Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
slmm kızlarr benim kilo vermem durdu sanırım ben vazgeçcemm çok moralim bozukk((((

hayırrr canımmm vazgecmekk yok, vericezz bu kilolaları, bi daha da almıcazzz.!!!! Benim de duruyor donem donem kilo vermem, ki bu hafta nedense veremicem gibi gelior. Ama soyle dusunmek gerek. Veremedigimiz zamanlarda geri almamak icin vucut bu kiloya kendini alıstırmaya calısıyor )) Biri bunu bana da hatırlatsın ümitsizlige kapıldıgımda.

herkeswe günaydıınn kızzlarr...

hsonu cok fazla abarttıgımı solemıstım ve kılo aldıgımdan korkuyordum sabah tartıya cıktımm dayanamayıpp kılo fılan almamısım hatta vermısımmm :)))))))) bu haftaa son hızz devamm nisan ve mayıs ayı toplamında 6 kg vermem lazımmm ..

off offf benimde 3 kilom var en az vermem gereken.. şu hafta sonra ipin ucunu bi kaçırmasam aslında vereceğimde...

canımm bence hıc moralını bozmaaa ben tam 3 haftadır aynı kılodayımm ama hala devam edıyorumm. o direnıyor bende dırenıyorumm :)))))

bende kendi suçum yüzünden 4 haftadır aynı kilodayım insanın morali bozluyor gerçekten..

günaydın arkadaşlar umarm hepiniz çok iyisinizdir
bu da benim menüm
2011-04-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
sabah
[1] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
[2] yumurta 1 adet 80
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] Kars kaşarı 5 GRAM 20.75
[5] Domates 1 ADET 14
ara
[6] Kuru kayısı 3 adet 54
öğle
[7] Bahçevan Kebap (kış) 0.5 PORSİYON 163
[8] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
ara
[9] Kuru kayısı 3 adet 54
[10] Leblebi Sarı 2 AVUÇ 40
akşam
[11] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[12] Ekmek 1 DİLİM 65
ara
[13] Portakal 1 ADET 50

Toplam : 866.75 kal.

3 lt su . 2 fincan yeşil çay. yarım saat yürüyüş ve azimle zayıflamayı beklemek:)))))

süpersiinnnn :))) akşamları sadece yogurt yıyorsun sanırım ...

süpersiinnnn :))) akşamları sadece yogurt yıyorsun sanırım ...

evet canım yoğurdu kendim evde yapıyorum hazır yoğurt yemiyorum o yüzden en kalorili olanını seçiyorum kalori listesinden. akşam çok hareketsizim birde üzerime günün yorgunluğu biniyor sadece yarım saat koşu bandında yürüyüş yapabiliyorum o yüzden yemek yememeye gayret ediyorum çünkü bana kilo aldıran öğün akşam olduğu için sofrada ne olursa olsun sadece yoğurt ve 1 dilim ekmek yiyorum spordan snrada 1 portakal bakalım bir süre bu şekilde devam edeyim. sonra sadece çorba yada sadecesalata yemeyi düşünüyorum özellikle protein ve sebze besleneyim bu sıralar çünkü kilo veremiyorum tatlım

yogurdu kendın yapman ne gusellll en saglıklısıı... sadece yogurtla valla ıyı dayanıyorsunn tebrık ederım :)))))

merhabalar bu hesaplamayı nerden yapıyorsunuz bi de benim almam gereken 2442 kalori çıkıyor ne kadar da tutmamı önerirsiniz

yogurdu kendın yapman ne gusellll en saglıklısıı... sadece yogurtla valla ıyı dayanıyorsunn tebrık ederım :)))))

canım menüme bakarsan öğlen güzel yiyorum iş yerinde yemeklerimiz çok kalite ben yinede makarna pilav ve tatlı almıyorum mutlaka etli bir yemek oluyor onu yiyorum salata ve çorbalarıda tam yiyorum birde ara öğün yapıyorum o yüzden akşama açıkmıyorum sadece yoğurt yetiyor spordan sonra biraz açlık hissediyorum hemen bir meyve muz hariç onu yiyorum. sizede tavsiye ederim eğer yoğurt seviyorsanız tatlım sevmiyorsanızda sadece çorba yada sadece salata yeyin derim çünkü kalorileri nerdeyse aynı akşama çokkkkk dikkaaaaaattttt edin en tehlikeli öğün.

bu sekılde saglıklı kılo verırsın zaten.. ben yogurt cok severım ve her ogunde yemeye calsııyorum mutlaka .. oglen ve aksamalrı genelde hep sebze yıyorum.. ya salata yada sebze yemegıı.... yogurt yıyınce doydugumu hıssedıyorum tok tutuyor benı..

Kaloricetveli Miktar Kalori
[1] Etli Biber Dolma 1 ADET 160.00
[2] Zeytinyağlı Pırasa 0.5 PORSİYON 112.50
[3] Zeytinyağlı Pırasa 0.25 PORSİYON 56.25

[4] Nestle Nesfit Sade + 125ml Yağsız Süt 1 PORSİYON 151.00 ben süt yerine yogurt yedımm 2 kaşık yagsız..
[5] Domates 1 ADET 14.00
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[7] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
Zeytinyağlı Ispanak 1 PORSİYON 212.00
[2] Etli Biber Dolma 1 ADET 160.00
[3] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 100 gr 59.00

toplam 950 kl...

slm kızlar.. 2 günlük protein detoksu yapıyorum.. kilo vermem durdu çünkü.. bu detoksu da arkadaşıma diyetisyen vermiş.. o 2 kilo vermiş bu detoksla ve kilo vermeye de devam etmiş.. işte menü:
SABAH:
[1] Yumurta (haşlanmış) 55 GRAM 86.9 86.9
[2] Yarım Yağlı Süt 0.2 LİTRE 130 130
[3] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6 6
ARA:
[4] Yarım Yağlı Süt 0.1 LİTRE 65 65
[5] yesil cay 1 adet 0 0
ÖĞLEN:
[6] Haşlanmış Tavuk 1 PORSİYON 259 259
[7] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6 6
ARA:
[8] Yarım Yağlı Süt 0.1 LİTRE 65 65
[9] yesil cay 1 adet 0 0
AKŞAM:
[10] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309 309(SIFIR YAĞ!!!)
[11] Yoğurt Çorbası 0.5 PORSİYON 125 125(BU BİR KASE. AMA BEN SIFIR YAĞLA VE PİRİNÇSİZ YAPACAĞIM ONDAN YARIM HESAPLATTIM )
[12] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6 6
ARA:
[13] Yarım Yağlı Süt 0.1 LİTRE 65 65
[14] yesil cay 1 adet 0 0
Toplam : 1122.9 kal.
sonucu bildiririm ben de çok merak ediyorum verecek miyim diye

Merhaba kızlar işte bugünkü yediklerimin listesi

[1] Yarmalı Yoğurt Çorbası 2 PORİSYON 500
[2] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[3] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
[4] yumurta 1 adet 80
[5] Salam 1 DİLİM 29
[6] Yeşil Zeytin 2 adet 14
[7] Tahin Pekmez 1 KAŞIK 88
[8] Ülker – Çikolatalı Gofret (38g) 0.5 adet 104
[9] Süt 0.05 LİTRE 34
[10] Puding (çikolatalı) 0.5 PORSİYON 81.5
[11] Çilek 200 gr 74
[12] Portakal 2 ADET 100
Toplam : 1314.5 kal.
Artı 1 saat tempolu yürüyüş Bugün çok yoğundum akşama kadarda hiç oturmadım desem yeridir sevgiler hepinize

Canım bende merak ettim sonucu yaz mutlaka

Selam kızlar su anda size kütüphaneden sesleniyorumm evde maalesef hem calısamıyorum hem de aklım bi seyler atıstırmak icin cezbetmeye calisiyor beni. Bu sekilde bir tasla iki kus vuruyorum. Su yasa geldim halaaa calismak zorundayım offff offff ( maalesef baskulde gordugum rakam sindirim sorunum oldugu icin gram gram arttıyor. Bi sure durdu sanırım kilo vermem. Ama bunun beni yıldırmasına izin vermiyorum. Peki bugun neler yedim.

Sabah: 2 bardak ılık su
kahvaltı:
1 haslanmıs yumurta(80)
1 dilim cavdar(50)
1 kk koy peyniri(70)
2 zeytin(15)
1/2 domates(10), maydanoz(5)

Ara: 1/2 buyuk elma(50)
Ogle yemegine yakın Ara: 1 ıspanaklı borek(300), yesil cay
Ögle: 1 kofte(100), salata(50), yogurt(75)
Ara: 2 yulaflı kepekli form biskuvi(50)
Ara: 1/2 buyuk elma(50)
Aksam: 1 bardak cabuk corba(75), yogurt(75)
Ara: 1 espresso(10)

Toplam: 1065
Su: 2.5 litre
Spor : Ahh ahh vaktim yokk, yoksa cok istiyorummm ((
İlerleyen saatlerde de kuru kayısı, erik yerim artık. Bi de yesil cay ooo ooohhhh :)

aslında çok haklısın canım yaa.ben 7 martta kalori hesabı yaparak diyete başladım.20 günde 5 kilo verdim.sporda yapamıyorum.ama 27 marttan beri 100 grm bile veremedim.daha 10 kilo fazlam var((

canımm bence hıc moralını bozmaaa ben tam 3 haftadır aynı kılodayımm ama hala devam edıyorumm. o direnıyor bende dırenıyorumm :)))))

canım tşkrederim bana moral verdiniz.evet yaa çok canım sıkılıyor eşim çeşit çeşit tıkınırken ben bakıyorumm onun umrunda değil çok mutlu hayatından o yedikçe ben deliriyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…