Ben de güncelleme yapayım dedim
Sanırım 2 hafta falan oldu bu topic e takılalı ondan sonra yediklerimi saymaya başladım resmen. Yani peynirin o denli kalorili olduğunu tahmin etmemiştim kaşarı biliyordum ama…..
Neyse şuan 58 kiloyum kıyafetlerimin ağrılıklarını çıkarırsam onlar varken 58,5 geliyorum. 500 gr da kıyafet olsun demi yaniiii..
Bu sabah 1 dilim kepekli emek 1 domates 1 salatalık yedim tabi şekersiz çay…işe gelince 1 ada çayı…öğlene kadar bitki çayı içiyorum sadece…önemli olan mideyi boş bırakmamak onla bunla kandırmak işte kendi kendine çalışsın orda..:) şimdilik harika gidiyor..bu hafta sonu yine tartılcam bakalım neler olmuş.
selam kızlar sabah gelemedim işim vardı anca şimdi yazıyorum bizim konular kısmındaki muzaffer kuşhanın diyetini yapıyorum bugün 4. günümdü uyuyorum diyetime şimdiye kadar 64.5 ile başlamıştımbu sabah 63.5 çıktım şimdilik iyi gidiyor umarım dahada verebilirmçok spor yok günlük aktiviteler işte
canım oadar uzun ara vermeye burayaa, sık sık ugraa haberdaret bızıde:)))))
benım de hafta sonları olmasa harıka olacak da dıger link lere bakıyorum da insanlar o kadar kısa sürede nasıl veriyor o kadar kilo sence
bende hsonalrııı dıkkat edemıyorumm, vallaa bende anlamıyorum okadar kısa surede nasıl oluyorr demekkı cok cok dıkkat edıyorlar yada ek bısey kullanıyorlar :26:
aramızda kalsın hafiften açım aslında...
şöyle bir su böreği olsa, peynirli gözleme de olur..yanına ıslak kek olur ya da meyveli kek olsa....sonra sütlü ya da şerbetli bir tatlı daha olur...bi de kısır gibi bir şey olsa.iş de olmasa ne güzel olur
ahahahahahahahahah sabah sabah guldurdun benı canım yaaa:))))))))))) iş olmaasa keskeeee cok gusel olurdu,, gokten para yagsa ıstedıgımızdee :))))))))
evet aynen öyle...parayı bankadan çekerken çok güzel oluyo ama.....
ewet ewettt cok keyıflıı oluyor valla sıcak sıcak :))))))
bıde ıstedıgımı yıyıpde kılo almasak dımı :)))))
off ya ne bileyim.akşamları evde yemek şöleni oluyor annemde yiyoruz.dün mantı vardı yemedim yemekten sonra çayla pasta vardı yemedim.sabah da çok azimliydim.nazar mı değdi ne
selamm kizlar, nasilsiniz?
Ben dün buraya gelemedim, ama maalesef 1200kaloriye yakin aldim bu hafta kilo alacagim kesin yani, offf üstelik okulda tatil oluyor ve ben bütün gün evde olup yicemm offff
dün tiroidime baktirdim ve kistli noduller varmi$, kilo aldigimi deyince kan tahliline baktir dedi, onlarda zaten a$agi yukari iyi, yani kilo veremiyorum diye tam olarak bir bahanem yok artik ne yapicm bilmiyorum, detoks falan yapcam tatilde artik....
bugün yediklerim :
sabah : 2 avuç misir gevregi 80kal
kizlarr ne o ne bu yeme sohbeti$imdi canim islak kek istediiiii
merhaba kızlar biliyorum çok sağlıksız diyeceksiniz ama ben bugün isveç diyetine başladımama gerçekten kilo veremiyorum normal bir beslenmeyle takıldı kaldı resmen bakalım 13 günlük bu diyetlede doğru düzgün kilo veremezsem kesin bende de bir problem vardır yani herkes süper kilo vermiş bu diyetle ya :97:ben onların yarısını versem yeter yani millet 10 kiloyu nasıl atıyor 2 haftada aklım almıyor ben de 1 kilo için uğraşıp duruyorum valla neyse kilo verirsem gelişmeleri sizede bildiricem canlar görüşürüz
epak, neden kilo aldigimi tam olarak sormadim çünkü o sadece ultrasonu yapti, ama zamanim oldugunda doktora gitmem lazim...
ya bugün canim acayip $ekilde tatli istiyor nedense, nazar degdii yaaa, kaloriyi geçmedim ama karbonhirat fazla oldu
sabah ve ogle toplam 300 kal
aksam :
tavuk : 180
2 ka$ik pilav 100
ekmek : 60
salata : 100
ara :
bir jelibon 10
çokokrem : 180
çikolata : 60
leblebi : 20
toplam 1000 kal üstelik ak$am gözümün önünde dondurmalar falan vardi ama yemedimm
kizlar ben bir yabanci internet sitesinde görmü$tüm diyorduki eger kalori diyeti yapiyorsaniz ve ba$ta etkili olupta sonradan kilo verilemiyorsa o zaman kaloriyi dü$ürmek yerine arttirmak gerekiyormu$, arttirmak derken karbonhidrat olarak degilde, ya sebze yada protein alimini arttirmak gerekliymi$, böylece terer kilo verebiliyomu$uzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?