Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
Ne kadar da güzel açıklamışsın...
Temelde yeme isteğimizi önleyemediğimiz için vicdanımızı rahatlatmak için yaptıklarımızı mazur göstermek istiyoruz, mantığa bürüyoruz
Herkesin kendini rahatlatma, içinde bulunduğu stresten kurtulma yöntemleri var.
Ne yazık ki biz çözümü yemekte bulmuşuz, öyle olduğuna inanmışız...
İşte temelde yatan bu kanıyı kökünden söküp atmak çok zor :)
Bir an önce düzene girmeyelim, girmeliyiz!

Son düzenleme:
slm kıslar..dün 1500 cal oldu bygünde.. ama dünkü bundan beter tam 3 dilim kek yedim.. bugünkü menüm :
[1] Börek 0.5 PORSİYON 165 165
[2] Sade Kek 0.5 DİLİM 73 73
[3] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5 82.5
[4] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90 90
[5] Beyaz Peynir 40 GRAM 100 100
[6] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7 20.7
[7] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[8] Domates 1 ADET 14 14
[9] Muz 0.5 ADET 50 50
[10] Elma 1 ADET 60 60
[11] Fındık 10 GRAM 65 65
[12] Kellogg's Special K-Bar Şeftali 0.5 adet 45 45
[13] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5 82.5
[14] Marul Salata 1 PORSİYON 93 93
[15] Balık Tava 1.3 PORSİYON 481 481
[16] Kuru Üzüm 25 gr 75 75
Toplam : 1507.7 kal.

O zaman girdik gitti, en azından yemek konusunda

Ben bugun kendimi durdurmayı basardım. Canımın istedigini yedim ama 1000 in altında kaldım. Diğer günlerle dengelemek için bi kaç gün böyle tutmaya çalışıcam.

Sabah: 1 bardak sirkeli su
Kahvaltı:
1 haslanmıs yumurta(80)
1 dilim kepek ekmegi(50)
tulum peyniri(70)
2 zeytin(15)
1/2 domates(10)
1/2 salatalık(5)
maydanoz, dere otu(10)

Ara: Ada çayı, 1 ceviz(25), 1 incir(35)
Öğle: Kabak yemegi(150), yogurt(50), corba(75)
Ara: 1 ceviz(25), 1 incir(35), 1 elma(50)
Ara: Muzlu puding(150)
Aksam: 1 paket kepekli yulaflı biskuvi(150), yesil cay

Toplam: 985 kalori

selam kizlarr, psikolojik yemeden bahsettinizde, bende aynen öyle yaptim bugün, ben çikolatali keki çok severim, bugün bir lokma aldim ve nedense midem bulandi, ama sevdigimi bildigim için yinede yedim artik eskisi gibi degilim, midem kabul etmiyor Allah'a $ükür bugün fazla bir$ey yemedim ama tüm yediklerim çok kaloriliydi maalesef azar azar yediysemde kalorim 1400 oldu

biraz reçel 120
çokokrem 220
biraz ekmek 60
bir çatal sucuk 50
peynir 200
biraz gözleme 200
biraz kestane 250
çikolatali kek 350

Toplam 1400 kal :2: bu hafta sanirim 1 kg alcamm 1000 kaloriyi geçmeden 300gr aldigima göre belkide bu hafta 3 kg alirimmmmmmmmmmmm

günaydın ve ıyı haftalarr hanımlar...

yınee klasık bır hasonu gecırdım kacamakalr kacamaklar kacamaklarrrrr.......... bu hsonalrını napcam ben bılmıyorummm(( cmtesı sabah 2 dılık ekemek yedım normal kahvaltımı yaptım , öğlen nohut yedım yıne ekmekler amaa aksammm ablama gıttım ve cozuttum börek ve boğaca yedım bıde bu yetmesmıs gıbı cekırdeeekkkkk yedım((((

dunde fecı bır kahvaltı sonrası aksam6 da pızza yedımm ama ıncecık hamurlu yenı cıkmıss 3 dılım yedım ama gercekten cok ınceydı hamurr..

vee dogru durust su ıcemedımmm butun hsonu((

bugun sabah yıne normal hayatıma dondumm.. sabah 1 sımıt yedım öğlen salata yıycem aksamda meyve veya yogrtlaa atlatıcam 3 4 gun bu sekıldee aksamları yemek yememelıyımm....

(((

kızlar ben de karar verdim kh diyeti yapıcam ama yediğim şeylerin değerini bilmiyorum ki. nette bikaç site gezdim onlar da porsiyon hesabı ya da gram hesabı yapıyor. medusa09 cım senin otomatik bi hesaplayıcı mı var. gramı gramına hesaplıyor sanki. varsa paylaşırmısın

selam kizlarr, hepinize dü$ük kalorili bir hafta diliyorumm
ya bana ne oldu bilmiyorum ama dünden beri midem bulaniyor, özelliklede yeemk yedikten sonra, dün yinede yedim ama az önce ögle yemeginde ve sabah yedikten sonra bulanti geliyorr
bugün yediklerimm :

sabah :
1 activia vi$neli : 68
1 hurma 10
ögle :
1 domates 14
1 dilim ekmek 55
krem peynir 20
toplam : 170
ara olarakta bir kutu zero ve bir hurma yerim heralde
off midem offff

ya canim üzülme zaten hafta boyu az yiyoruzz dimi, sen yine fazla kaçirmami$sin ben baklava cips ve bisküvi yedim ama eskisi gibi gönüllü olarak degil, agzim bo$ durmasin diye çïnkü kuzenler yiyordu tabi son baklavami yerken zor yuttum midem bulandi

bende tamamen pis bogazlıgımdan yedımm ..(( neyse artık bu hafta cok sıkıcam aksamalrı sadece meyve yada yogurtla ıste gecıstırcem.. Off yaaaa ınsanlar yer kılo almazz bız azcık yesek alıyoruzz doya doya dusunmeden yemek yıyemıycem ben hıcc
(((((

googlada kalarousepetı yazzz cıkar sıteden bakabılrısın ben ordan bakıyorum ...

ya bende öyle bir yetenek varki, yemedende kilo alabiliyorum, güleyimmi agliyayimmi
bu arada bugün ultrasonla tiroidime bakacaklarrr

ya bende öyle bir yetenek varki, yemedende kilo alabiliyorum, güleyimmi agliyayimmi
bu arada bugün ultrasonla tiroidime bakacaklarrr

sıkıldım bendee dıyett yapmaktann yanıı ooff bılmıyorumm(

ıhmal etme zzatenn onu keısnlıklee sonuclarınıı haber verırasın..

Slm kızlar bugün medusanın protein detoksuna başladım şimdilik iyi gidiyorum çok açlık hissetmiyorum hele öğlen yediğim tavuk acayip tok tuttu beni arada içeceğim sütü bile içemedim o kadar tokum yani sonuçları bildiririm size

merhaba kızlar biliyorum çok sağlıksız diyeceksiniz ama ben bugün isveç diyetine başladımama gerçekten kilo veremiyorum normal bir beslenmeyletakıldı kaldı resmenbakalım 13 günlük bu diyetlede doğru düzgün kilo veremezsem kesin bende de bir problem vardır yaniherkes süper kilo vermiş bu diyetle ya :97:ben onların yarısını versem yeter yanimillet 10 kiloyu nasıl atıyor 2 haftada aklım almıyorben de 1 kilo için uğraşıp duruyorum vallaneyse kilo verirsem gelişmeleri sizede bildiricem canlar görüşürüz

kılo verıcem dıyee saglıksız dıyetler yapmayınn yaaa, vucudunuza bunyenıze sıze yazık tatlımmm , bıde sen yapıyorsun benı şaşaırttın vallaaa...

kılo verıcem dıyee saglıksız dıyetler yapmayınn yaaa, vucudunuza bunyenıze sıze yazık tatlımmm , bıde sen yapıyorsun benı şaşaırttın vallaaa...

1000 kalori civarı beslenmeme rağmen zayıflayamıyorum sporda yapmazsam üstüne kilo alıyorumbaşka çarem yok şuan için kaloriyi azaltmak zorundayım.eğer olumsuz etkilerse tabi bırakırım ama şimdilik aç bile değilim.zaten kısıtlı beslendiğim için multivitaminde alıyorum.bakalım sonuç ne olacak

selam kızlar sabah gelemedim işim vardı anca şimdi yazıyorum bizim konular kısmındaki muzaffer kuşhanın diyetini yapıyorum bugün 4. günümdü uyuyorum diyetime şimdiye kadar 64.5 ile başlamıştımbu sabah 63.5 çıktım şimdilik iyi gidiyor umarım dahada verebilirmçok spor yok günlük aktiviteler işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…