğin kekin üzümün gramajını nasıl hesaplıyorsun canım yaaa :26:

[1] Knorr Çabuk Çorba (Mercimek) 1 ADET 80.00
[2] Ekmek 4 DİLİM 260.00
[3] Carte dOr Vanilyalı 1 TOP 42.50
[4] Carte dOr Çikolata Karnavalı 1 TOP 50.00
[5] Sütaş Kakaolu Süt 0.18 LİTRE 144.00
[6] Doygun Tam Buğday Ekmeği (25gr) 2 adet 141.00
[7] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[8] Domates 0.5 ADET 7.00
[9] Bal 15 GRAM 47.25
[10] Yeşil Zeytin 2 adet 14.00
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[12] Domates 1 ADET 14.00
[13] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[14] Doygun Tam Buğday Ekmeği (25gr) 1.5 adet 105.75

Toplam : 1066.50kal.

bunun dışında 250 kcal lık kakaolu ikram bisküvi yedim 1,5 lt kadar zero cola içtim şimdi de bir avuç fıstıklı cheetos yedim yani 1500 e tamamlamışımdır

bu liste detoks listesi değil aman yanlışlık olmasın

ben yumurta üstünden gidiyom cnm.. aldığım yumurtaya ort. 55 gr gelir diyo paketinde... ben de herşeyi bu kaç yumurta gelir diye hesaplıyom tam tutmuyodur tabi dee
kuru üzüm küçüklerde 2 si 1gr anca gelir.. 5 li sakızlar varya 7gr yazıyo onların üstünde bitanesi 1.5 gr işte ordan hesaplıyorum .. sorma kafayı yemiş durumdayım yane

canım geçmiş olsun senin kuşhan diyeti noldu sonuç :97::97:

günaydın hanımlar geçen hafta 112.4 olan kilom
bu hafta 111.4
akşamları yatmadan önce 5 çeşit bitkiyi demleyip içiyorum
mısır püskülü ve kırkkilit otu nu bel için eşime fizyoterapist tavsşiye etmişti
ayrıca ısırgan ve hatmi çiçeginide enerji veriyor diye arkadaş getrmişti bendede güllü yeşilçay vardı
koca bir bardak akşalları kaynattıgım suya birer tutam atıyorum hepsinden
sabahları zinde uyanıyorum enerjigim ve normalde 400- 600 grm arası veriyorum kiloyu bu hafta 1 kilo verdim denemeye devam bakalım
bir umut :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…