Ayyy canım bize noldu boylee ne guzel yavas yavas da olsa gidiyordu kilolar. İnşallah toparlarsın canım kendini, duzene sokarsın hayatını da geri donusun muhtesem olurr
Yaptıgımız yanlıs su sanırım. Yeme içmelerimize bi kılıf uyduruyoruz. Böylece beynimizde yemek senin hakkın diye bi düşünce oluşuyor. Böyle böyle dönüp dolaşıp basladıgımız noktaya tekrar donuyoruz. Ben de hep bi sebep buluyorum kilolarıma, dersim var, strestliyim, iştekilere sinirlendim vb. Ama kendimizi toplamamız gerek. Kilo veremesek de almamak icin iradeli davranmamız gerekiyor.
Yogunuzdur duzensiz besleniyoruzdur, dikkat edemiyoruzdur bu anlasılabilir,. Ama fazla yemek bizim hatamız. Bi şeye üzüloruz yemek yiyoruz, bi şeye kızıyoruz yemek yiyoruz, seviniyoruz yine yemek yiyoruz. Duzeltmemiz gereken sorunumuz bu gibi geliyor bana.
Ne kadar da güzel açıklamışsın...
Temelde yeme isteğimizi önleyemediğimiz için vicdanımızı rahatlatmak için yaptıklarımızı mazur göstermek istiyoruz, mantığa bürüyoruz
Herkesin kendini rahatlatma, içinde bulunduğu stresten kurtulma yöntemleri var.
Ne yazık ki biz çözümü yemekte bulmuşuz, öyle olduğuna inanmışız...
İşte temelde yatan bu kanıyı kökünden söküp atmak çok zor :)
Bir an önce düzene girmeyelim, girmeliyiz!
günaydın ve ıyı haftalarr hanımlar...
yınee klasık bır hasonu gecırdım kacamakalr kacamaklar kacamaklarrrrr.......... bu hsonalrını napcam ben bılmıyorummm(( cmtesı sabah 2 dılık ekemek yedım normal kahvaltımı yaptım , öğlen nohut yedım yıne ekmekler amaa aksammm ablama gıttım ve cozuttum börek ve boğaca yedım bıde bu yetmesmıs gıbı cekırdeeekkkkk yedım ((((
dunde fecı bır kahvaltı sonrası aksam6 da pızza yedımm ama ıncecık hamurlu yenı cıkmıss 3 dılım yedım ama gercekten cok ınceydı hamurr..
vee dogru durust su ıcemedımmm butun hsonu((
bugun sabah yıne normal hayatıma dondumm.. sabah 1 sımıt yedım öğlen salata yıycem aksamda meyve veya yogrtlaa atlatıcam 3 4 gun bu sekıldee aksamları yemek yememelıyımm....
(((
ya canim üzülme zaten hafta boyu az yiyoruzz dimi, sen yine fazla kaçirmami$sin ben baklava cips ve bisküvi yedim ama eskisi gibi gönüllü olarak degil, agzim bo$ durmasin diye çïnkü kuzenler yiyordu tabi son baklavami yerken zor yuttum midem bulandi
kızlar ben de karar verdim kh diyeti yapıcam ama yediğim şeylerin değerini bilmiyorum ki. Nette bikaç site gezdim onlar da porsiyon hesabı ya da gram hesabı yapıyor. Medusa09 cım senin otomatik bi hesaplayıcı mı var. Gramı gramına hesaplıyor sanki. Varsa paylaşırmısın
bende tamamen pis bogazlıgımdan yedımm ..(( neyse artık bu hafta cok sıkıcam aksamalrı sadece meyve yada yogurtla ıste gecıstırcem.. Off yaaaa ınsanlar yer kılo almazz bız azcık yesek alıyoruzz doya doya dusunmeden yemek yıyemıycem ben hıcc
(((((
ya bende öyle bir yetenek varki, yemedende kilo alabiliyorum, güleyimmi agliyayimmi
bu arada bugün ultrasonla tiroidime bakacaklarrr
yınee klasık bır hasonu gecırdım kacamakalr kacamaklar kacamaklarrrrr.......... bu hsonalrını napcam ben bılmıyorummm(( cmtesı sabah 2 dılık ekemek yedım normal kahvaltımı yaptım , öğlen nohut yedım yıne ekmekler amaa aksammm ablama gıttım ve cozuttum börek ve boğaca yedım bıde bu yetmesmıs gıbı cekırdeeekkkkk yedım ((((
dunde fecı bır kahvaltı sonrası aksam6 da pızza yedımm ama ıncecık hamurlu yenı cıkmıss 3 dılım yedım ama gercekten cok ınceydı hamurr..
bugun sabah yıne normal hayatıma dondumm.. sabah 1 sımıt yedım öğlen salata yıycem aksamda meyve veya yogrtlaa atlatıcam 3 4 gun bu sekıldee aksamları yemek yememelıyımm....
Merhaba epak ah şu hafta sonları yokmu zaten yok pazar kahvaltısı yok eş dost ziyareti yok misafir ağırlamaktı güzel şeyler ama malesef kilo olarak geri dönüyor evde yanlız olunca herşey süper gidiyor en iyisi hiç biyere gidip gelmemek galibabende bu hafta sonu doğumgününe gittim çok abartmamaya çalışsamda hepsinden yedim yinede sınırı aştım biraz bugün detoksa başladım bende öyle telafi etmeye çalışam artık valla bende çok sıkıldım biran evvel kurtulalım canım ya:95::95:
Merhaba epak ah şu hafta sonları yokmu zaten yok pazar kahvaltısı yok eş dost ziyareti yok misafir ağırlamaktı güzel şeyler ama malesef kilo olarak geri dönüyor evde yanlız olunca herşey süper gidiyor en iyisi hiç biyere gidip gelmemek galibabende bu hafta sonu doğumgününe gittim çok abartmamaya çalışsamda hepsinden yedim yinede sınırı aştım biraz bugün detoksa başladım bende öyle telafi etmeye çalışam artık valla bende çok sıkıldım biran evvel kurtulalım canım ya:95::95:
ewet yaa ah bu hsonalerı hiçii hersey superr ama cmtesı oğleden sonra benım ıcın kabus baslıyorr :)))) cokta sıkmak ıstemıyorum kendımıı ama bazen fazla kacırıyorumm... ınsalllaahh canım su kılolardan bıran evvell kurtulalım artık...
merhaba kızlar biliyorum çok sağlıksız diyeceksiniz ama ben bugün isveç diyetine başladımama gerçekten kilo veremiyorum normal bir beslenmeyle takıldı kaldı resmen bakalım 13 günlük bu diyetlede doğru düzgün kilo veremezsem kesin bende de bir problem vardır yani herkes süper kilo vermiş bu diyetle ya :97:ben onların yarısını versem yeter yani millet 10 kiloyu nasıl atıyor 2 haftada aklım almıyor ben de 1 kilo için uğraşıp duruyorum valla neyse kilo verirsem gelişmeleri sizede bildiricem canlar görüşürüz
kılo verıcem dıyee saglıksız dıyetler yapmayınn yaaa, vucudunuza bunyenıze sıze yazık tatlımmm , bıde sen yapıyorsun benı şaşaırttın vallaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?