Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
oohh sınavalrında gusel gecmıss masallahh :))))

vallaa leyyaa sen bukadar yemekle nasıl aysıyorsun halaaa ınanamıyorum :))))))) ben mimkiin değill yapamam bukadar az yemekle duramam :))))))))

ya canim ali$tim artik, $u anda tok degilim birazdan sütsüz $ekersiz kahve içicem ama inanki ak$amlari yarim porsiyon yedikten sonra bin pi$man oluyorum sanki karnim patlayacakmi$ gibi oluyorum tabi çok mutlu oluyorum çünkü aklim bir$eyde kalmiyor tok oldugum için

bu arada kan sonuçlarimi aldim T4 hormonu normalinden çok az dü$ük digerleri ise normal üzülegimmi sevineyimmi anlamadim, pazartesi tiroidimin ultrasonunu çekecekler bakalim ne çikacak(veya çikmayacak) artik son çare insülin testi yaptircam eger bu haftada kilo vermediysemm offf

bu arada epakcim kilo vermi$sin, çok sevindim ma$allah (darisi benim ba$ima)

tşk ederım tatalım darsısı basına en hızlı sekılde,,, valla bende uzulmu sevınmı deyım bılemedımm... ama dıger topıktekı arkadsı okuyunca aynı senın gıbı ınsulun dırencınede mutlaka baktırr en azından ılac tedavısı ile duzelırsın hemde kılo verısınde normale doner ınsallahh..

şu konularda 2 haftada 9 kilo verme kısmını okudum bugün denemek istiyorum.6 günde 3 kilo verenler var.siz ne dersiniz böyle 2 ileri 1 geri yoruldum

şu konularda 2 haftada 9 kilo verme kısmını okudum bugün denemek istiyorum.6 günde 3 kilo verenler var.siz ne dersiniz böyle 2 ileri 1 geri yoruldum

banucum ben o tarz dıyetlerı hıc saglıklı bulmuyorum ewet belkı kılo verırsın ama yıne gerı alıcaksın onları 2 haftada 9 kılo cok cıddıı bı rakam.. bence en guselı yıyerek sporlar destelleyerek kılo vermek her zaman bunu savunucam :)))))))

ama 2 ileri 1 geri yoruldum deneyimlerimi sizinle paylaşırım

ama 2 ileri 1 geri yoruldum deneyimlerimi sizinle paylaşırım

heepımız oyleyız ama tek sen deılsınkı.. arada detok yap kılonu kırmak ıcın ama sureklı 2 hafta boyunca kendı ac bırakarak kılo vermek saglıklı degılkı... spor yapıorsan sporunu arttır, ıradene hakımol bırazz bak ozaman yavasta olsa verceksın.. ben 3 hafta hıc kılo vermedım belkıde daha fazladır 69,400 de takılmsıtım bu sabh tartıldım 68 cıktım.... am ahıc pes etmedım hiçi çok dıkkat ettım.. hsonalrıda kacamak yapıorum zaten oyusden yavas verıorum ama hıc onemlı degılll sonucda verıorum..

bugun detoks yapmıyorumm canımm , normal seklıme dondum am a1 gunluk bılee yapmam yeterlı oldu 500 gr gıtmıs:)))

vayyyy aslanım benım yürü bee kım tutar senı
saka bı yana tebrık edıyorum canım kac oldun sımdı pekıııı

kesınlıkle katılıyorum sana epakcım ben bu sekılde 5 kılo verdım sonra tamamen bıraktıgım halde (bunun anlamı su oluyor onume ne gelıyorsa hıc affetmedıgım halde ) sadece bır kılosunu gerı aldım.. sımdı onu da verıyorum ..
epak sen kazana mı dustun canım sende yapsana bı kılo cızelgesı yaaaa

slm kızlar bugünkü menüm:
[1] Beyaz Peynir 75 GRAM 187.5 187.5
[2] Lavaş 0.3 ADET 30 30
[3] Domates 1.5 ADET 21 21
[4] Salatalık (hıyar) 1.5 ADET 16.5 16.5
[5] Hurma 6 ADET 90 90
[6] Simit 1 ADET 275 275
[7] Beyaz Leblebi 1 AVUÇ 20 20
[8] Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336 336
[9] Peynirli Pide 0.25 ADET 100 100
[10] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5 82.5
[11] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20 20
[12] Kabak Yemeği 0.25 TABAK 60 60
[13] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90 90
Toplam : 1328.5 kal.
1100 lere düşsem iyi olacak ya bakalım

merhaba canım keske sımıt yerıne bı dılım kepek ekmegı alsaydın 200 kalorı yaklasık olarak eksıktın ve 110lere yakındın
neyse sıkma canını yarın artık

merhaba canım keske sımıt yerıne bı dılım kepek ekmegı alsaydın 200 kalorı yaklasık olarak eksıktın ve 110lere yakındın
neyse sıkma canını yarın artık

kesinlikle haklsın cnm yiyince çok pişman oldum zaten hazmedemedi simiti resmen midem oturdu kaldı... arada oluyo cnm napalım

selam kizlarr, bugün çok uykusuzum üstelikte stresliydim sinavlardan ve bitkin dü$tüm vee maalesef biraz fazla çikolatali $eylerr yedimmm yarin tartiya yansirmi acaba evet evet yansir :18: bu hafta çok iyidim ama yarin kom$u annemi davet etmi$ gitsemmi gitmesemmi bilemiyorumm fazla yemekten korkuyorum üstelik cumarteside ak$am kuzenlere oturmaya gidicez cipsler, bisküviler falan yesem olmaz yemesem herkes yerken sohbet ederken onlari seyredemem bu yüzden bende yicem ama $imdiden dü$ünce aldi beni açikcasi, neyse bugünki menümü yazayim :
sabah ve ögle (yazmi$tim) 300kal
ara : çikolata 150
ak$am :
biraz salata (yumurtali) 120
3 yemek ka$igi kadar bulgur pilavi 120
ha$lanmi$ tavuk : 100
ara : çay ve çok az çikolatali kek (50) ve bitter ile normal çikolata 250
toplam 1100 (belkide 1200) :26: offf

slmmm kızlarrr ben 3 gündür abartmak ne kelimeeee kabarttım da kabartımmmmm

evet kızlar tam 1 klio vermişim pazartesiden beri 68 kiloyum

kızlar günaydıınnnnn,,

nerelerdesinizz.. nihayet 69,400 den düştüm artık 1 aya yakındır aynı kılodaydım artıkk 68 lerdeyımm ve yenı hedefım bir dahaki cuma 67lii rakamları görmekk:))))))))

epakçım aynı kilodayız canım ben haftaya en az 66 olmak istiyorum inşallah.......

inşallah verirsin canım azimle devam...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…