epakçım ayran detoksunu geçen yıl kkda görmüştüm ama şimdi aradım bulamadım:44:internettede sadece ayran,dereotu karışımı bişeyler yazıyor.sen bana bu detoksun linkini verebilirmisin canım ya
ewetkılo verdımm gerıde almadımm, tabıkı dıkkat ettıgım ıcın gerı almadım :)))
sabahalrı yumurta 1 dılım ekmek yesıllık yıyordum... dıger ogunlerde ve acıktıkcada ayran corbasını ıcıyordum 2 gun yetıyordu bana..
4 kasık yesıl mercımek, 4 kasık nohut, 4 kasık bulgur pısırıyorsun ... 2 lt suyada ayran yapıordum hepsını karıstıerıyorsun.. usutune nane pul bıberde atıordum gayetde gusel oluyorr ve ozellıkle sıcakalrda cok ıyı gıder ...
tamam canım sanırım bu mesajı diyosun.ama sanki ben içine salatalık rendesi birde aşurelik buğday konuyor diye hatırlıyorum:44:acaba ben başka birşeylemi karıştırıyorumki:44:
doğru hatırlıyorsun buğday konuluyor
sen daha önce yaptınmı canım bu detoksu?tarifi tam olarak biliyormusun?
Ben yapmadım ama daha önce okuduğum gruplarda yapanlar vardı mercimek nohut ve buğday koyuyorlar canım ama senin buna ihtiyacın yok bence
7 kilo fazlam var canım.mayısın 8 ine kadar yani tam 1 ay sürem var 5 kilo versem yeter
günde ortalama 1000 kalori alarak ve artı düzenli olarak en az 1 saat yürüyüşle verebileceğini düşünüyorum
valla şuanki yediklerim sanırım 1000de bulmuyor ama dedimya spor yapamayınca gitmiyor şu kilolar
ayrıca bence hastayken metobolizma yavaşlıyor çünküsavaşıyor mikroplara karşı
Ee güzel de 1/3 poğaçayı hiç yeme bence.1 lokma için bu kadar kaloriye değer mi
Öyle ama ben kendimi çok kısıtlamıyorumm zaten canım istediği herşeyden azar azar yiyorum onlardan kısarsam kendimi en fazla bir hafta dayanabilirim ardından saldırırım herşeye bunu çok kez yaşadım canım böyle yaparak bi şekilde nefsimi köreltmiş oluyorum
canım bende senın gıbı dusunuyorum ve ole yapıyorumm :)))))
Canım diğer türlü diyet yapmak bana işkence gibi geliyor mutsuz oluyorum bu bi diyet değil beslenme şekli aslında herşeyden fazla abartmadan beslenmeyi öğreniyoruz nefsimizle kavga etmiyoruz bu diyetinde en güzel özelliğide bu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?