ben o tarz dıyetlere guvenemıyorumm tamda bahsettıgın sebeplerden dolayı.. bazen 2 gubnluk detoks yapıyorum.. mesela bu hafta 2 gun yapcam . kalorı hesabı yaparak herseyı yıyebılırsın ve kacamak yaptıgında kılo almıyorsun sonucda hayatında boyunca kacamaksız yasıyamıycaksın oyusden onuda dengeleyınce kıloda almıyorsun.. benımde hedefım hazıran basına kadar 6 kılo vermek 2 ayım var ıste.. aslan burcusun sende benım gıbı benımde dgunum 26 temmuz.. :))
ben o tarz dıyetlere guvenemıyorumm tamda bahsettıgın sebeplerden dolayı.. bazen 2 gubnluk detoks yapıyorum.. mesela bu hafta 2 gun yapcam . kalorı hesabı yaparak herseyı yıyebılırsın ve kacamak yaptıgında kılo almıyorsun sonucda hayatında boyunca kacamaksız yasıyamıycaksın oyusden onuda dengeleyınce kıloda almıyorsun.. benımde hedefım hazıran basına kadar 6 kılo vermek 2 ayım var ıste.. aslan burcusun sende benım gıbı benımde dgunum 26 temmuz.. :))
bu detoks dediğin şey ne nasıl yapıyorsun bu 6 kiloyu verdiğindede yaptınmı verdiklerini tekarar aldınmı canım
ne güzel karekter olarak yakınız birbirimize o zaman. biraz zor gibi görünsede yapılmayacak bir diyet değil aslında. bana kilo aldıran karbonhitrat bunu tesbit ettim ama ondanda vazgeçemiyorum canım ya
umarım istediğin gibi bir hafta geçirirsin.bende haftasonu hatta önceki iki günde dahil çok kaçamak yaptım. bu hafta çooook dikkat edeceğim.amacım 1000 kalori üzerine çıkmamak. ancak böylelikle hafta ortalamasını 1200-1300 lere getirebilirim heralde.keısnlıkle cok kotuuu yaptımmm farkındayımm ve cok uzuldum ılk defaa .. ben kacamak hep yaparım ve hıc uzulmem pısman olmam am abu sefer gercektenn cok uzuldum saçmaladım cunkı... yemek yemedım boyle sacma seyler yaptımm((( neyse artık yenı hafta benım ıcın yenı baslangıccc.....
canım bu kalori hesabıyla detoks nasıl oluyor.biraz yazabilirmisin? neyi kaç kalori yiyorsun?ben o tarz dıyetlere guvenemıyorumm tamda bahsettıgın sebeplerden dolayı.. bazen 2 gubnluk detoks yapıyorum.. mesela bu hafta 2 gun yapcam . kalorı hesabı yaparak herseyı yıyebılırsın ve kacamak yaptıgında kılo almıyorsun sonucda hayatında boyunca kacamaksız yasıyamıycaksın oyusden onuda dengeleyınce kıloda almıyorsun.. benımde hedefım hazıran basına kadar 6 kılo vermek 2 ayım var ıste.. aslan burcusun sende benım gıbı benımde dgunum 26 temmuz.. :))
Herkese merhaba şuana kadar yediklerim;
[1] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[2] Süt 0.05 LİTRE 34
[3] yumurta 1 adet 80
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[5] Çikolatalı Gofret 0.5 Adet 96
TOPLAM 395 Kalori
Artı 1 saat tempolu yürüyüş inşallah bu azimle devam edebilirim:18:
artık hafta içi daha iyi olacak.hadi hep birlikte bu hafta biraz daha azimle vererlim kiloları
umarım istediğin gibi bir hafta geçirirsin.bende haftasonu hatta önceki iki günde dahil çok kaçamak yaptım. bu hafta çooook dikkat edeceğim.amacım 1000 kalori üzerine çıkmamak. ancak böylelikle hafta ortalamasını 1200-1300 lere getirebilirim heralde.
canım bu kalori hesabıyla detoks nasıl oluyor.biraz yazabilirmisin? neyi kaç kalori yiyorsun?
afiyet olsun canım hem bol protein, hemde minik bi gofret
benim kahvaltım :
[1] ETİmek Klasik 14 GRAM 56.14
[2] kaşar peyniri (yağlı) 0.5 kibrit kut. 62
[3] yumurta 1 adet 80
[4] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
[5] Domates 0.5 ADET 7
toplam 225.84 kalori
bu hafta mümkün olduğunca ekmek yemeyip yerine etimek tercih edeceğim. daha az kalorili galiba.
hiçlerıı ben cok dıkkat edıyorumda bu hsonuu sapıttımm :))))
hiçlerıı ben cok dıkkat edıyorumda bu hsonuu sapıttımm :))))
zaten şu haftasonları olmasa ben çoktan 56 olmuştum benide mahveden haftasonalrı ama olsun biz bu işi yapıcaz
burda olup bunları konuşuyor olmak bile büyük adım
umarım istediğin gibi bir hafta geçirirsin.bende haftasonu hatta önceki iki günde dahil çok kaçamak yaptım. bu hafta çooook dikkat edeceğim.amacım 1000 kalori üzerine çıkmamak. ancak böylelikle hafta ortalamasını 1200-1300 lere getirebilirim heralde.
canım bu kalori hesabıyla detoks nasıl oluyor.biraz yazabilirmisin? neyi kaç kalori yiyorsun?
afiyet olsun canım hem bol protein, hemde minik bi gofret
benim kahvaltım :
[1] ETİmek Klasik 14 GRAM 56.14
[2] kaşar peyniri (yağlı) 0.5 kibrit kut. 62
[3] yumurta 1 adet 80
[4] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
[5] Domates 0.5 ADET 7
toplam 225.84 kalori
bu hafta mümkün olduğunca ekmek yemeyip yerine etimek tercih edeceğim. daha az kalorili galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?